Ahojte.
Mám magio internet. Občas mi vypadne wifi, alebo sa strašne spomalí. Tento problém však nastáva len vtedy, keď zapnem TV. Prečo?
spomalená wifi
-
hojko
Site Admin - Príspevky: 37398
- Kontaktovať používateľa:
Re: spomalená wifi
shyjane: Treba skusit aktualizovat firmware v routri.
hm, a to sa ako robí? nejaký návod?
Zavisi od typu routra, presny postup by mal byt v manuali alebo si vygoogli navod pre dany router. Ale vseobecny postup je taky, ze vo webovom prehliadaci si otvoris nastavenia routra (cez IP adresu routra, ktoru si zistis napr. cez prikazovy riadok a prikaz ipconfig pod nazvom Default Gateway/Predvolena brana) a tam najdes nieco ako Update alebo Upgrade firmware.
mám router ZTE a také slovo ako firmware mi ani neponúklo. Jediné čo tam je tak aktualizácia softveru.
s
s
Aj cez kábel je problém ?Skús si zmeniť wifi kanál z auto ,na nejaké pevné číslo.
Kanál som už zmenila, ale problém to neodstránilo 

Ak to nerobí cez kábel, tak si budeš musieť kúpiť nový router.
Nový router? Keď nie je zapnuté TV, tak je všetko ok. Ako náhle však zapnem TV, tak sa internet stráááááááášne spomalí.
Tak daj reklamaciu, nech ti to pridu pozriet.
Pripoj sa cez kábel , či aj potom bude problém.
cez kábel je všetko ok
Tak je to ako zvyčajne.Telekom zariadenia majú slabú wifi časť.Niekedy stačí pripjiť cez wifi 2 NTB a je problém.Už od DSL som to riešil tak, že som používal router pripojený na ich krabičku.
to mám k ich routru pripojiť ďalší router?
Ak chceš zlepšiť wifi.Tak iba reklamácia, ktorá zvyčajne nič nevyrieši alebo zapojiť svoj router za ich.