Stavkovanie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
Pani, snad mi to odpustite, ze som to sem nedal, aj kobaltovi som zabudol napisat SMS spravu, ze to ma podat. Nebol som v piatok ani na PC pocas dna, az ked sa zacalo vhrat, pretoze som dostal echo, tak som bezal do stavkovej a potom som mal zajednany sqaush. Zial, ani nebolo casu ist do bankomatu vytiahnut peniaze a podat to za viac, az ked som hral squash ma napadlo, ze som to mohol podat cez internet.
Cavte, prosím vás mal by som otázku ohladom podávania cez net. Takže chcel by som sa zaregistrovať v nejakej stávkovej kancelárii - asi vo fortune, ale pred tým chcem vedieť, že ako to vlastne prebieha...či to je tak, že ja si vlastne jak keby otvorím účet v nejakej kancelárii a tam prevediem určitú čiastku z účtu alebo sa vkladá na tipy priamo z účtu v banke a tak isto automaticky výhra ide na účet v banke...?? a ešte, pred tým ako sa niekde zaregistrujem...neviete o nejakých aktuálnych akciách ? myslím niečo také, že dotyčná stávková stánka ponúka pri vklade napr. 50€ 100% naviac ??
cavte. dokedy si mozem ist najneskor vybrat tiket?
nechcem aby mi prepadol
nechcem aby mi prepadol
-
Sagittarius
Guru
zvyčajne 30 - 60 dní.
Presnejšie vo Fortune to je mesiac na pobočke a potom ti výhru vyplatia len v centrále v Ba. 
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 15:46)
Do Fortuny vložíš peniaze buď na pobočke alebo cez účet/kartu. Potom všetky peniaze vrátane výhier sú na účte vo Fortune a ty ich môžeš kedykoľvek požiadaním vybrať či už opäť na pobočke alebo prevodom na účet/kartou atď.
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 15:46)
Tu máš informácie o bonusoch a všetkých info http://www.7bet.sk/bonusy-stavkovych-kancelariirr900 napísal:Cavte, prosím vás mal by som otázku ohladom podávania cez net. Takže chcel by som sa zaregistrovať v nejakej stávkovej kancelárii - asi vo fortune, ale pred tým chcem vedieť, že ako to vlastne prebieha...či to je tak, že ja si vlastne jak keby otvorím účet v nejakej kancelárii a tam prevediem určitú čiastku z účtu alebo sa vkladá na tipy priamo z účtu v banke a tak isto automaticky výhra ide na účet v banke...?? a ešte, pred tým ako sa niekde zaregistrujem...neviete o nejakých aktuálnych akciách ? myslím niečo také, že dotyčná stávková stánka ponúka pri vklade napr. 50€ 100% naviac ??
Do Fortuny vložíš peniaze buď na pobočke alebo cez účet/kartu. Potom všetky peniaze vrátane výhier sú na účte vo Fortune a ty ich môžeš kedykoľvek požiadaním vybrať či už opäť na pobočke alebo prevodom na účet/kartou atď.
Cawko 18.02 hrali Ústí n.L.-Olomouc nevie niekto ako to skoncilo ?
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 19:36)
sorry este sa to nehralo
som sa sekol ja som pozrel na datum kedy som podal tiket a nie kedy sa hra
sorry
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2011, 19:36)
ma to nejaku , aspon nejaku malicku malilinku sancu ?
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 3j0b3n8%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 3j0b3n8%3D
lauro - bože môj, to čo sú za príspevky...keď podáš nejaký tiket, tak nechci od userov, aby ťa tu utešovali, že Tvoj tiket má nejakú šancu, odporúčam navštíviť psychológa
Potom neviem a nechápem načo vlastne podávaš tikety, keď nie si presvedčený o šanci vyhrať, ktorý normálny človek dá na tiket zápasy, o ktorých si myslí, že nemôžu vyjsť..... 
Presne tak, potom to nemá zmysel podávať ked tomu neveríš, nic v zlom
Zo skúsenosti ti môžem povedať, že dávať veľa zápasov na tiket nie je najlepšia stratégia ako na tom zarobiť, keby si si vybral pár zápasov, tak 2-3 kurz aspon 1,7 a dáš to aspon za 3-4 € tak by bola väčšia šanca na výhru 
Ja som dneska dal Lion a Kodaň 1 za euro, tak uvidím čo sa z toho vykluje.
-
DanielDevil
Addict
ja som dal na Kodaň a Manchester za 5 €
Co si myslite o tomto?
Olympique Lyonnais vs. Real Madrid / prv.polcas / X
FC København vs. Chelsea FC / prv.polcas / X
Olympique Lyonnais vs. Real Madrid / prv.polcas / X
FC København vs. Chelsea FC / prv.polcas / X
Určite by si našiel niečo s väčšou šancou na úspech
Ale držím ti palce, podla mna ta chelsea zašlape dnes...
-
Sagittarius
Guru
23.2.2011 4:00
NHL: Vancouver Canucks – Montreal Canadiens @ Vancouver @ 1,90 @ Expekt KO - 7 u
Vklad: 7/10
Dnes v noci sa stretne vedúci tím celej NHL, Vancouver Canucks, s Montrealom, šiestym tímom Východnej konferencie. Z posledných šiestich zápasov vyhral Montreal len jeden a Vancouver tri. Montreal je teraz na tripe v západnej Kanade a s Edmontonom ani Calgary nevyhral. Vancouver vyhral svoj posledný domáci zápas. Vancouver hral naposledy zo soboty na nedeľu nášho času (tj. v sobotu), takže hráči budú oddýchnutí. S kvalitných hráčov chýba každému tímu len jeden Vancouveru Hamhuis a Montrealu Markov. Dnes v noci podľa Vancouver potvrdí úlohu favorita a vedúceho tímu NHL a zdolá Montreal.
// Vsadené: 74 Výhry: 5 Prehry: 6 Vrátené: 0 profit: - 2,35 u yield: - 3,18 %
NHL: Vancouver Canucks – Montreal Canadiens @ Vancouver @ 1,90 @ Expekt KO - 7 u
Dnes v noci sa stretne vedúci tím celej NHL, Vancouver Canucks, s Montrealom, šiestym tímom Východnej konferencie. Z posledných šiestich zápasov vyhral Montreal len jeden a Vancouver tri. Montreal je teraz na tripe v západnej Kanade a s Edmontonom ani Calgary nevyhral. Vancouver vyhral svoj posledný domáci zápas. Vancouver hral naposledy zo soboty na nedeľu nášho času (tj. v sobotu), takže hráči budú oddýchnutí. S kvalitných hráčov chýba každému tímu len jeden Vancouveru Hamhuis a Montrealu Markov. Dnes v noci podľa Vancouver potvrdí úlohu favorita a vedúceho tímu NHL a zdolá Montreal.
// Vsadené: 74 Výhry: 5 Prehry: 6 Vrátené: 0 profit: - 2,35 u yield: - 3,18 %
Stavkovanie
Co znamena vklad 7/10? Ze nemam vsadit desat eur ale len sedem? Alebo nieco ine?
-
javatar
Hardcore addict
uz to tu vysvetloval - ma urceny maximalny vklad na stavku a na tento zapas da 7/10 z neho
Poopravim ťa, Vancoueru chýba Alexander Edler, Kevin Bieksa. Hamhuis spolu s Ballardom sa dnes majú vrátiť do zostavy Canuks...ale inak zápas by mal byť v jasnej réžii Vancoueru.Sagittarius napísal:23.2.2011 4:00
NHL: Vancouver Canucks – Montreal Canadiens @ Vancouver @ 1,90 @ Expekt
ako dnes tipujete zapasy ligy majstrov?
-
Adulko1
Light Professional
A co hovorite na sucasne Keno 10 alebo Loto ci nike? Niekde som cital, ze staci sa pozriet na archiv a usledovat si, ze niektore cisla sa opakuju a je tam sanca, ze clovek vyhra. Ze na to je aj taky mensi system ... Vie niekto ako na to?