ja myslim ze sevilla arsenal skonci bud vyhrou seville alebo remizou , kazdopadne drzim palceden333 napísal:ja som dneska podal takto...
FC Sevilla-Arsenal 2
Manchester Utd.-Sporting L. 1
Slovan-Zvolen 1
Miami-Charlotte 1
Inter Milan-Fenerbahce 1
LA Lakers-Seattle 1
Stavkovanie
podla mna dneska zase nastupia nahradnici , alebo aj hraci z rezervi , a sevilla bude hrat v plnej zostave aby si zabezpecila postup , arsenal uz je jasny postupujuci cize sa nebude ozivot hnat za vyhrou , hracou si bude setrit na ligu . podla mnaden333 napísal:no velmi som uvazoval otom ze ako to bude ale podla mna arsenal po tom vystupeni prosti slavii postavi poriadny tim a vyhra to...
ja som uvazoval ako ty cize tiez som dal arsenal ja si myslim ze po tom co predviedol proti slavii bude chciet vyhratden333 napísal:no dufam ze nie
BTW moje zapasy ligy majstrov
Stugart - Gl. rangers -10
Lyon - Barcelon - 02
D.kyjev - as roma - 2
Manchester un. - SP.lisabon - 1
CSKA M. - PSV aidhoven - 10
Inter M. - Fenerbahce - 1
Sevilla - Arsenal - 2
Kurz 38,99
edit 1 : Diky mato8888
edit 2 : tak nic s toho
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Damn 
Nejak ma opusta stasie v poslednych dnoch
... Cely den som bol v tom ze dam na Thorntona, ale nakoniec v stavkovej som to narychlo zmenil na St.Luisa (ci jak sa pise) a bum.. thornton dal, matko nie
.. Dnes dilema ci dat na Martina znova, alebo radsej Zetterberga, kedze Tamba hra prave proti Detroitu 
Nejak ma opusta stasie v poslednych dnoch
správa
Trochu som si pozrel tých strelcov a na základe štatistik z minulej sezony ma zarazil najmä Lee Stempniak zo St. Louis, ktorý zatiaľ dal iba jeden gol v sezone a minulú sezonu nastrieľal až 27 golov,
dalej by mal byť dnes žhavý Alex Oveckhin - minulý zápas vyslal na súperovho brankára 11 striel a neskorovoal takže dnes očakávam jeho gol aspon jeden v noci
a samozrejme niekto z Caroliny kde je veľa vyrovananých strelcov, Wiliams, Brind Amour, Staal, Stillman - ja by som stavil na Brindamoura a Stala
takže go idem staviť, držte prsty
dalej by mal byť dnes žhavý Alex Oveckhin - minulý zápas vyslal na súperovho brankára 11 striel a neskorovoal takže dnes očakávam jeho gol aspon jeden v noci
a samozrejme niekto z Caroliny kde je veľa vyrovananých strelcov, Wiliams, Brind Amour, Staal, Stillman - ja by som stavil na Brindamoura a Stala
takže go idem staviť, držte prsty