No myslím, že ti ujde Slovan a Kežmarok.DYLYNO napísal: http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... 21c5d7c678
Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
begbeee: Trencin by to mal v pohode uhrat, teraz sa im dari. Kosice prehrali v Poprade, maju marodku v muzstve v rade obrany a tak to moze byt tazky zapas proti Skalici, najma tam maju sikovnych utocnikov ako je Palffy ci Mikus, osobne by som sa tomuto zapasu radsej vyhol. Co sa tyka zapasu Slovana, tak Nitra tiez co to v poslednom case uhrala, hoci teraz prehrala vo Zvolene, tak co to by na Slovan zahrat mohla, ved ak ma pamat neklame, tak pred takymi dvomi tyzdnami zdolala Nitra doma Slovan. Keby Nitra dokazala vyhrat, tak by som sa necudoval, ale aj pre mna je to jeden z tych istejsich zapasov a tiez ho pojdem podat.
-
ilfirinSVK
Light Expert
-
hojko
Site Admin
Ako pozeram, tak tie Kosice so Skalicou uplne s prehladom.
Ja mam podane na Detroit, na dalsom tikete mam, ze Zetterberg streli gol, tak uvidime. Posledne zapasy Montrealu nic moc, ale v tabulke sa drzia dost dobre, ale Detroit hra svoj kazdorocny standard, navyse vysledky v poslednych kolach su viac ako priaznive. Prave sa pred dvomi minutami zacal tento zapas, davaju to aj v telke a tak ked docitam forum, tak pojdem sledovat.
Ja mam podane na Detroit, na dalsom tikete mam, ze Zetterberg streli gol, tak uvidime. Posledne zapasy Montrealu nic moc, ale v tabulke sa drzia dost dobre, ale Detroit hra svoj kazdorocny standard, navyse vysledky v poslednych kolach su viac ako priaznive. Prave sa pred dvomi minutami zacal tento zapas, davaju to aj v telke a tak ked docitam forum, tak pojdem sledovat.
-
Cenayus
Medium Professional
ach pan boh zehnaj fortune pretoze mi nedovolila stavit sa po 23:01 hodine...begbeee napísal:Domaci: Buffalo Sabres
Hostia: Boston Bruins
V riadnom hracom čase.
Boston maju seriu jak hovado, Buffalo naopak ma seriu jak hovado ale v prehrach. A zranenych. Uvidime. Ak Boh da, budu v seriach pokracovat.
500 * 2,65 = 1325
o 23:02 som tam tukal na boston 525sk.....
sorrry:-((
a este jedn apotazocka mam na tikete 13 stavoik a jedna mi usla vyhram aj tak?
kolko zapasov mi poze ujst na tikete?
mne sa zda ze pri vacsom pocte moze jeden zapas nevijst
Hojko: Viem, že po bitke ja každý generál, ale na ten Montreal ma veľmi svrbela ruka, ale nemal som na to gule, dať to na tiket za 2. Napriek tomu som veril, že Canadiens to dajú...hojko napísal:Ja mam podane na Detroit posledne zapasy Montrealu nic moc, ale v tabulke sa drzia dost dobre, ale Detroit hra svoj kazdorocny standard, navyse vysledky v poslednych kolach su viac ako priaznive.
A čo som mal tretí vytipovaný zápas, ale ten sa neoplatil dať bo kurz bol iba niečo pod 2, bolo San Jose - Chicago, no ale aj ten ušiel...
-
ledenaster
Medium Professional
Ked chcete mozete kuknut moju stranku su tam aj.... Tipy
http://www.extreme55.estranky.cz/clanky ... ing-mania-
http://www.extreme55.estranky.cz/clanky ... ing-mania-
Mám dilemu: dal som za 400 kombináciu zatiaľ mám výhru 448, čo teda nie je nič. Ak mi vyjde aj štvrtý mám 2180,- .. Aaaale ja rozmýšľam, že ten posledný zápas si poistím tými 448,- tým že ho dám opačne ako mám na tikete. Ak nevyjde budem mať síce 1700, ale aj to je fajn. Ak vyjde budem mať 448 * 1,77 = cca 750,- Je to na konečný stav.
Čo by ste urobili???
//edit: Dal som aj na St. Luis.. Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.
//edit2: No zbytočné strachy, o 450,- som prišiel, tie treba odrátať, ale výhra je aj tak dobrá
Čo by ste urobili???
//edit: Dal som aj na St. Luis.. Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.
//edit2: No zbytočné strachy, o 450,- som prišiel, tie treba odrátať, ale výhra je aj tak dobrá
-
Sagittarius
Guru
Aké máte skúsenosti s tipovaním futbalu oproti hokeju?
Mne sa futbal zdá príliš ťažký, jednak ho až tak nesledujem ako hokej, ale čo viac, je tam veľmi častá remíza medzi silným a slabým súperom. Keď vidím tie tikety s futbalom.. od hora dole samé 1, 2 a nakoniec je tam bežne polka výsledkov X.
Najlepšie sú stávky na celkového viťaza, štatisticky máte šancu 50% oproti trojtipom (33%) a aj po malom zaváhaní to favorit môže v predĺžení uhrať.
Mne sa futbal zdá príliš ťažký, jednak ho až tak nesledujem ako hokej, ale čo viac, je tam veľmi častá remíza medzi silným a slabým súperom. Keď vidím tie tikety s futbalom.. od hora dole samé 1, 2 a nakoniec je tam bežne polka výsledkov X.
Najlepšie sú stávky na celkového viťaza, štatisticky máte šancu 50% oproti trojtipom (33%) a aj po malom zaváhaní to favorit môže v predĺžení uhrať.
ja osobne stavkovanie na hokej nepreferujem, mne hokej vyšiel raz v živote a aj to len nejaka polska, ja aj ked ten hokej sledujem a viem teoreticky čo a ako sa tam deje, ale ked som vždy podal, vždy mi ušli len hokejové zápasy... čo je podla mňa najväčšia istotka tak je to zlaty tenis, na slovakov/slovenky ešte lepšie/ sa podáva, tam sa da odhadnuť daná forma... a dobre to ide na tie nižšie turnaje take ITF.
ja zasadne nedavam na slovenky futbal, ten nikdy neviem ako to bude.., český sa dá dobre natipovať, popripade aj liga majstrov občas, ja chodievam občas davať len na LM tam to občas vyjde, ale ja nedopustim ale dam tam vždy nejaky hokej a ten mi vždy ujde...
ja zasadne nedavam na slovenky futbal, ten nikdy neviem ako to bude.., český sa dá dobre natipovať, popripade aj liga majstrov občas, ja chodievam občas davať len na LM tam to občas vyjde, ale ja nedopustim ale dam tam vždy nejaky hokej a ten mi vždy ujde...
-
Sagittarius
Guru