spoločenské stránky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Marta35
Novice
Novice

spoločenské stránky

Príspevok od používateľa Marta35 »

ja by som bola zvedavá na to, aké spoločenské stránky navštevujete? ktorá je najlepšia podľa vás? pokec vs facebook? :)
bobula00
Amateur
Amateur

Re: spoločenské stránky

Príspevok od používateľa bobula00 »

podla mňa obidve stránky sú dobre, závisí to od toho že práve čo hladáš. na fb môžeš nájsť kamošov aj zo sveta, ale na pokeci zas tam môžeš nájsť ľudí len zo Slovenska a Ciech.Ale zas na pokeci máš tiež dosť možností od kedy čo to už aktualizovali. Keby som si musela vybrať tak radšej facebook než pokec, kvôli tomu že tam je viac ľudí a je to celosvetové. :)
han solo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa han solo »

aj podľa mňa je lepší facebook, lebo každý človek to pozná... ale aj pokec mám rád, lebo už sa dá aj pokecovať v mobilných telefónoch s pomocou android marketu :D
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

pokec ma nastastie presiel uz pred styrmi rokmi

pomaly ma prechadza aj facebook, statusy obmedzujem, prihlaseny som v podstate stale, ale to len preto, aby som videl, co sa deje u mojich kamaratov, co maju nove a takisto mi to sluzi aj ako spravodajsky suhrn, kedze mam olajkovane stranky spravodajskych webov a takto to mam vsetko pokope. na podobne ucely mi sluzi aj twitter, kde ma neotravuju ziadne aplikacie, pozvanky a pod.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Pokec má zase pre mna tie výhody že možem poznávať nových ľudí čo na facebooku mam iba kamarátov ktorých už poznám ale viac času trávim na facebooku pokec ma už tiež nejako prechádza
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

FB, Pokec som nikdy nemusel a ani nemusím
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

1. vola sa to socialne siete
2. mam dojem ze tema o fb tu uz je
3. mam dojem ze prve 3 posty su od jedneho cloveka
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

prve tri prispevky nie su zarucene od jedneho cloveka

spolocensky-socialny su synonyma (to iste)

v nasich koncinach je lepsi vyraz 'spolocensky', kedze socialny sa pouziva trochu v inom kontexte

cely vyraz 'socialne siete' je nezmysel, len masy vymytej mladeze prijmu nekriticky akykolvek nelogicky, hlupy, ale 'moderny' vyraz
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

facebook zapnutý stále a pokec tam chodím raz týždenne preventívne navštívíť mail..kedže Facebooku len mail chýba a pokec by som mohol zanedbať..ale nevyužívam to na to aby priatelia na FB vedeli že práve ........ ..
Pokec: to treba zanechať mladým aj mi sme si svoje obdobia užili na pokeci ale zas je to aj sexzoznamka čo som si všimol ..
Facebook: to je zas niečo veľké kde to všetko poznám teda ja svojich priatelov určite mám ich toľko na koľko sa cítim a neprehánam to ciframi nad 200 friend. :D

POKEC vs. Facebook ..0:0 je to len IN tak sme tam všeci ON . :smt033 :smt033

to Kok..: ten 3. bod súhlasím s tebou. :smt059 :smt059
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako asi vacsina pouzivam najcastejsie Facebook. Prakticky ho mam zapnuty stale, ci uz v praci, doma alebo na mobile. Nie tak, ze by som cely den len listoval statusy a robil neviem co, proste tam je mozne ma zastihnut kedykolvek, ked niekto nieco chce. A to mi vyhovuje. Usetrilo mi to uz desiatky EUR za mobil.

Pokec pouzivam, ked som sam doma a nudim sa pri veceri. Zoberiem si notebook, polozim na stol, otvorim Sexzoznamka miestnost, veceriam a hrozne sa smejem na tom, co tam niektori dokazu popisat, a pritom si davam pozor, aby som sa nezadusil. Pripadne sem-tam odpisem, ak mi nahodou niekto z tych par ludi co mam v priateloch napise.
jurcomar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jurcomar »

ja mám Pokec celkom rád, a súhlasím s tým,že má tú výhodu, že sa tam môžeš zoznamovať aj s ľuďmi, ktorých nepoznáš, na facebooku zas máš iba priateľov... ale v podstate ani veľmi nemám čas na zoznamovanie. Práca mi zaberá veľkú časť dňa :( bohužiaľ. Ale aj ja samozrejme používam facebook častejšie....
cejkomaro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cejkomaro »

Ja som s týmito vecami tak, že väčšinou som na facebooku a ked sa nudím tak si niekedy pozriem pokec. Pokec je radšej pre mladších. Ale ked si to treba pozrieť tak že výhody nevýhody, tak hodnotím takto:

FACEBOOK -máš tam na jednom mieste proste všetkych kamarátov zo sveta
-nemôžeš spoznať nových ludí

POKEC - vies tam spoznať nových ludí, závisí to od toho že čo hladáš, a už jak počujem tak aj cez mobil si s nimi môžeš písať
- nemôžeš spoznať nových ludí

Ja to hodnotím takto :wink: :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ICQ :) i ked to nieje stranka, ale stale tam mam tu najdolezitejsiu komunitu ludi.
na FB sice som, ale, ze by som sledoval "co teraz leti" nehrozi. Do Mirandy hodeny chat a ked chcem zapnem a pokecam s niekym, ak tam je niekto rozumny. Na maily som si dal posielat notifikacie o narodeninach ludi + pridani priatela + prijati nejake spravy do inboxu. ostatok ako wall mam bloknute. Uz ma ta "era" FB presla a cas viem zabijat aj ovela hodnotnejsie.
Pokec: Sem tam vecer ked je NHL tak tam pridem a napisem na plochu daku kravinu, nech pomedzi tretiny nezaspim :)

Snazim sa vsetko virtualne zacat obmedzovat a sustredit sa na veci, ktore treba riesit. Taketo oblbovaky ako FB iba degeneruju generaciu.
nely
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nely »

facebook stále :D, pokec...veľmi zriedkavo... ale akože už môžem s pokecom písať cez mobil???
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ani jednu sociálnu sieť nevyužívam. Na komunikáciu používam Pidgin.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

hughito ten pidgin vyzerá zaujímavo len mi tam chýba skype, a aj ten FB nepotrebujem statusy skôr ten chat čo tam je a to mi tam chýba ale asi to vyskúšam.... sorry za OT :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja nepotrebujem statusy, ani chat, ani nič iné, ja potrebujem iba komunikovať. A ICQ sa snažím nepoužívať preto, lebo je menej bezpečné.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

iWin napísal:hughito ten pidgin vyzerá zaujímavo len mi tam chýba skype...
Chýba ti tam skype? To znelo ako keby si poznal dáku alternatívu pre Skype (alternatívneho klienta, ktorý sa vie pripojiť na skype sieť). Podel sa s nami ak poznáš, lebo ja nie :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

weroro: telefonovat sice nevie, ale napriklad do mirandy existuje plugin, na mobile mam v imo tiez skype...
redge
Light Star
Light Star

Socialne siete Xanga, MySpace vs Twitter a Facebook

Príspevok od používateľa redge »

Čo myslíte, ktorá s týchto sociálnych sietí je lepšia? Na ktorú s týchto sociálnych sietí chodíte viac, a kde sa cítite najbezpečnejšie?
Kde je lepšia ochrana, kde by ste vy išli na rozhovory?
Napísať odpoveď