SPZ podla seba.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

den333: Ked dam za auto milion ci dva, tak mi je jedno, ci za znacky zaplatim 4 tisic alebo 10 tisic, pretoze ten rozdiel v cene je tak vymena oleja a nejaka ta udrzba v autorizovanom servise, ktora ide mimo zaruky.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Fakt riesite blbosti, kto to chce, nech to ma...pre mna tym nebude ani horsi ani lepsi clovek, ste jak mali tuto podaktori...

Ja to mam tak, ze kazdemu mojmu obom autam konci cislo na SPZ dvojkou (nahoda)... A ked bude viacej aut tak planujem prejst na jedno cislo, ktore bude na kazdej SPZ mojho auta (napr. 024, kedze 24 je moje oblubene cislo)... A neni to o pamatani, nemam problem zapamatat si kludne aj 10 od seba roznych trojcifernych cisel...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

uuuf plexxak, takto sa vyvysovat nad ostatnymi, ze ty budes mat vsade rovnake cisla... si asi psychicky chory :aasmile2:

samozrejme ironia

heej, tebe sa ten moj priklad s tommym hilfigerovie nejako zapaacil... ale budem ta musiet schladit. vies kolko mojich znamych si nakupilo TH, lebo to je TH? samozrejme, ze sa im to paci.. no pacil by sa im aj taky isty od cinanov za 400korun, len bez tej znacky, no napriek tomu uprednostnia drahsi, so znackou!

a ako tu uz padlo.. to nie je 10000 do luftu.. tusim, stvorku ta stoja obycajne znacky. cize rozdiel je 6 tisic. no a to je pri cene 2milionoveho auta a nakladov na jazdenie zanedbatelna ciastka.
SCANDAL
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SCANDAL »

informácie o špeciálnych špzkách,
postup vybavovania, poplatky, trvanie (väčšinou do 3dní)
nájdeš aj so zoznamom špeciálnych špztiek na webe...klikni na môj profil
prípadne na moje: www

ide o zatiaľ nafotené špeciálne špzky, takže nie je to celé Slovensko...

Ak by bol niekto kreatívny a mal by niečo nafotené, môže to poslať mailom, kontakt je na tej stránke špeciálnych špz...

Dikes

:shock:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Petoo napísal:a ako tu uz padlo.. to nie je 10000 do luftu.. tusim, stvorku ta stoja obycajne znacky. cize rozdiel je 6 tisic. no a to je pri cene 2milionoveho auta a nakladov na jazdenie zanedbatelna ciastka.
poopravim ta. bezne znacky stoja 2k SKK (66 eciek).
taki7
Professional
Professional

Re: SPZ podla seba.

Príspevok od používateľa taki7 »

Podcast o EČV (ŠPZ) ...
Napísať odpoveď