Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa guess.whoo »

musis mat nejaky minimalny zostatok na tom ucte zrejme
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Podľa toho, čo píšeš by to malo byť vo Fortune. A tam by to malo takto fungovať. Skús si pozrieť, či nejaký zápas z tých, ktoré dávaš nemá nejaké obmedzenie. :)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Dnes Slovan v hcp a Nitra 1
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Man City - Wolves - X
Stoke City - Bolton - 2
Liverpool - Everton - X
Spurs - United - 1
:psssst:
Menschik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Menschik »

Ahojte chalani, tuto temu citam uz dlhsie a musim povedat, ze je tu vela skvelych tiperov. Niektori, mozno so stastim, ale niektori su tu rozhodne velmi kvalitni. Zalozil som novy projekt, ktory sa zaobera tym, ze zbierame najlepsie tipy z internetu (platene suzby a free fora) a vyhodnocujeme ich a podla toho piseme analyzy. Viem, ze je tu vela ludi, co chcu zarobit na tipovani, tak by vas to mozno zaujimalo :)

panitiperi.net
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Sagittarius
Guru
Guru

Menschik: Registroval som sa. :) Len či týmto príspevkom neporušuješ pravidlá a nie je to reklama. A ďalej tipéri veľmi nemajú radi, keď sa odpisujú ich tipy,takže neviem, či to je až taký dobrý nápad odpisovať tipy iných tipérov (teraz nemyslím z hojka).
Ares011: A prečo to nedáš do prílohy. :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Má tu niekto účet na betfair a tipuje? Potreboval by som poradiť, resp. vysvetliť ako to funguje, neviem či tomu správne rozumiem.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Kludne sa pytaj :)
Ale bolo by fajn keby otazka bola co najkonkretnejsia
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

yazoo, napíš rovno sem. Mám pocit, že ťa zaujíma, ako funguje tá burza :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Presne tak Pilifo. Nechápem presne ako to funguje, či sa to dá dať aj na kombi alebo ako. Jedine čo som pochopil je teda to back bet a lay bet, ale tej lay taktiež veľmi nerozumiem resp. bolo by to moc vysoké keby napr. na dnes bolo 1,32 back bet na LAL a 4,8 lay bet na LA Clippers.
Menschik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ja neodpisujem tipy. Ja hladam inspiraciu a to je ine. Vsetci pouzivaju rozne techniky na to, aby vsadili spravne. Ja takto citam vela analyz, tipov a rozborov a potom si z toho vyberiem co sa mi paci a napisem vlastnu analyzu.
Sagittarius
Guru
Guru

Ok. Tak potom v pohode. A mne by to až tak nevadilo (hlavne veď o moje tipy by väčšinou ani nešlo), len tak som čítal na rôznych fórach.
Menschik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Denis Istomin vs Jan Hernych @ 1.53 bet365 KO :(

Posledne statistiky velmi nefavorizuju Istomina, kedze ich jediny spolocny zapas vyhral Hernych, posledny rok v Cincinnati. Stale si vsak myslim, ze medzi tymito dvoma hracmi je velky rozdiel. Istomin naozaj v minulom roku postupoval milovymi krokmi. Vzdy bol velmi presibanym hracom, ktory dokazal ukazat svoju silu. Istonim sa uz pohodlne usadil v Top 50, aj napriek rozklepanemu startu do sezony, ked prehral s Ebdenom a Seppim minuly tyzden. Hernych je hrac z Challenger, s rankom mimo Top 200. Teraz ma 31 rokov a jeho najlepsie dni su uz za nim. Hernych uz zahral 3 zapasy v kvalifikacii a ocakavam, ze pocas tohto zapasu sa dostavi unava. Kurz je vcelku dobry, kvoli Istominovym problemom na kurte v poslednom case, ale Istomin ma preco zabojovat a myslis si ze to aj spravi. Nad Hernychom je o par stupienkov vyssie co sa tyka kvality a predpokladam, ze jeho ceresnicka na torte bude vyhra. Vacsinou by bola nedavna forma a statistiky dost na to aby ma odradili od tohoto zapasu ale niekedy treba verit siestemu zmyslu.

Albert Montanes vs Xavier Malisse @ 1.36 bet365 OK :)

Malisse je od zaciatku roka v dobre forme, ked sa dostal az do finalne v Chennai, vcera porazil priemerneho Andujara v 3 setoch. Celkovo si myslim, ze je o level vyssie ako Montanes na tvrdom povrchu. Montanes je na zemi dosledny, hybe sa dobre ale nezda sa byt v najlepsej forme. Potreboval 5 setov aby porazil Browno v 1. kole. Myslim, ze Malisse tu odvedie dobru pracu a vyhra.
Pre inspiraciu, by som odporucil hendikep: Malisse -4.5 gemov.

Tu je par tipov na dnes, vybral som len par, vacsina je u mna.

Na moju stranku sa dostanete ked kliknete na ikonku Zemegule pod tymto prispevkom.

Neapol v Bologna @ 1.67 bet365 OK :)

Neapol: Neapol hra vybornu sezonu, momentalne je na druhom mieste v Serie A. Znamena to, ze Liga Majstrov je nadosah a to je ich hlavny ciel. Netreba vsak zabudat na to, ze toto stretnutie bude pre nich dolezite pre niekolko dovodov. Chcu vyhrat konecne nejaku trofej, chcu rozveselit ich fanusikov po bezgolovej remize s Viole. Marek Hamsik sa vracia do zostavy po odpykani jeho suspenzii.

Bologna: Bologna je v zlozitej situacii len s tromi bodmi na konte a v pozicii, kde sa zacinaju bat o zostup z ligy. Dalsi problem ktory ma Bologna je, ze nenastupi vela produktivnych hracov ako napriklad Viviano, Britos, Moras, Morleo, Della Rocca, Perez, Mudingayi a Di Vaio. Tito hraci su zodpovedni za 15 z 20 strelenych golov.

Celkovo sa priklanam k tomu, ze Neapol si nenecha ujst prilezitost pre lahke body a z tohoto zapasu vyjde ako vitaz.

Blaz Kavcic vs Mikhail Youzhny (Hendikep: Kavcic +8 games) @ 1.892 Pinnaclesports KO ale trochu smolne, uslo to len o jeden game.

Myslim si, ze bookies podcenuju Kavcica v tomto zapase. Slovinec preukazal v par poslednych tyzdnoch, ze je to hrac, ktoreho forma stale stupa. Jeho vyhry neboli velke senzacie ale porazil Chardyho a Andersona v predchadzajucich stretnutiach. Youzhny je strasne tazky hrac na predpokladanie, ako sa mu bude darit. Je extremne talentovany ale dokaze dat protihracom druhu sancu a znovu im otvorit hru, pretoze ostava pasivny. Prve kolo vyhral velmi pohodlne ale Kavcic je ovela tazsi hrac ako Ilhan, ktoreho Rus porazil v prvom kole ale len o osem hier. Kavcic sa sem dostal cez kvalifikaciu a hra dobry tenis. Nepredpokladam, ze tu vyhra ale moze vyhrat 10 hier a taktiez set.

Pre basketbal len rychle tipy bez analyzy.

Houston Rockets vs New York Kicks @ 1.71 bet365 OK

Golden State Warriors vs Indiana Pacers @ 1.50 bet365 OK

Drzme si palce :)

Viac tipov na panitiperi.net, kde pisem aj tenis a basketbal.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som dnes bachol toto uvidime :)

2138412 Verdasco F. - Nishikori K. (Tip) 1 1,40 [Otvorené] 21.01.11 01:00
2139018 Ässät Pori - Pelicans Lahti (Tip) 1 1,50 [Otvorené] 20.01.11 17:30
2139131 Sharapova M. - Goerges J. (Tip) 1 1,40 [Otvorené] 21.01.11 01:00
2140568 Francúzsko - Španielsko (Tip) 1 1,37 [Otvorené] 20.01.11 20:45
2140698 Boston Bruins - Buffalo Sabres (Tip) 1 1,95 [Otvorené] 21.01.11 01:05
2140721 New York Islanders - Washington Capitals (Tip) 2 1,90 [Otvorené] 21.01.11 01:05

STAVKA 2E
VYHRA 30E
Sagittarius
Guru
Guru

To je tipér! Uhádol 29 zápasov, za 7 eur vyhral takmer 30-tisíc

A nič výnimočné tam nevidím, okrem toho, že vyhral. :)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

chce to len poriadne stastie a troska sa vyznat ... mne dnes uslo francuzko , vyhravalo 3 min pred koncom 28:24 a oni to pustili na remizu skoro ma roztrhalo ked som sa na to pozeral ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No pri toľkých zápasoch to chce veľmi veľa šťastia. Keby si podával iba zápasy s kurzom 1.1 a dal by si ich 30, tak je šanca, že vyhráš, približne 4% :wink: No a ten tipér tam hádzal aj zápasy s kurzom nad 1.5, takže šancu dokopy tam mal možno nejaké desatinky alebo stotinky percenta...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no podla mna ak dava len take tikety tak tych 30k aj tak prerobil. takze sa mu to len vratilo..
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

99 zo 100 tiperov moze taketo tikety podavat cely zivot a nikdy nevyhra. Ten jeden vyherny tiket sa zverejni, a dalsich 100 oveciek, co by inak mozno ani nepodali, sa nalaka. Atd... Typicky PR clanok :roll:
Zamknuté