SPZ podla seba.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Retne napísal:Treba nieco originalne, len skoda ze nase znacky musia byt stale spojene s miestom trvaleho bydliska..
myslim ze oproti ceskym cislam je to lepsie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Sheep napísal:myslim ze oproti ceskym cislam je to lepsie...
Tak to hej, ale oproti anglickym nie, o ceskych som ani necekol ak dobre viem...
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

takze uz to mam zistene.Vybavenie takychto znaciek trva priemerne 1-2 tyzdne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No len pre zaujímavosť, hoď sme znaky tvojej ečv akú chceš mať. BA-SALON ?
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

erytrocit nechapem tvoje ofenzivne prispevky. preco to robis? mas nejaky psychicky problem, so specialnymi SPZ? neber to ako urazku, no bol by som rad, kebyze mi to vysvetlis, preco clovek, co ma specialnu SPZ by mal mat psychicku poruchu, resp. by mal byt nejakym sposobom naruseny.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

erytrocit ma svojim sposobom pravdu...naco je normalnemu cloveku ina SPZ ved je to len nato aby sa clovek ukazal ze nato ma....ale ked sa to tyka biznisu beriem pretoze ja moj brat si ide kupit auto a asi si da specialnu SPZ a asi aj nejaku decentnu reklamu na auto takze toto beriem ale SPZ typu KE-JOZI1 su fakt zbytocne...
Sheep
Addict
Addict

Petoo napísal:erytrocit nechapem tvoje ofenzivne prispevky. preco to robis? mas nejaky psychicky problem, so specialnymi SPZ? neber to ako urazku, no bol by som rad, kebyze mi to vysvetlis, preco clovek, co ma specialnu SPZ by mal mat psychicku poruchu, resp. by mal byt nejakym sposobom naruseny.
vysvetli mi naco je potreba pisat nejake blbosti na znacku? ci si to davaju len koli tomu lebo si nevedia zapamat cislo na znacke?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Lebo sa mi to paci a chcem to. A ked na to mam, tak preco by som si to nekupila? Lebo niekomu sa to nepaci?
tak to je obycajny gyc a vystrednost....nic ine...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Sheep napísal:vysvetli mi naco je potreba pisat nejake blbosti na znacku? ci si to davaju len koli tomu lebo si nevedia zapamat cislo na znacke?
Jelko4 napísal:Pani, tu nejde o ziadnu machrovinu.Auto chceme nazvat podla svadobneho salonu....
Asi mu ten salon patri alebo nieco take a chce reklamu na sluzobne/sukromne auto nie? :roll:
Sheep
Addict
Addict

fizz napísal:Lebo sa mi to paci a chcem to. A ked na to mam, tak preco by som si to nekupila? Lebo niekomu sa to nepaci?
ale ved ja nic nevravim, pride mi to vsak dost ako somarina, ak chces mat taku znacku tak klidne, ovsem ja by som si nevedel predstavit zeby som mal na znacke napisane "KE-SHEEP" :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

torchu OT ale pri jednej budove ZU som videl zaparkovane DE-KANKO :) mile
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Pre teba. Pre mna je gyc a vystrednost nosit oblecenie o 5 cisel vacsie alebo rozpravat o tom, ze chcem mat deticky, stastnu rodinku a ako mi chyba moja lasocka, lebo pred piatimi minutami odisla a dojde az zajtra. A 70% ludi to robi. Pinda na to niekto? Nie. Tak nechapem preco pindate na toto teraz.
ver mi ze ani mne sa nepaci ani jedna z tych veci co som si napisala ale zacnes pindat a seci ta sprudia lebo ako is napisala je ich 70%
ale fakt si neviem predstavit zeby som sa vozil v aute so znackou napriklad KE-DANKO alebo KE-FESAK....podla mna je to gyc
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Jasne, tak nepindajme do 70% lebo tam sa k nam mozno nikto neprida, ale tu pinda viac ludi tak podme vsetci...To je teda logika :roll:
nie lebo tu je take osadenstvo ze pindas do 70% tak ti daju hromadnu karmu minus a spic*ju ta...ale tu nejde oto ze pindali vsetci...pozri si cas mojho prispevku bol druhy hned po erytrocitovom(samozrejme teraz mi dajte vela minus karmy zato sa mu pcham do riti)....idem spinkat bru nocku ti prajem a pekne snicky....vyznivaj si auticko so svojom vysnenou znackou :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau: Prezradis nam aky je DE na Slovensku okres??? Lebo ja ziadny taky nepoznam, ty ano???

Inak co sa tyka temy, tak suhlasim s fizz. Ked to niekto chce a ma na to, tak preco by to nemohol mat??? Za to, ze sa to niekomu nepaci alebo si mysli, ze je to trapne a gycove???
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

neviem, ale ak sa dobre pamatam, tak ked zacal ten osial so znackami, tak boli na vyber dva druhy SPZ. prvy za normalnu cenu a s kombinaciami BB-AAAAA, BB-AAAA1 a BB-AAA11 a potom jeden drahsi, kde bolo k dispozicii vsetkych sedem znakov. bolo to uz davno, ale snad ma pamat neklame, takze to by bolo vysvetlenie dekana :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kibo: Podla mna je to blud, pretoze prve dve pismena su predsa skratka okresu a neverim tomu, ze sa to da zmenit, navyse pokial okres (DE) neexistuje!!!
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

PACO 8 ano je to tak ze si chceme robit len reklamu,nie je to z rozmaru ale niektory ludia to proste nepochopia ani keby im to vysvetlujem 2 dni.A ked na to niekto ma tak nech si da co chce...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Petoo napísal:erytrocit nechapem tvoje ofenzivne prispevky. preco to robis? mas nejaky psychicky problem, so specialnymi SPZ? neber to ako urazku, no bol by som rad, kebyze mi to vysvetlis, preco clovek, co ma specialnu SPZ by mal mat psychicku poruchu, resp. by mal byt nejakym sposobom naruseny.
Pretože je to ten najtrápnejší spôsob ako zaujať okolie tým, že mám špeciálne ečv. Normálnemu človeku stačí klasické označenie, tí ostatní potrebujú špeciálne, no áno, keď sú raz špeciálni...
A čo sa týka toho karmakomentáru čo si mi napísal, petooo, je to môj názor, môžeš ale nemusíš so mnou súhlasiť, je to na tebe. Čo sa týka môjho vysvetlenia, je to len chabý spôsob ako zaujať svoje okolie. Vieš nedávno som videl špz typu KE-SATAN, alebo niečo podobné, nechcem napísať blud, no v tomto zmysle to tam mal. No a za volantom fakt sedel satan. Vyzjabnutý, možno 50 kg vážiaci, uhrovitý troťko na ktorom sa príroda vyriadila, alebo lepšie povedané, v deň kedy bol stvorený mala príroda krámy. Stál som vedľa neho na križovatke a myslel som si svoje. No keď satan, tak satan...
hojko napísal:Kibo: Podla mna je to blud, pretoze prve dve pismena su predsa skratka okresu a neverim tomu, ze sa to da zmenit, navyse pokial okres (DE) neexistuje!!!
Prvé dve písmená označujú okres, takže nejaké DE tam bolo sotva, a ak bolo, tak to nebolo auto registrované v SR.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

AMEN :aasmile1:

hmm chaby sposob zaujatia okolia? co ked sa ten clovek vola S/Šatan? co ked ma firmu s takym nazvom? to ty nevies, a neviem to ani ja. no preco by mal byt psychicky chory?! aj kebyze si to tam cisto strelil z frajeriny, jeho vec, ked ma na to a peniaze a mysli si ze to je super originalne!

ano, dore, je to sposob vyniknutia nad ostatnymi, v tom sa zhodujete vsetci. zoberme si to takto... kolko ludi dnes nevaha kupit si napr. svetrik tommyho hilfigerovie? vsak taky sveter stoji v pohode 4 litriky. SPZ stoji 10.
podla mna je zbytocne dat stvorku za sveter, no tvrdim ze su psychicky chori? nie, maju tu znacku radi, paci sa im to. ALEBO sa snazia zviditelnit. ha, a ktory sposob je menej trapny? za to, ze si ten sveter dnes kupi 70% percent ludi, je to menej trapne, chore? nemyslim si, lebo dnes to je uz priam tuctovka. no kolko ludi ma specialnu SPZ? ani nie percento z tych, co maju tommy hilfiger, cize podla mna je originalnejsia ta SPZ.

moj otec ma tiez specialnu SPZ. ma na nej svoj nick na forach a zaroven rovnomenny nazov svojej firmy, ktoru mal. je za to pschicky chory? ja si nemyslim! jednoducho ide na nejaky zraz, kazdy ho tam spozna. a mozno je to aj frajerina na poladenie svojho ega - ukazuje tym, ze NA TO MA. a co ked na to ma? zavidite mu niekto? zavidite niekto cloveku znackove oblecenie? lebo ak nie, nemali by ste mat vyhrady ani k tomuto.

cize erytrocit, tu nejde len o to, ze by som len s tebou nesuhlasil. tu ide o to, ze ma to priam uraza. treba sa zamysliet nad tym, ci skutocne plati rovnica specialna SPZ=psychicka choroba. ja si to nemyslim.

jeeee, 400. prispevok! :aasmile3: :new23:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Petooo: Máš nejaké paranoické sklony? Kto tu písal o tom, že mu niekto toto závidí. Ako napadá mi otázka. Akože čo mu máme závidieť? Že to stojí 10 000? Prepáč, ale zhovievavý úsmev.
A ten sveter? Má úžitkovú hodnotu. Hoc stojí 4 litre.
Ečv? Aký je rozdiel medzi úžitkovou hodnotou klasickej ečv a "špeciálnej" ečv? A to že na to má? Tým chce ukázať, že na to má? Strášne lacný spôsob prezentácie... Nooo, aj ja na to mám. Ale sry, neuraz sa, keď ma vyhlásia za debila, dám si takú ečv, rovno KE-DEBIL. No zatiaľ mi stačí KE-***CR.
Napísať odpoveď