Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Tiež som nerozumel tomu prečo to nešiel hrať dnu prípadne si pýtať faul.
Neviem, prečo sa takto rozhodol. Podľa mňa to bolo od neho dosť netaktické, asi ho za to tréner nepochváli. Takto sa zakončujú situácie, keď tím prehráva o 3 body, nie o 1. Mal ísť na prienik do paintu...Ach, strašne ma to nasralo 
tak čo na dnes chalani?
ja som pozeral a vybral som zatiaľ San Antonio Spurs a Minnesota Timberwolves, ale netuším koho mám dať na zápas Pittsburgh Penguins - Washington Capitals (hrá sa pod otvoreným nebom o 19:00-20:00 alebo sa zápas preloží na nedeľu ak nebudú vyhovovať podmienky)
ja som pozeral a vybral som zatiaľ San Antonio Spurs a Minnesota Timberwolves, ale netuším koho mám dať na zápas Pittsburgh Penguins - Washington Capitals (hrá sa pod otvoreným nebom o 19:00-20:00 alebo sa zápas preloží na nedeľu ak nebudú vyhovovať podmienky)
Ja idem dnes na istotu. Bulls, Heat, Nuggets a Timberwolves dokopy za kurz 2.09
Snáď to Timberwolves nepokazia.
All I need is LOVE!
Kevin
All I need is LOVE!
Kevin
Ja som dnes hral Hopmanov + Man. City a udrbal tomu za 9, potrebujem sa trocha pozviechať.
-
Robo0000100
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa opýtať či je možné zistiť, koľko ľudí stavilo EXPERTa (www.ifortuna.sk) ... 2x mám tiket, 4200€ EXPERT bonus na ňom tak kebyže viem, že dostanem celý bonus, tak si to dám istiť a vyhrajem len 2000€ ...
po včerajšej skvelej NBA noci kde mi vyšlo všetko čo som mal podané, dnes trocha zaryskujem pri futbale 
-
iceman1414
Medium Star
prosím vás čo je to handicap 0:2?
To je to, ze super uz vedie o dva goly. Ak zapas skonci 2:0 pre domaceho, tak ako keby skoncil 2:2, pretoze tam mal super uz naskok (oznacuje to handicap 0:2). Ak by domaci vyhral 1:0, tak v stavkovej vlastne prehral, lebo to skoncilo vratane handicapu 1:2.
Co hovorite na Toronto - Boston ? Rozmylsam ze zahram za viacej, je tam celkom pekny kurz 1.45 
Podľa mňa under, ale to je len pocit. 
moje na dnes:
Kód: Vybrať všetko
Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers (Tip) 1
Minnesota Wild - Phoenix Coyotes (Tip) 1
Nashville Predators - Columbus Blue Jackets (Tip) 1 Re: Stavkovanie
Keby som dával na tento zápas, tak by som už dal skôr na TorontoAres011 napísal:Co hovorite na Toronto - Boston ? Rozmylsam ze zahram za viacej, je tam celkom pekny kurz 1.45
Všetky tri celkom riziká. Hlavne Columbus a Detroit.Filipito napísal:moje na dnes:Kód: Vybrať všetko
Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers (Tip) 1 Minnesota Wild - Phoenix Coyotes (Tip) 1 Nashville Predators - Columbus Blue Jackets (Tip) 1
jj viem, ale tak neodolal som kurzom 
Vychadzal som z toho, ze boston uz ma par prehier za sebou a toronto nie je az taky dobry tim, samozrejme prekvapit mozu ale nestalo sa

Uz dlho som nepodal, tak dnes idem skusit tento aj ked velke sance mu nedavam ale 2 eura ma nezabiju

//100. prispevok, gratulujem si1. Calgary-NY Islanders (KV)
Tip: 1 (konečný výsledok) 1,50
2. San Jose-Vancouver (KV)
Tip: 1 (konečný výsledok) 1,75
3. Carolina-Florida
Tip: 1 2,05
4. Getafe-Real M.
Tip: 2 1,33
Islanders by už aj mohli konečne prejsť na svoju pôvodnu šnúru prehier. Posledné dva kola som to dal proti ním a stále to uhrali nejako. Ináč to nie je až tak nereálne...