Starší partner/ka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Starší partner/ka

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Momentalne som pracovne v Anglicku kde som sa "zaplietol" s trochu starsou anglicankou. Nie o vela ale nie je to ani zanedbatelny rozdiel. Ja mam 23 ona 31 cize 8 rocny rozdiel. Je to moja kolegyna v praci. Prisiel som na tyzden na SR a nejak viac sme si zacali pisat ked som sa vratil zacali sme chodit spolu von na vylety atd. Rozumieme si smejeme sa dokonca sa nam pacia rovnake veci mame dost spolocnych zaujmov sex je super. Jednoducho je to s nou uplne ine ako s 20-25 rocnou babou. Cize by som samozrejme rad pokracoval ale problem je v tom ze ja za mesiac odchadzam na SR na stalo ona sice asi tiez pride na mesiac ale potom asi naspat tak nwm co robit. Mali ste niekto starsiu partnerku? Ako to dopadlo?
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Starší partner/ka

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Vek je v tomto pripade asi nepodstatny. Vztah dvoch ludi, ktory od seba ziju 2000km nemoze fungovat ...
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Môže to byť partnerka z výhodami, keď dôjde na Slovensko, no vzťah určite nie.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

to je normalka ked dobre vyzera moze mat aj 40
ale tak da sa robit frajera aj o dost starsej BOHATEJ... vtedy nemusi ani vyzerat :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Hej, súhlasím, vek je nepodstatný, ale tá vzdialenosť. Ostať v Anglicku pre teba nie je možnosť..?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

ostal by som tu velmi rad..keby si tu najdem pracu vedel by som si tu predstavit zit..momentalne som v pokojnej stvrti (cornwall) naokolo su blizko plaze pamiatky atd..ALE ak sa vratim na slovensko budem robit team leadra co v podstate znamena trochu viac penazi ako operator za menej roboty a mozem sa konecne osamostatnit dalsia vec je ze uz keby som sa rozhodol napriklad vratit tak budem mat v CV ze som robil takuto poziciu do buducnosti (to je jedna z variant ze pockat a vratit sa do UK nad ktorou uvazujem) takisto z toho "vztahu" nemusi nic byt a zahodim nejaku tu svoju kariernu kvazi prilezitost kvoli nicomu..ale uz teraz viem ze ked sa vratim na slovensko zase mi bude liezt na nervy ta uzasna slovenska mentalita..urcite mi bude chybat ona zo zaciatku.. keby vsetko nebolo take super tak by som nad niecim takym ani neuvazoval ale stravili sme spolu cely vikend aj pondelok nakolko tu bol bank holiday a neviem..rad by som nasiel nejake riesenie nechcem sa na to len tak vykaslat..ta vzdialenost mi je jasna a v pripade ze vy sme kazdy zostal vo svojej krajine vztah nepripada do uvahy.. ale ked sa nad tym zamyslim ona je prva zena s ktorou si viem REALNE predstavit buducnost..doteraz som mal baby pod 25 a vzdy som ich bral ako priatelky s vyhodami
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vek neries - jedine ked v zmysle ze ona asi bude rozmyslat o rodine o nieco skor nez ty, ale ak mate dobry perspektivny vztah tak to sa vyriesi.

Zasadny problem je vzdialenost... musis sa proste rozhodnut ci ti stoji za to ostat v UK.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

čo riešiš? Zbuchni ju a si čoskoro v anglickom sociálnom systéme :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

8 rokov je v takom veku uz v pohode. jej to moze prist fajn, ze ma mladeho "zajka", teba moze potiahnut... skor mi je divne, ze Britka sa zaplietla s niekym z Vychodu. lebo v mojej pracu "domorodky" ani usmev neopatuju...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

no tak tato je uplne v pohode..zo zaciatku sme sa len rozpravali tak normalne tiez pozname sa z prace..ale neviem ostatne sa na mna v praci usmievaju same od seba aj ked sa nepozname a vedia odkial som.. z hotela casnicky takisto aj ked viem ze je to ich naplnou prace ale v nightclube su tiez pohode a s polovicou som sa uz aj zoznamil...bezne dievcata v nightclube su odmeranejsie tam je to tak 50 na 50 je pravda ze vacsina ma asi nejake predsudky..
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Vek by som ozaj neriesil. Kazdy s ihlada mentalne seberovneho partnera. Pre niekoho je to mladsi clovek, pre niekoho starsi. Ja som tiez na starsie lebo mladsie mi pripadaju este take psychicky nevyzrete.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak už som týždeň doma, v práci nám to doje***, mala prísť na pár týždňov ona k nám ale odvolali to. Má novú prácu kde sa zaúča, sťahuje sa do nového podnájmu. Dnes sme volali asi hodinu a nenašli sme žiadne riešenie ako byť spolu, ona musí zostať "kvôli" synovcovi o ktorého sa stará pretože nevychádza so svojou matkou (synovec má 23), ja mám viac menej istú prácu, tam si nie som istý či by som si niečo našiel, a tiež je to v našej rodine všelijaké, takže aj ja si hľadám podnájom kde budem bývať so svojím bratom, ktorého možno dostanem ešte aj do opatery/starostlivosti či jak sa to volá... Každopádne to vyzerá že to musíme ukončiť, resp. už sme tak aj urobili.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ale už máš druhú ženskú, či? Tú 44 ročnú...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nie tá je vydatá :D ..ono pravdupovediac nečakal som, že to bude také ťažké, ale keď už prišlo k tomu, že si máme povedať zbohom, ona chcela aj zrušiť všetky kontakty aby skôr zabudla, tak som to nedokázal.. ona to tiež nechce, predčasne sme to teda doriešili tak, že príde na týždeň, keď budú mať celozávodnú, my celozávodnú nemáme takže v ten týždeň si vyberiem aj ja a pôjdeme asi niekam..potom do vianoc budeme môcť byť zase týždeň spolu, a potom až na vianoce, neviem si predstaviť ako to zvládneme..
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

No ty si blázon... tie dni keď budete spolu budú krásne, ale už hneď v ten deň kedy odíde ti bude neskutočne chýbať. Neviem ako zvládneš zvyšok a ako dlho vás to bude takto baviť (a ju cestovať tam a s5).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna si ona iba chcela uzit nejaku dobu s mladym zajacikom, nema to perspektivu aniz jednej ani druhej strany strany,samozrejme nepoznam detaili ale to je moj nazor ,narychlo..
A pokial ide o vekovy rozdiel-8rokov starsia zena-to je podla mna dost vela.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

gogo: práveže zo začiatku sme to asi brali tak obaja, že si chceme užiť, časom to tak brali ostatní ale my sme vedeli, že to bude ťažké rozlúčiť sa..no a teraz keď už som na Slovensku sme si volali, že sa to asi nedá nijako vyriešiť a jediné čo môžeme spraviť je ukončiť to, ale sme to nejako nedokázali doteraz a furt to len naťahujeme..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vztahy na dialku su vzdy problematicke :roll:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

update:
máme za sebou dovolenku na kanárskych-všetko super
v októbri má prísť ona na víkend
na Vianoce zase ja tam
predbežne sa pokúšame spolu nájsť mi tam job, ale na diaľku je to ťažké, takže od nového roka zvažujem, že nechám prácu tu a "risknem" to
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Pokial zarabas 500 za pasom, tak to vyznam ma. Inak je maximalna blbost vzdat sa prace kvoli zene, ktoru poznas kolko? Pol roka? Rok? UK uz davno nie je take pracovne terno ako kedysi. Je pekne, ze si rozumiete, ale seriously? Pride mi to ako hodne unahleny krok. Moj nazor.
Napísať odpoveď