Stavkovanie
-
davidqo9295
Light Expert
Re: Stavkovanie
Zajtrajsie zapasy Paraguaj-Japonsko dam asi 1 a Spanielsko-Portugalsko dam bud X alebo 1X co myslite?
Že padnú 3 a viac gólov dokopy v zápase.majo1990 napísal:filip102: co to znamena to Počet gólov (k:B) (2.5) ?
Ako som spominal, baseball je hra cisiel a serii.. Kedze druzstva odohraju velku vacsinu zo 162 zapasov s vlastnou ligou /najviac s vlastnou diviziou/ a hravaju v seriach ->Ares011 napísal:Hej, dnes mi kamarat poslal odkaz na tu stranku, zatial som sa tam len tak zbezne pozrel a vyzera to fajnovo a prosim ak ta neotravujem preco nehrat proti seriam a ako to vlastne myslis ? aj tie ostatne "pojmy" co si tu napisal, ja sledujem MLB mozno mesiac a to co som dal tikety a tak to vacsinou so stastim a su na tom skvele kurzy a preto by som sa chcel o tom daco naucit
//// Cez 10 min som sedel za pc a studoval formu, zapasy atd... nech to vyjdehttp://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... wCodLVU%3D
napr. dnes zacina seria medzi Cincinatti s Philadelphiou a hraju ju az do stredy, potom cestuje Cinci na tri zapasy do Chicaga proti Cubs. Pokial by sa podarilo Cinci podarilo vyhrat tri zapasy tak Phillies dostane sweep, sice ten sweep nic extra neznamena, jedno z pravidiel ako som povedal je neist proti sweepom -> teda ak dvakrat vyhra cinci po tretikrat ani pri lepsom nadhadzovacovi nehrat Phillies /rozumnejsie je aj tak vynechat/
Nehrat proti seriam -> ten zapas Cincinatti s Philadelphiou
Philadelphia:
PHI are 2-7 in their last 9 games as an underdog.
Over is 9-3 in PHI last 12 Mon. games.
PHI are 19-7 in their last 26 Mon. games.
Cincinnati:
Over is 7-2 in CIN last 9 games as a home favorite.
CIN are 6-2 in their last 8 Mon. games.
Under is 8-3 in CIN last 11 overall.
Head to Head:
Under is 9-3 in the last 12 meetings.
Dnesny nadhadzovac Cinci ma navyse s Philadelphiou z dvoch zápasov dve prehry a pustil im priemerne 15,26 bodu na zapas, naproti tomu Kendrick z Philadelphie ma proti Cincinati z troch zapasov vzdy porazil aj ked má s nimi velmi zlych 6,61.
V zajtrajsom zapase ma podla zbezneho pohladu lepsieho pitchera Cincinati a v stredu zas jednoznacne Phildalphia, a prave na startujucih nadhadzovacov vela zavisi. Teda tabulky niesu to podstatne, ale najma forma, nadhadzovaci, sila palky.. btw. kazdy tim ma 5 nadhadzovacov, ktori zapasy zacinaju a kazdy den ich obmienaju, tychto nadhadzovacov podla vyvoja zapasu vzdy strieda bullpen, na zaver chodia closery..
Je toho velmi vela.. co to o pravidlach, vysvetleni statistik na http://www.mlbcz.com/
Paraguaj-Japonsko Under 2,5davidqo9295 napísal:Zajtrajsie zapasy Paraguaj-Japonsko dam asi 1 a Spanielsko-Portugalsko dam bud X alebo 1X co myslite?
Španielsko-Portugalsko Over 1,5
Dnes dám asi toto. Ešte pozriem nejaké štatistiky a analýzy, určite to budem vedieť až okolo 14:00-15:00
-
davidqo9295
Light Expert
co znamena to under a over?
Under=menej
Over=viac
Over=viac
-
davidqo9295
Light Expert
a to 2.5 1,5 ?.... chcem dat paraguay japonsko 1 a spanielsko portugalsko X abo 1 nwm poradte nejaku diskusiu o tychto zapasoch ked viete o nejakej
Under 2,5 znamená, že musia padnúť dva alebo menej gólov dokopy inak si prehral.
Over 1,5 znamená, že musia padnúť dva alebo viac (tri,štyri,päť...) inak si prehral.
Over 1,5 znamená, že musia padnúť dva alebo viac (tri,štyri,päť...) inak si prehral.
-
davidqo9295
Light Expert
a co poviete ako skoncia tie 2 zapasy?
Paraguay-Japonsko by som dal na X
Španielsko-Portugalsko zrejme 1
Ale rozhodnúť sa musíš sám, ja osobne teraz na výsledok zápasu nedávam, v skupine sa to dalo, teraz už nie.
Španielsko-Portugalsko zrejme 1
Ale rozhodnúť sa musíš sám, ja osobne teraz na výsledok zápasu nedávam, v skupine sa to dalo, teraz už nie.
-
davidqo9295
Light Expert
a naco teraz podavas?
Kto by to bol povedal, to X mi vyšlo
. A dávam skôr under, over a tak.
-
davidqo9295
Light Expert
Filip diky
aj ja som dal X
pfu to boli nervy
a dal som 1 na spanielov tak dufam drzte palceee
co si dal ty?
Ako som písal, over 1,5. Po tomto tikete si dám prestávku, počkám na najbližší tenisový turnaj.
-
davidqo9295
Light Expert
Gratulujemm
ci nevyslo ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kedže dal 2 a viac tak asi nie 
-
hojko
Site Admin
Kobaltov kamarat mal podany zapas Holandska so Slovenskom za 20 000 eur, mal to handicap -1, cize nevyhral ani neprehral, vratili mu vklad. Tak miesto toho podal baseball a ten mu s prehladom usiel.
davidqo9295: Aspoň niekomu som dobre poradil
. Ešte dobre že som dal len časť z minulej výhry.
hojko: Tak to asi poteší...
hojko: Tak to asi poteší...
-
DanielDevil
Addict
Co si myslite o tychto zapasoch:
Holandsko - Brazília
Uruguaj - Ghana
Argentína - Nemecko
Paraguaj - Španielsko
Poradte nejake typy
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 21:27)
DanielDevil: co si myslis vide ti ten tiket?
Holandsko - Brazília
Uruguaj - Ghana
Argentína - Nemecko
Paraguaj - Španielsko
Poradte nejake typy
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 21:27)
DanielDevil: co si myslis vide ti ten tiket?