hladam nejaky obchod alebo aspon tip v akych obchodoch hladat nejake sako na volny cas. Neviem ci to ma konkretny nazov "sportove" ale proste nech to nie je take ako k obleku ale pohodlnejsie na bezne nosenie. Pobehal som par obchodov ale nikde som nic podobne nenasiel. Na internete som par nasiel, ale niektore sa uz naozaj na sako riadne ani nepodobali. Dik za kazdu radu
Sportove sako
Sportove sako
Zdravim ,
hladam nejaky obchod alebo aspon tip v akych obchodoch hladat nejake sako na volny cas. Neviem ci to ma konkretny nazov "sportove" ale proste nech to nie je take ako k obleku ale pohodlnejsie na bezne nosenie. Pobehal som par obchodov ale nikde som nic podobne nenasiel. Na internete som par nasiel, ale niektore sa uz naozaj na sako riadne ani nepodobali. Dik za kazdu radu
).
Re: Sportove sako
sako na bežné nosenie je asi vychádzkový oblek
je voľnejšie...
No jo, ale to si mam kupovat cely oblek?
, proste hladam nieco co si oblecies k rifliam ale nebude to take oficialne ako riadne sako 
Skús Reserved.. mne sa ich športovo-elegantné veci páčia aj kupujem, ale neviem, či ich máš niekde v okolí Brezna.
no studujem v Brne, z Brezna len pochadzam takze Reserved problem nie je, pojdem tam pozriet
) ale parkart som tam uz bol a nikdy som si tam nikdy nic take nevsimol
ale dik za tip
Neviem, či tam mávajú aj saká, ale ja si tam kupujem športovo-elegantné nohavice, košele a pulóvre, ktoré nosím do práce, keďže na rifle sa moje oblekové šéfstvo pozerá s nevôľou (aj keď si už zvykajú.. hehe) a nosiť obleky sa mi nechce..

Mimochodom športové sako má "odborný"
názov BLEJZER - po slovensky.
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja mám už viacej kúskov z H&M, v poslednom čase majú dosť široký výber
diky kamo, bol som pozret v tom H&M a mali to tam
) 
-
Sarger
Guru wannabe
Aký je vlastne rozdiel medzi športovým a normálnym sakom?
-
Jaccobinho
Medium Star
V použití - športové je určené na každodenné používanie - sú použité iné materiály a strihy, najčastejšie Slim Fit, častokrát je jeden kus vyrobený z viacerých materiálov (tmavšie lemy, ramená alebo lopáriky na lakťoch). Spoločenské je určené na príležitostné nosenie, spravidla býva voľnejšie, vzadu môže chýbať tzv. šlic - rozparok. Niečim, čo je medzi športovým a spoločenským sú biznis modely, ale tu už hovoríme o vyšších sumách, pokiaľ by malo isť o sako určené na každodenné používanie.
Ľudia, mám problém nájsť nohavice v tejto farbe.
Priamo v pavana ich nemajú. Prešiel som Svidník, Bardejov, Prešov a nikde nič. Že vraj majú problém s takou to farbou. Presne to sako co je na obrázku aj s modrimy nohavicami som si dal ušiť na mieru. No chcel by som k tomu saku aj takéto hnedé nohavice. Nejaké nápady kde by som ich našiel?
Nič v zlom, ale na názor či sa to dakomu páči alebo nie, som sa nepýtal 
H & M si skúšal? Minulý týždeň som tam kupoval niečo podobné, možno trošku tmavšie...
je v pohode dat si sportove sako, koselu, rifle a nejake kotnikove tenisky? Alebo co ine si obut?
-
Arkaz
Addict
fuha to by som si veru nedal. ja mam k takemuto outfitu pekne semisove topanky
modrej farby
urcite aspon nejake "akoze formal" topanky, s teniskami a blejzrom by som na ulicu nevysiel
semis je najlepsia volba