Ak niekto nieco vie, budem rad ked sa podeli o info, pripadne aj o skusenosti
Spermobanka
Spermobanka
Zhanam nejake informacie ohladom spermobaniek na Slovensku a v Rakusku. Google mi vyhodil len nejake starsie clanky kde su nepodlozene udaje, ze na Slovensku za to davaju 400 Sk a v Rakusku az 139 euro (co sa mi velmi nezda).
Re: Spermobanka
V Martine je jedna súkromná spermobanka a vraj za vhodného darcu ponúkajú až do 300 eur / odber...
tak ohľadom ceny neviem nič, ale môj spolužiak na VŠ kvôli tomu stále v škole jedol tvaroh a také mliečne výrobky
Hahaha, tomu by som ruku nepodal 
/joke
/joke
Ako to vlastne funguje?Dojdeš ,vytoto sa do nadobky dajú $$$ a ideš het? 
jop, ten som nasiel aj ja. Lenze to je Praha. Mna by zaujimala skor Bratislava a Vieden, aj ked ta Vieden by vysla s cestovnym mozno rovnako ako Praha...
najprv plazma, teraz semeno : D zabijas
este predaj sliny a parove organy
alebo testovanie liekov
este predaj sliny a parove organy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kamarat, ktory robi v nemocnici asi pred dvomi rokmi pri pive spominal, ako to funguje. Clovek by mal mat vysokoskolske vzdelanie, dobry zdravotny stav..., ale udajne ze postaci aj cestne prehlasenie, ze ma VS alebo je aspon studentom VS. Moznosti ako odovzdat produkt, tak tych je na vyber viac, od filmu, casopisov, az po elektriku. Niet vsak nad rucnu pracu
Vzhladom na to, ze treba odovzdat velke mnozstvo produktu, tak styk alebo lava/prava ruka sa musi vynechat cca. 1-2 tyzdne, aby bolo potom pri finalnom vysledku pozadovane mnozstvo. Hodnotu si uz nepamatam, neviem ci to nebolo nahodou az 2cl. Kazdopadne pri tejto teme sme sa v krcme neskutocne dobre pobavili. Odmenu spominal v sume 40-50 eur.
Mozno pred rokom o tom bolo aj nieco v televizii, ze v Rakusku je to vyhodny biznis, pretoze je to o dost lepsie platene ako u nas, kolko to bolo si uz nepamatam.
Mozno pred rokom o tom bolo aj nieco v televizii, ze v Rakusku je to vyhodny biznis, pretoze je to o dost lepsie platene ako u nas, kolko to bolo si uz nepamatam.
-
lekoklatik
VIP
Tiež som veru uvazoval. Hold mal som pocit že sú to ľahko zarobene peniaze.
Žiaľ samotné vyšetrenia boli dosť zdĺhavé. Niekoľko desiatok testov pred tým než by som zo seba niečo reálne vypustil.
Proste časovo náročné...
Žiaľ samotné vyšetrenia boli dosť zdĺhavé. Niekoľko desiatok testov pred tým než by som zo seba niečo reálne vypustil.
Proste časovo náročné...
Veľmi pekný argument "za" na konci toho článku, čo sem dala zuzanuska
Dárcovství spermií není tedy veskrze nijak složitým či rizikovým procesem – děláte v podstatě totéž, co každý den, jen na jiném místě.
S tým rozdielom že doma ich zabíjaš a tam z nich možno vznikne život
(nehovorím že by som sa na to dal)