Asi je to trapna otaka ale kde mozem dostat kupit obycajne srobky na chladic do skrinky ? Lebo uz som si 2x kupoval chladice z e-shopu a vzdy mi to dodali ako bulk balenie (len cisto chladic). Dakujem
- ja som taketo srubky kupoval minule bola tam nejaka smiesna cena ale to som objednaval viac veci a tychto som chcel 4 balenia po 5ks ale dosli len 2 tak mi ich dal predajca gratis a este sa ospravedlnil takze v pohode ...
KoCi napísal:fjuu ked si niekto u nas poprosi o srobiky, tak mu poviem ze ho s nimi mozem aj zabit.. my to rozdavame... To je uz ina sila uctovat si za srobiky
KoCi napísal:fjuu ked si niekto u nas poprosi o srobiky, tak mu poviem ze ho s nimi mozem aj zabit.. my to rozdavame... To je uz ina sila uctovat si za srobiky
- hej na toto su dost haklivy ja som potreboval tiez a vecsinou mi povedali ze nemaju bez rozmyslania a pritom by som dal ruku do ohna ze keby chceli tak by nasli ... nakoniec mi to v jednom shope dali zadara tak som bol rad ...
poviem pravdu ze jumpre su veeeelmi ojedinelou zalezitostou.. ked sa najde pripad ze nejaky zvysi tak je to mimoriadne vzacny kus Asi tak ako prebytocne redukcie z DVI na D-SUB. Ono vacsinou tam kde to je pridavane, tak tam to zrovna treba, tak je mala pravdepodobnost ze to proste ostane navyse.