Stavkovanie
-
Menojenanič
Expert
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
begbeee: Ak futbal, tak len Ligu majstrov alebo anglicku Premiership. Radsej tipujem vsak hokej, pretoze tam pada vela golov a nie je problem otocit z vysledku 0:2 na 3:2, ale vo futbale sa mi to zda menej pravdepodobne, ak muzstvo prehrava o gol. Navyse sa casto stava, ze ostane bezgolova remiza a podobne. Takze sa uprednostnujem na hokej, najma NHL.
Prave neviem, dokonca nieje to na 24. decembra, je to na 25. to je ich 'stedry den'. Ale kurz je strasne chaby.....ked nedas aspon £1000 tak sa ti to vobec neoplatibegbeee napísal:Hej momentalne sa da tipovat aj na to kto vyhrá voľby v Nórsku a nemecký Big Brother. Ten Londýn si možno vsadím.. Len ako to berú napr. dážď so snehom a časovo do 24.12 do 24:00 alebo ako?
-
Sagittarius
Guru
Napr. v expekte sú tie stávky postavené tak, či bude 24.12. zem pokrytá aspoň 0.5 cm snehu. Ale je to pre severské mestá Helsinki, Štokholm, Gothenborg, Malmo, Oslo (tam je tá hranica sa mi zdá 2.5 cm),...begbeee napísal:Hej momentalne sa da tipovat aj na to kto vyhrá voľby v Nórsku a nemecký Big Brother. Ten Londýn si možno vsadím.. Len ako to berú napr. dážď so snehom a časovo do 24.12 do 24:00 alebo ako?
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Cenayus: Naco tie retardovane otazky??? Co tak si to slovicko napisat do Googlu a nastudovat si co sa tam o tom pise, precitat si oficialnu stranku a zistis si za par minut co a ako. Ci cakas, ze ti budu pecene holuby padat priamo do huby a niekto to spravi za teba???
http://www.google.sk/search?hl=sk&sa=X& ... rs&spell=1
http://www.google.sk/search?hl=sk&sa=X& ... rs&spell=1
-
Reli.C
Medium Star
Zápas: LA Lakers vs. Washington
Tip: Kobe Bryant over 26,5
Kurz: 1,82
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 6,5/10
Na dnešný deň to pre mňa vyzerá ako dosť dobrá voľba. Kobemu sa v posledných 3 zápasoch strelecky nejak nedarilo. Neprestrelil ani raz svoj bodový priemer na zápas (28, 20, 18[size=0].[/size]) a tak jeho dnešná ponuka (slabých) 26,5 bodu, je veľmi lákavá. Dnes si LA L zahrá na domácej palubovke proti slabému Washingtonu. Odhadovaný počet bodov dokopy v zápase by bez problémov mal presiahnuť hranicu 200 a viac a tak si myslím, že pre Kobeho by nemal byť žiaden problém nastrieľať počas zápasu 14 košov a viac. Tak snáď bude mať dneska svoj deň a ukáže Wizardu ako sa z chuti strieľa.
Good Luck
/tak tam sa niečo deje
... 217 bodov celkovo, z toho Kobemu bolo pripísaných chabých 11? a iba 28 min na palubovke?
/každopádne ostáva mojím tipom aj na nasledujúci zápas
Tip: Kobe Bryant over 26,5
Kurz: 1,82
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 6,5/10
Na dnešný deň to pre mňa vyzerá ako dosť dobrá voľba. Kobemu sa v posledných 3 zápasoch strelecky nejak nedarilo. Neprestrelil ani raz svoj bodový priemer na zápas (28, 20, 18[size=0].[/size]) a tak jeho dnešná ponuka (slabých) 26,5 bodu, je veľmi lákavá. Dnes si LA L zahrá na domácej palubovke proti slabému Washingtonu. Odhadovaný počet bodov dokopy v zápase by bez problémov mal presiahnuť hranicu 200 a viac a tak si myslím, že pre Kobeho by nemal byť žiaden problém nastrieľať počas zápasu 14 košov a viac. Tak snáď bude mať dneska svoj deň a ukáže Wizardu ako sa z chuti strieľa.
Good Luck
/tak tam sa niečo deje
/každopádne ostáva mojím tipom aj na nasledujúci zápas