myslim ze oproti ceskym cislam je to lepsie...Retne napísal:Treba nieco originalne, len skoda ze nase znacky musia byt stale spojene s miestom trvaleho bydliska..
SPZ podla seba.
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
erytrocit ma svojim sposobom pravdu...naco je normalnemu cloveku ina SPZ ved je to len nato aby sa clovek ukazal ze nato ma....ale ked sa to tyka biznisu beriem pretoze ja moj brat si ide kupit auto a asi si da specialnu SPZ a asi aj nejaku decentnu reklamu na auto takze toto beriem ale SPZ typu KE-JOZI1 su fakt zbytocne...
vysvetli mi naco je potreba pisat nejake blbosti na znacku? ci si to davaju len koli tomu lebo si nevedia zapamat cislo na znacke?Petoo napísal:erytrocit nechapem tvoje ofenzivne prispevky. preco to robis? mas nejaky psychicky problem, so specialnymi SPZ? neber to ako urazku, no bol by som rad, kebyze mi to vysvetlis, preco clovek, co ma specialnu SPZ by mal mat psychicku poruchu, resp. by mal byt nejakym sposobom naruseny.
-
PACO8
Light Professional
Sheep napísal:vysvetli mi naco je potreba pisat nejake blbosti na znacku? ci si to davaju len koli tomu lebo si nevedia zapamat cislo na znacke?
Asi mu ten salon patri alebo nieco take a chce reklamu na sluzobne/sukromne auto nie?Jelko4 napísal:Pani, tu nejde o ziadnu machrovinu.Auto chceme nazvat podla svadobneho salonu....
-
den333
Professional
ver mi ze ani mne sa nepaci ani jedna z tych veci co som si napisala ale zacnes pindat a seci ta sprudia lebo ako is napisala je ich 70%fizz napísal:Pre teba. Pre mna je gyc a vystrednost nosit oblecenie o 5 cisel vacsie alebo rozpravat o tom, ze chcem mat deticky, stastnu rodinku a ako mi chyba moja lasocka, lebo pred piatimi minutami odisla a dojde az zajtra. A 70% ludi to robi. Pinda na to niekto? Nie. Tak nechapem preco pindate na toto teraz.
ale fakt si neviem predstavit zeby som sa vozil v aute so znackou napriklad KE-DANKO alebo KE-FESAK....podla mna je to gyc
-
den333
Professional
nie lebo tu je take osadenstvo ze pindas do 70% tak ti daju hromadnu karmu minus a spic*ju ta...ale tu nejde oto ze pindali vsetci...pozri si cas mojho prispevku bol druhy hned po erytrocitovom(samozrejme teraz mi dajte vela minus karmy zato sa mu pcham do riti)....idem spinkat bru nocku ti prajem a pekne snicky....vyznivaj si auticko so svojom vysnenou znackoufizz napísal:Jasne, tak nepindajme do 70% lebo tam sa k nam mozno nikto neprida, ale tu pinda viac ludi tak podme vsetci...To je teda logika
-
Kibo
Hardcore addict
neviem, ale ak sa dobre pamatam, tak ked zacal ten osial so znackami, tak boli na vyber dva druhy SPZ. prvy za normalnu cenu a s kombinaciami BB-AAAAA, BB-AAAA1 a BB-AAA11 a potom jeden drahsi, kde bolo k dispozicii vsetkych sedem znakov. bolo to uz davno, ale snad ma pamat neklame, takze to by bolo vysvetlenie dekana 
-
erytrocyt
VIP
Pretože je to ten najtrápnejší spôsob ako zaujať okolie tým, že mám špeciálne ečv. Normálnemu človeku stačí klasické označenie, tí ostatní potrebujú špeciálne, no áno, keď sú raz špeciálni...Petoo napísal:erytrocit nechapem tvoje ofenzivne prispevky. preco to robis? mas nejaky psychicky problem, so specialnymi SPZ? neber to ako urazku, no bol by som rad, kebyze mi to vysvetlis, preco clovek, co ma specialnu SPZ by mal mat psychicku poruchu, resp. by mal byt nejakym sposobom naruseny.
A čo sa týka toho karmakomentáru čo si mi napísal, petooo, je to môj názor, môžeš ale nemusíš so mnou súhlasiť, je to na tebe. Čo sa týka môjho vysvetlenia, je to len chabý spôsob ako zaujať svoje okolie. Vieš nedávno som videl špz typu KE-SATAN, alebo niečo podobné, nechcem napísať blud, no v tomto zmysle to tam mal. No a za volantom fakt sedel satan. Vyzjabnutý, možno 50 kg vážiaci, uhrovitý troťko na ktorom sa príroda vyriadila, alebo lepšie povedané, v deň kedy bol stvorený mala príroda krámy. Stál som vedľa neho na križovatke a myslel som si svoje. No keď satan, tak satan...
Prvé dve písmená označujú okres, takže nejaké DE tam bolo sotva, a ak bolo, tak to nebolo auto registrované v SR.hojko napísal:Kibo: Podla mna je to blud, pretoze prve dve pismena su predsa skratka okresu a neverim tomu, ze sa to da zmenit, navyse pokial okres (DE) neexistuje!!!
AMENfizz napísal:Lebo sa mi to paci a chcem to. A ked na to mam, tak preco by som si to nekupila? Lebo niekomu sa to nepaci?
hmm chaby sposob zaujatia okolia? co ked sa ten clovek vola S/Šatan? co ked ma firmu s takym nazvom? to ty nevies, a neviem to ani ja. no preco by mal byt psychicky chory?! aj kebyze si to tam cisto strelil z frajeriny, jeho vec, ked ma na to a peniaze a mysli si ze to je super originalne!
ano, dore, je to sposob vyniknutia nad ostatnymi, v tom sa zhodujete vsetci. zoberme si to takto... kolko ludi dnes nevaha kupit si napr. svetrik tommyho hilfigerovie? vsak taky sveter stoji v pohode 4 litriky. SPZ stoji 10.
podla mna je zbytocne dat stvorku za sveter, no tvrdim ze su psychicky chori? nie, maju tu znacku radi, paci sa im to. ALEBO sa snazia zviditelnit. ha, a ktory sposob je menej trapny? za to, ze si ten sveter dnes kupi 70% percent ludi, je to menej trapne, chore? nemyslim si, lebo dnes to je uz priam tuctovka. no kolko ludi ma specialnu SPZ? ani nie percento z tych, co maju tommy hilfiger, cize podla mna je originalnejsia ta SPZ.
moj otec ma tiez specialnu SPZ. ma na nej svoj nick na forach a zaroven rovnomenny nazov svojej firmy, ktoru mal. je za to pschicky chory? ja si nemyslim! jednoducho ide na nejaky zraz, kazdy ho tam spozna. a mozno je to aj frajerina na poladenie svojho ega - ukazuje tym, ze NA TO MA. a co ked na to ma? zavidite mu niekto? zavidite niekto cloveku znackove oblecenie? lebo ak nie, nemali by ste mat vyhrady ani k tomuto.
cize erytrocit, tu nejde len o to, ze by som len s tebou nesuhlasil. tu ide o to, ze ma to priam uraza. treba sa zamysliet nad tym, ci skutocne plati rovnica specialna SPZ=psychicka choroba. ja si to nemyslim.
jeeee, 400. prispevok!
-
erytrocyt
VIP
Petooo: Máš nejaké paranoické sklony? Kto tu písal o tom, že mu niekto toto závidí. Ako napadá mi otázka. Akože čo mu máme závidieť? Že to stojí 10 000? Prepáč, ale zhovievavý úsmev.
A ten sveter? Má úžitkovú hodnotu. Hoc stojí 4 litre.
Ečv? Aký je rozdiel medzi úžitkovou hodnotou klasickej ečv a "špeciálnej" ečv? A to že na to má? Tým chce ukázať, že na to má? Strášne lacný spôsob prezentácie... Nooo, aj ja na to mám. Ale sry, neuraz sa, keď ma vyhlásia za debila, dám si takú ečv, rovno KE-DEBIL. No zatiaľ mi stačí KE-***CR.
A ten sveter? Má úžitkovú hodnotu. Hoc stojí 4 litre.
Ečv? Aký je rozdiel medzi úžitkovou hodnotou klasickej ečv a "špeciálnej" ečv? A to že na to má? Tým chce ukázať, že na to má? Strášne lacný spôsob prezentácie... Nooo, aj ja na to mám. Ale sry, neuraz sa, keď ma vyhlásia za debila, dám si takú ečv, rovno KE-DEBIL. No zatiaľ mi stačí KE-***CR.