Stanovačka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

skenner napísal:tak tomuto ja hovorim stanovacka :wink:
Pekné. Vyzerá to ako skautský tábor :). Bol som skaut, takže na stanovačky a tábory mám len pekné spomienky :)
BTW Celkom dobrá brána, ale my sme používali prírodný špagát 8)
Poslal by som aj fotky, ale v digitálnej podobe ich už nemám... Zmazal sa mi celý externý hdd.. Hm, smola..

//prírodný špagát - ekologické
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

JaJeNiektoIny napísal:Pekné. Vyzerá to ako skautský tábor :). Bol som skaut, takže na stanovačky a tábory mám len pekné spomienky :)
BTW Celkom dobrá brána, ale my sme používali prírodný špagát 8)
Poslal by som aj fotky, ale v digitálnej podobe ich už nemám... Zmazal sa mi celý externý hdd.. Hm, smola..
heh brana mala mat este jedno poschodie.. ale sme uz nestihali :? inak.. umely spagat je lepsi.. brana potom vydrzi aj 5 rokov.. co bola stara viazana s prirodnym tak sa rozpadla cez jednu zimu...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Chystame sa tento rok, este padaju napady ze kam a tak. Jedna moznost k vode (komare) alebo niekde pod les (ziadna voda) :D. Uvidime, ale sranda bude, uz sa tesim nie len nato, ale hlavne na letooo :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Na stanovačky mám ťažké spomienky. Alebo skôr nemám :lol: Azda sa mi vydarí nejaká aj tento rok.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

minule letoooo :D komentar netreba :)
Prílohy
DSC00632.JPG
DSC00625.JPG
DSC00635.JPG
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Pocujtr ako to je ked sa chodi stanovat na festivaly? Nieje to trosku nebezpecne? Kedze na kilometer stvorcovy je velka hustota ozratych blaznov, a neviem ci by som kludne zaspal :oops: No a zrejme sa musi aj kradnut na festoch co? A ako to riesite pocas dna? Nebojite sa nechat stan len tak? Alebo ako to vlastnej, je....este som nikdy nestanoval na festivale tak neviem...ale toto leto sa chystam takze prosim nejak mi to ujasnite :)
No a chodi niekto kempovat, do lesa a podobne? Lebo tiez by som rad v lete isiel, niekde na vystup nejakeho kopca, a hore by som sa s kamaratmi rozlozil a prespal....no a dalsia otazka, je bezpecne spat niekde v na luke/mozno v lese bez stanu? (teda je mi jasne, ze ten stan je prakticky iba taka psychologicka 'ochrana' proti okoliu, ale predsa no)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na festivale budes ozraty tiez a to zaspis aj v cudzom stane, pripadne pred nim :D (joke).. maximalne ti niekto zakopne o snuru a vypusti popri tom aj nejake to pejorativum, inak sa mi nic ine nestalo :)
pri spani s tym teda problem nemam, skor vadi hluk (najma ked si z kazdej strany napoja autoradia a na plne gule hraje kazdy nieco ine 24h)... s vecami to riesim/-e tak, ze vsetko nechavam/e dnu, az na osobne veci-stale so sebou... mam aj take male kladky na zipsy, ale to je len formalita (ked uz niekto chce, tak ho nezastavi nic, pred nejakym "rychlovkarom" mozno zaberie)

toto leto mam odvazne predsavzatia - festy bez opice... neznasam, ale vazne neznasam kombinaciu horuco, stan, opica (lahky zaludok)... uz za triezveho stavu na stanovackach som hore uz pred siedmou v pripade, ze nie je stan pod stromami - akonahle sa ukaze slnko a oprie sa ostan (povacsine okolo 6-7), tak to tak nedokazem vydrzat (a nedajboze este po opici.. bluee)

a s tym lesom si to ako myslel? cisto len v spacaku pod holym nebom? za triezveho stanu radsej nie - padne rosa a bude kosa (a taktiez mat mokre veci, nic prijemne)... vezmi nejaku celtu a spravis nejaky improvizovany sirak
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale sak prave, ide o tu romantiku,, celta na zemi, na tom karimatka, a spat v spacaku.....tak som to myslel...kosa sa da vydrzat si myslim, ale rosa je uz horsie...ale to by sa dajak poriesilo tiez no :P

No a festy festy....myslim ze nieje nic zvlastne, ked si clovek ide lahnut vecer do stanu a tam dajaka socka nie? :D Alebo estelepsie ked prides ty do ineho stanu :D
No a ked si pisal, ze nechavate zakladne veci v stane.....nebal si sa? Ved ja neviem, hoc len karimatka, spacak, alebo hoc co ti moze zmiznut.....a este otazka....ale odpovedat zo srdca...je vobec stan na festivale potrebna pomocka? :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tak na luke by som si tie veci nenechal :) cize uz len z toho titulu si to bez stanu predstavit neviem... taktiez sa treba niekde prezliest a divil by si sa, ale za tie dva-tri dni na teba mozno aj dojde unava :D

a hej, na festoch sa "riesi" vela a casto :)
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

Lub0$ napísal:no a dalsia otazka, je bezpecne spat niekde v na luke/mozno v lese bez stanu? (teda je mi jasne, ze ten stan je prakticky iba taka psychologicka 'ochrana' proti okoliu, ale predsa no)
uplne bezpecne. ked nebudete mat ohen tak karimatka pod spacak sa zide, zvierata sa ta boja viac ako ty ich - tie robit problemy nebudu a ked nejaki festivalovi ozrani - ked sa priblizia urcite sa zobudis, v takych podmienkach sa domaci tvrdy spanok docielit asi neda. pred par dnami som spal na poli a rosu som si ledva vsimol, tepla bolo az az a dalo sa pekne vyspat, len odporucam pozriet predpoved pocasie kvoli dazdu. v stane som nespal uz roky, je mi tam zima, radsej v spacaku ku ohnu:)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

prosim ta kto by uz len kradol karimatku ? :D.. ja neviem, ja pridem na fest opijem sa, mobil,peniaze mam pri sebe, v nedelu rano ponachadzam ostatne veci a idem domov, ziadna veda si myslim.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

No hodím nejaké tie skvosty z tých naších :lol:
Prílohy
P7040012_resize.JPG
P7030006_resize.JPG
P6040006.JPG
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Minulé leto :D
Prílohy
DSC00586.JPG
grc
grc
zas
zas
chlast
chlast
tvrdý spánok
tvrdý spánok
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

pi vode, v lese, na luke, na zahrade, na feste... nikdy to nie je stanovačka ale chlastačka... a pekne stravena noc v stane s priatelkou
Napísať odpoveď