SQL queries - pomale nacitanie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

SQL queries - pomale nacitanie

Príspevok od používateľa sharky-no »

Ahojte,

na lokale, ked mi aplikacia spravi 24 queries, tak to trva 24ms, hodim to na WS hosting, a tie queries trvaju 720ms.

nacitanie celej stranky na lokale (teda to co vypluje server) trva 300-400ms, a na WS hostingu 3-4 sekundy.

Problem je v databaze. Kde hladat chybu? Je mozne, aby databaza na hostingu zvladala takto zle tie queries? sak tam by mali byt este vykonnejsie masiny nez moj ntb.

Moze to byt tym, ze sa aplikacia pripaja externe na tu databazu? Lebo mal som dost velke problemy s tym pripojenim na tu db, a musel som prepisovat v core frameworku $dns pre PDO pripojenie...

:nono:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: SQL queries - pomale nacitanie

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno, najskôr tam bude robiť šarapatu ten vzdialený prístup. Aký máš hosting u ws zakúpený? Lebo ani tomu že je lepší ako tvoj pc by som moc neveril pokiaľ máš niektorých z tých nižších balíčkov
sharky-no
King
King

Re: SQL queries - pomale nacitanie

Príspevok od používateľa sharky-no »

no teraz sa ten balicek rozsiroval, ale tak pred tym to bol jeden z tych najmensich...

idem to skusit dat na svoj sukromny hosting, kde uz mam jednu aplikaciu s laravelom, a som zvedavy ze ci to bude robit taky isty problem.. jednoznacne tam bude problem pri pripajani na tu MariaDB5.5, ale je to smiesne, ze ich masina sa ako keby externe pripajala na DB, ktora je priradena k tomu hostingu..
Napísať odpoveď