Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa twardykamen »

na psy by som urcite neodporucal...je to kravina cisto o stasti alebo nestasti..ak uz chcete tipovat aby ste vedeli hned vysledky tak bwin ponuka pekne live stavky.......kde som minuly tyzden pukol 10 eur :( sakra je to lakave:)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Tak po minulom neúspechu Kobeho Bryanta a jeho nasledovnej šnúre priemerných zápasov, kedy sa Kobemu nejak slávne nedarilo [5 zápasov - 23 bodov (priemer) / zápas], som si bol viac-menej istý, že ponúkanú hranicu +27,5 na palubovke New Yorku Knicks bez problémov prekoná. výsledok:

New York Knicks vs. Los Angeles Lakers 117:126 z toho krásnych 61 bodov zaznamenal Kobe Bryant :). Verím, že Kobe je konečne už vo svojej forme, a v nasledujúcich zápasoch, bude podávať výkony, ktoré sa budú podobať tomu dnešnému :).

Good Luck Kobe :smt006

:arrow: Tiket

//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 13:24 )
Po predchádzajúcom výkone LA Lakers na palubovke NY Knicks, sa po jednodňovej prestávke tentokrát LA predstavilo znova na súperovom poli a to v Toronte. Toronto deň predtým hrali v Clevelande, kde utrpelo porážku skoro o 20 bodov. Tento fakt ma presvedčil o tom, že LA bude v značnej výhode, tak som stavil znova na Kobeho Bryanta (over 29,5). Výsledok:

Toronto Raptors vs. Los Angeles Lakers 107:115 z toho 36 bodov zaznamenal Kobe Bryant :). Dnes sa LA Lakers predstaví znova na súperovej palubovke a to v Bostone. Hranica na zápas je vypísaná v rozmedzí 204 bodov, handicap +- 5,5 a pre Kobeho stanovená hranica +-29,5. Dnes bude pre mňa asi najvhodnejšia voľba handicap pre Boston (LA Lakers +5,5).

:smt006

Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

twardykamen napísal:na psy by som urcite neodporucal...je to kravina cisto o stasti alebo nestasti..ak uz chcete tipovat aby ste vedeli hned vysledky tak bwin ponuka pekne live stavky.......kde som minuly tyzden pukol 10 eur :( sakra je to lakave:)
nahodou ked si v tom uz zauceny a vies jak to chodi, tak je to asi najrychlesi sposob vyhry.. napr. idem okolo tak sa tam zastavim na jedno kolo(na jeden beh sa caka 5 minut a potom ide dalsi atd.) a odidem s plnim mescom a pokracujem v ceste.. treba proste vediet ako na to :))

// sice aj lahko prehrat.. dakedy za 10 minut som lahsi o 500 sk/16,60 Eur :))
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Majro napísal:nahodou ked si v tom uz zauceny a vies jak to chodi, tak je to asi najrychlesi sposob vyhry.. napr. idem okolo tak sa tam zastavim na jedno kolo(na jeden beh sa caka 5 minut a potom ide dalsi atd.) a odidem s plnim mescom a pokracujem v ceste.. treba proste vediet ako na to :))

// sice aj lahko prehrat.. dakedy za 10 minut som lahsi o 500 sk/16,60 Eur :))
ak chces rychlo prehrat/vyhrat odporucam pokrik na bwine :) ale najprv sa nasklilluj niekde na free online pokri...je to zaujimava bavka zalezi na tebe ci vyhras alebo nie nie na nejakych psoch
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

no tak poker hravam len tak o drobnejsie peniaze v senku.. na tom bwine ci kde tam by som prehral asi hodnejsie :D psy to je klasika a istota :))
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak ja som ešte nikdy netipoval, ale možno začnem - Reli.C sa to celkom rozbehlo a keďže v NBA mám celkom dobrý prehľad, tak možno niekedy podám.

Mám však pár otázok :
Na to, aby som vyhral tiket, musí skončiť zápas s tým, aby bol istý počet bodov, aby istý hráč prekonal svoj (resp. stanovený) priemerný počet bodov na zápas a samozrejme staviť na víťazný tím?
Je dobré tipovať v ifortune? Lebo o bwine som tu nečítal príliš pozitívne reakcie, tak sa radšej pýtam...

A Majro, kde to tipuješ na tie psy? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pilifo: Na psov to tusim ide stavit prave na BWin. Co sa tyka niektorych stavok, ci uz je to "ovarek" a podobne, tak vzdy sa pouziva desatinna ciarka. To znamena, ze ak mas 2.5+, tak to znamena, ze padne viac ako 2 a pol golu, offside a podobne, logicky o znamena, ze padnu 3, 4, 5, 6... Ak tam mas minus, napriklad pri pocte golov v hokeji, ze 5.5-, tak padne 0, 1, 2, 3, 4 alebo 5 golov. Tieto stavky vsak platia v riadnom hracom case, takze sa nepocita predlzenie v hokeji, futbale..., cize 90 minut vo futbale + nadstaveny cas, 60 minut v hokeji atd... Pri basketbale mas napriklad 26.5+, cize da aspon 27 bodov alebo aj viac, samozrejme za normalny hraci cas. Ci iFortuna alebo BWin, je to na tebe. Peniaze z iFortuny si mozes vlozit aj vyplatit v pobocke, nemusis cakat ako na BWine, kym ti pridu, nemusis posielat oskenovany obciansky v pripade prvej platby, takze v tomto ma iFortuna vyhodu. Naopak ale prichadzas o bonusy, ktore davaju svetove internetove stavkove kancelarie, ale dokonca uz aj niektore slovenske a ceske dosli s bonusmi. Co ti je vyhodnejsie, tak to je na tebe. Kritika na BWin je najma kvoli stornu stavky, pretoze sa obcas stane, ze idu velke peniaze na nejaku stavku s vysokym kurzom a ta vyjde, no BWin sa rozhodne stavku stornovat a tebe vyhru nevyplatia, len ti vratia vklad.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

tiez radsej odporucam ifortunu..uz sa aj mne stalo stornovanie stavky na bwine. myslim si ze toto by sa nemalo stavat...
ajked kazde ma svoje +/- na ifortune sa sem tam stane ze padne server neslo prijat stavku 2*krat sa mi stalo ze som mal vybrate zapasy a neslo prijat stavku a ta stavka nakoniec vysla avsak moj tiket nebol prijaty...
ale ajtak radsej fortunu, tie vypadky su uz ojedinelejsie a ked tak trvaju kratko..
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

ma tu niekto menej ako 18 a stavkuje ?....... :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

dodo159 napísal:ma tu niekto menej ako 18 a stavkuje ?....... :)
asi 90% ludi co do tejto temy prispieva :D
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

kubodinho napísal:asi 90% ludi co do tejto temy prispieva :D
ano ale prispievat moze ale stavkovat nemusi :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

dodo159 napísal:ano ale prispievat moze ale stavkovat nemusi :wink:
tiez pravda , ale mylsim ze ajs tavkuju , a aby som tu len tka nespamoval , neviete ci sav tipsport da stavkovat na pocet bodov hraca v baskete?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

kubodinho napísal:tiez pravda , ale mylsim ze ajs tavkuju , a aby som tu len tka nespamoval , neviete ci sav tipsport da stavkovat na pocet bodov hraca v baskete?
Co tak si otvorit stranku tisportu?? Da sa.
http://www.tipsport.sk/f_kurzPonuka.php?sport=3

Ked uz sem pisem hodim sem pre motivaciu ostatnych aj dake tikety za poslednu dobu. Samozrejme nie vsetko je cisty zisk, niektore som podaval uz predtym a potom zvysil stavku...
Prílohy
nhl.JPG
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zápas: Inter Milano - Manchester United
Tip: Under 2,5
Kurz: 1,55
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 7/10

K analýze tohto zápasu snáď len toľko, že to bola viac-menej "povinnosť" podať :).

Pilifo: na dnes si myslím, že stanovená hranica (-+223 bodov) na zápas Oklahoma City vs. LA Lakers by sa mala prekonať bez nejakých závažných problémov (snáď) :wink:. Okrem toho to tiež vidím na over Kobeho Bryanta (+28,5).

edit/tak teda aspoň ten Kobe (36) :wink:

//autoeditácia príspevku ( 26 Feb 2009, 17:19 )
včera len taký cvičný:

/na dnes čo sa týka NBA :? ... dosť ťažká voľba čo vybrať, ale pre mňa snáď asi najprijateľnejšia bude Kobe over 29,5, keďže štart Steva Nasha je v zápase otázny :?.

Kobe GL :) :!:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Reli.C - koľko ti tipovanie mesačne vynáša?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Innocence: mám ti zobraziť aj nevýherné tikety? :D / no ako kedy vieš. raz je dobré obdobie, raz zlé. niekedy je to napr. cez 350€ (+) za 4 dni, inokedy 200€ (-) za 2 dni. ale snažím sa nikde neponáhľať a každý tip si normálne premyslieť a poriadne zhodnotiť. a čo sa týka presne číselného vyjadrenie, tak prepáč ale neviem :?. no ale v pluse snáď som :D.

takže tak :)
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

DYLYNO: proste ten prvý tiket ... wtf!? :shock: :)
-----------------------------------------------------------
Zápas: Manchester United - Inter Milano
Tip: Under 2,5
Kurz: 1,55
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 5/10

No prvom zápase s výsledkom 0:0, som bol presvedčený, že druhý zápas na pôde Manchesteru sa bude tiahnuť v podobnom duchu a hranicu 2 gólov ostane neprekonaná. No pravdu povedať, po 50. minúte zápasu som mal už ináč "nakladené v trenkách", ale našťastie to dopadlo dobre :).

Výsledok: 2:0

+

Grécka basketbalová liga z víkendu:

:arrow: Tiket č. 1

:arrow: Tiket č. 2
+

Nepodarok zo zámorskej NBA

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

to Reli.C
---------------------
kedy si zacal tipovat?kolko bol tvoj pociatocny vklad?(mylim suma urcena na stavkovanie nie vklad na tiket)

mozes tu hodit nejaku tvoju prirucku mladeho tipera 8)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

twardykamen: hm no tipovať som začal niekedy koncom novembra. do vtedy to boli tikety ala vklad 20 sk a 10 zápasov. potom som sa tomu začal venovať nejak aktívnejšie (sledovanie štatistík, tipovacie stránky, livescore zapnuté prakticky nonstop) a začal som podávať SOLO tikety za vyšší vklad. začiatky boli troška opatrnejšie (napr. Tiket č.1, Tiket č.2, Tiket č.3). samozrejme aby sa nepovedalo, nie na každom tikete bola vždy "zelená fajka" :) (napr. Tiket č.1, Tiket č.2). no a ako to tak šlo, tak som postupne začal stávky navyšovať. hm no a dospel som až do takého štádia, že môj momentálne najnižší vklad je 50€ :?, ale zas na druhej strane, nesťažujem sa. čo sa týka môjho tipovacieho vkladu, tak nemám žiaden. občas je pauza keď je zlé obdobie a potom sa to znova rozbehne. takže asi tak no. GL :)
Zamknuté