Stanovacka Domasa
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stanovacka Domasa
Cauko chceli by sme ist s kamosmi stanovat na domasu, Mate niekto skusenosti, kde sa da stanovat, ci treba platit za kemping a kolko kde je najlepsie a ci sa da niekde stanovat aj bez platenia ??
-
The Devil
Medium Professional
Re: Stanovacka Domasa
Ja čo mám overené je jedine stredisko Valkov - Tíšava. Kemping so sprchami, vedľa je hneď obchod + reštika a "krčma" priamo v kempe. Minulý rok boli ceny cca 2€ stan, 2€ auto, 1,5€ na osobu na noc. Kemp ma vlastnú pláž, je to len kúsok južnejšie od Valkova. 10-15 min pešo.
Tiež by ma zaujímali aj ostatné strediská na Domaši, či k nim nemáte nejaké bližšie info. Chodiť len na jedno časom omrzí.
Tiež by ma zaujímali aj ostatné strediská na Domaši, či k nim nemáte nejaké bližšie info. Chodiť len na jedno časom omrzí.
Jasne, ze sa da aj bez platenia, len treba vediet kde ist...napriklad na stredisku Monika, kde je ta hlavna plaz s kempom, odtial sa da doplavat, alebo peso prejst tu zatoku naokolo hned na druhy breh po pravej ruke....tam je taka plaz bez kamienkov...cisto take fajnove blato prijemne....a tam chodia rybary, da sa tam aj stanovat, pochybujem, ze niekto od teba bude pytat peniaze, ale pocitaj s tym, ze na hajzel budes musiet obehnut spat na hlavnu plaz v kempe....5-10minut chodze.
A je tam este kopec miest bez platenia...da sa hoc kde, ved skus sa prejst len tak okolo domase a isto nieco najdes, rozloz stan kde sa ti paci a kde je pristup k vode, mozno to budes hladat dlho, ale niekedy sa oplati, je tam aj jedna cast pri lese, kde chodili kamarati, mam pocit ze niekde pri Dobrej.
A co chces vediet o strediska? Ja mam pochodene vsetky, niekolko krat, stanoval som v kempe na valkove, na chate som bol na Kelci, aj na Eve, Osobne mi ale celkom vyhovuje Monika, hned oproti Eve, a potom este Dobra, to je klasika...
A je tam este kopec miest bez platenia...da sa hoc kde, ved skus sa prejst len tak okolo domase a isto nieco najdes, rozloz stan kde sa ti paci a kde je pristup k vode, mozno to budes hladat dlho, ale niekedy sa oplati, je tam aj jedna cast pri lese, kde chodili kamarati, mam pocit ze niekde pri Dobrej.
A co chces vediet o strediska? Ja mam pochodene vsetky, niekolko krat, stanoval som v kempe na valkove, na chate som bol na Kelci, aj na Eve, Osobne mi ale celkom vyhovuje Monika, hned oproti Eve, a potom este Dobra, to je klasika...
-
easton
Professional
dikes lubosko, a pytam sa este pocul som take famy ,ze su tam dost rozsirene prepady a kradeze v stanoch, mozno to znie blbo ,ale pocul som to tak sa chcem spytat, boli sme uz tohto roku na teplom vrchu tam sme nic neplatili, prijemna voda vsetko oki, len na jedno miesto chodit stale nie je vyhra ako hovori kolega vyssie
Lebo ked pises ,ze su aj neplatene miesta, tak tam bude asi najvacsi raj pre tieto idividua
dikesko
Neviem, ja som sa nestretol s prepadom ani s kradezou, je sice pravda, ze po veceroch je tam dost ozranov a kadejakych sociek...ved je leto, voda, krcmi, chlast a podobne, cize asi tak jak vsade. Ale pisem, ze osobne som sa nestretol s kradezou.
Ved najdite si take miesto uplne prec od ludi, nieke pod lesikom, kde je pripadne tazky pristup, a malo by to byt v pohode, ked ides so zopar kamaratmi tak sa nejak hadam ubranite
Ved najdite si take miesto uplne prec od ludi, nieke pod lesikom, kde je pripadne tazky pristup, a malo by to byt v pohode, ked ides so zopar kamaratmi tak sa nejak hadam ubranite
-
easton
Professional
Noo myslim ,ze sa nejak ubranime, dikes za info, uvidime ci to bude domasa alebo teply vrch