Stavkovanie
Re: Stavkovanie
dolgopolov na australien open hraje jak drak. stvrtfinale davam nanho tak 50eu podla kurzu
rovnako aj vavrinka ale ten uz podla mna cez federera neprejde
rovnako aj vavrinka ale ten uz podla mna cez federera neprejde
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Bolton - Chelsea ako to dnes vidite?...vacsina dava 1x ja som dal 1tku neviem preco ale mam take citenie ze dnes to Chealsea neda..
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som dal skor x2
-
chipp12
Light Star
-
Sagittarius
Guru
Ponúka momentálne Betfair nejaký bonus na prvý vklad/stávku?
-
Betarik
Professional
mne celkom ide posledne dni
este ked sa podari aj dnes tiket tak to bude parada 
Sagittarius : Aj ja som po tom pozeral, ale nasiel som len taku, kde je ze ked sa zaregistrujes v prosinci (december)
tak dostanes nieco ale to uz asi neplati, skusim napisat na helpdesk, dam ti potom vediet 
-
hojko
Site Admin
Dava niekto Zetterberga z Detriotu??? Momentalne 5 zapasov bez golu, hraci cas cez 20 minut, strely 5-8 striel za zapas (v jednom len 2 strely) a zajtra hraju so slabuckym NJD, kurz je okolo 2.8-2.9 
-
Betarik
Professional
Slabucke NJD ? vyhralo posledne 4 zapasi a to suverene ... porazili aj philadelphiu , ja by som urcite netipoval tento zapas ak ano tak na NJD 
-
DanielDevil
Addict
ja som dnes dal sólovku za 10 € na A. Villu
Aston by mala dnes vyhrať, ale radsej skusim NBA, LA, Denver a ked tak este Charlotte
Co vy na to ?
-
Sagittarius
Guru
Ares001: Ďakujem.
Ten december som našiel aj ja. A potom som našiel po anglicky niečo, čo asi stále platilo, len neviem, či pre všetkých. A pýtam sa aj preto, že napr. vložím 25 €, vsadím 25 €, prehrám a nič nedostanem, tak nechcem riskovať. Alebo keby tam nebolo nič našiel by som si inú SK s bonusom.
-
DanielDevil
Addict
to ti neporadím, tipujem len futbal a hokej, výnimočne tenis...
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 22:48)
tak Villa vyšla, Manchester úžasne otočil
a chcel som dať na noc na Toronto a Phoenix ale nepripísali mi ešte výhru tak nič, dúfam že to teda nevýjde keď nemôžem podať 
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2011, 22:48)
tak Villa vyšla, Manchester úžasne otočil
4set. uz nevysiel skoda
https://www.doxxbet.com/ticket-15B64FCE60
Skôr by som odporúčal sa zamerať na Dallaske hviezdičky - Richards, Eriksson, Nealhojko napísal:Dava niekto Zetterberga z Detriotu??? Momentalne 5 zapasov bez golu, hraci cas cez 20 minut, strely 5-8 striel za zapas (v jednom len 2 strely) a zajtra hraju so slabuckym NJD, kurz je okolo 2.8-2.9
posledné dva výsledky Dallasu z jeho tripu sú katastrofálne:
L CGY - DAL 7:4
L VAN - DAL 7:1
dnes hrajú proti "slabému" Edmontonu, ktorý ma v nohach náročný zápas vo Phoenixe (vyhral tam 4:3), Dallas to na tohto súpera vie a pravidelne sa presadzujú jeho opory...Richards sa začal presadzovať po dlhšej dobe ale je to najlepší hrač Dallasu. Nealovi to momentálne sype v posledných 10 zápasoch má na konte už 7 golov
Eriksson je za kurz 2,9 - tomu chlapcovi neviem prečo neverím a nepáči sa mi
Richards je za kurz 3 - budem ho asi ako sa hovorí biť
Neal je za kurz 3,3 - posledný zápas neskoroval, takže je čas potvrdiť skvelú formu z posledných duelov a ešte proti Edmontonu
Ak to mám zhrnúť tak by som tipol na Richardsa a Neala....Edmonton si podľa mna odnesie bohatú nadielku pred prestávkou zapričinenou ALG, a Dallas si bude chcieť uzmieriť svojich fanúšikov a tiež golman Lehtonen čo najlepšie zachytať
Dallas má aktuálne 11 - stu najlepšiu presilovku (20,1 %)
Edmonton má najhoršiu oslabovku iba 70 % to proti strelcom Dallasu bude ťažke nedostať gol z presilovky
zároven by som dal do pozornosti duel Colorado vs Phoenix
- Colorado má čo vraciať svojmu súperovi...natrafi ofenzívne mužstvo proti defenzívnemu mužstvu....posledný duel sa skončil 2:0 na ľade Colorada pre Phoenix...
Duchene je už dva duely bez bodu....pričom akýkoľvek bod (ja verím že gol) mu prinesie jubilejny 100 point v NHL a navyše pred ALG, ktorého sa premierovo zúčastní, chce isť s dobrým pocitom ako chutí víťazstvo a strelený gol...posledné tri zápasy má 15 striel na bránu a dal iba jeden gol
Hejduk - 3 zápasy bez golu....a je načase to zlomiť....
takže mojimi Top strelcami na túto noc sú: Richards, Neal, Duchene, Hejduk
Tipovaniu zdar !
///btw. Hojko - Zetterberg ako pozerám posledný zápas 8 striel
Betarik - videl som zápas s Philadelphiou (NJD vyhralo 3:1, najlepší hráč Eliáš dal 2 goly), ale rozhodne to nebolo súverenné víťazstvo, proste platilo nedáš dostaneš...v úvode obrovský tlak Philadelphie plný šancí a v zápäti gol zo strany NJD...v závere pri hre bez brankára Briere neuspel sam pred Boucherom a potom dostali do prázdnej klietky (ako česi hovoria
-
Betarik
Professional
denska ako pises som dal na dallas ,colorado a este som dal na boston
uvidime domaci mali volno hostia hrali vcera tazke zapasy ... kazdopadne NHL je loteria snad budem mat stastie 
-
hojko
Site Admin
J.O.S.E: Len som dnes zacal, dal som ho za 10 eur. Fortuna ma kurz 3.00 
ja ho skúsim byť za 20..taxa 10 je pri začiatkoch...ale on už neskoroval 5 duelov..a ako si písal, tak jeho počet striel je vysoký v každom zápase...navyše toto bude derby...a Henrik skoruje v ťažkých zápasoch...no uvidime...okruh Top strelcov som zúžil na Zetterberga, Duchena, Neala......aj ked najlepšie a najviac sa vyhráva, ak človek podá dvoch strelcov z jedného mužstva a najlepšie z jedného útoku...nemáš náhodou stranku, kde sú presne zostavy, v akých nastupia....síce pravdou je, že v každom zápase trener rotuje svojich útočnikov a pod...hojko napísal:J.O.S.E: Len som dnes zacal, dal som ho za 10 eur. Fortuna ma kurz 3.00
-
hojko
Site Admin
J.O.S.E: Nemam, ale Zetter nastupuje s Datsyukom a vari s Franzenom.
na nhlpro.cz je uvedený v útoku s Holmstromom a Franzenom
btw. Datsyuk je zranený, taktiež Cleary, a posledný zápas nehral Filpulla
btw. Datsyuk je zranený, taktiež Cleary, a posledný zápas nehral Filpulla