Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak na dnes mám ešte 1 tip z nemeckej bundesligy, ide o zápas Vfl Wolfsburg - Schalke 04 (už dohrané 2:1) Wolfsburgu patrí momentálne 15. priečka so ziskom 3 bodov za víťazstvo nad Kolínom, ktorý má momentálne len o 1 bod viac a patrí mu 13. priečka, zvyšné 3 zápasy Wolfsburg prehral, skóre 4:8 nie je až také hrozné, ale 7 z 8 inkasovaných gólov sa zrodilo v posledných 2 kolách pričom v nich dokázali skórovať len raz

Schalke je na tom presne naopak, prehrali len raz so Stuttgartom ešte v prvom kole, kde mali v zápase aj trošku smolu aj keď výsledok tomu nenapovedá, ak dnes vyhrajú môžu sa s 12 bodmi dotiahnuť na Brémy a Bayern, skóre majú 10:6, s posledných 3 kôl však presvedčivé skóre 10:3, viac gólov dal len Bayern (16) a Brémy (11), obaja však majú odohraný o jeden zápas viac...

Môj tip je výhra Schalke, s lákavým kurzom 2,67 sa to oplatí hrať
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dnes sa hraje druhé kolo Erste Bank Hockey League a mňa zaujala ponuka na zápas HK Arconi Jesenice - EC KAC Klagenfurt 2 (kurz 1,9)

Ide o konfrontáciu slovinského tímu s rakúskym tímom. Slovinci viacmenej nemajú na súpiske kvalitnejšieho hráča...v bráne Jesenic chytá Michal Fikrt, ktorého si možno pamätať z účinkovania v Nitre a zvyšok sú mladí slovinci, ktorí v tejto súťaži predovšetkým zbierajú skúsenosti a v prvom zápase sezony prehrali na vlastnom ľade s maďarským Szhekesfehervárom 2:4 a teraz ich čaká Klagenfurt z Rakúska, ktoré je o stupienok vyššie ako madarský hokej.

Klagenfurt v úvode sezóny pre mňa prekvapujúco porazil Red Bull Salzburg 6:2 :shock: ale keď som si pozornejšie preštudoval ich skladbu tímu, tak to až také prekvapenie nebolo....pred sezónou prišiel do Klagenfurtu kapitán Thomas Koch (zo Salzburgu), ktorý je rakúsky reprezentant a tým vlastne posilnil ofenzívu Klagenfurtu, spolu s ním prišiel do Klagenfurtu aj obranca Mike Siklenka, 32-ročný hráč, ktorý má nahradiť odchody Ratchuka a Browna, dá sa povedať starčekov v obrane :)
Klagenfurt má v bráne brankársku jednotku, ktorou je Andy Chiodo - Kanaďan, ktorý v počiatkoch svojej kariéry odchytal tuším 8 zápasov aj za Pittsburgh Penguins v sezone 2003/2004, takže kvalita bude na strane Klagenfurtu aj v bráne.
V útoku disponuje Klagenfurt omnoho väčšou kvalitou ako súper.....pre mňa známe mená ako Thomas Koch, Tyler Spurgeon, Dieter Kalt, John Lammers (minulú sezónu strávil v Plzni, je celkom schopný, v prvom zápase dal 2 goly), Christopf Brandner....

Klagenfurt bude chcieť potvrdiť víťazstvo z domáceho ľadu proti silnému Salzburgu, a tak očakávam bezpodmienečnú výhru v riadnom hracom čase...

Ja si s najväčšou pravdepodobnosťou na tento zápas stavím, kurz 1,9 je nad pomer a pre mňa lákavý a príliš vysoký na tento zápas...
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Dnes som si pozeral ponuku no niesom nejaky pro tiper ale najviac ma zaujal zapas Perm-Spartak M. 2 a Breda-Feyenoord 2

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... f8AU8Zw%3D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a načo sa pýtaš keď už si to podal? :roll:
J.O.S.E
King
King

Dzuri - tiež neviem, prečo sa pýtaš tu, či to má šancu na výhru.....pokiaľ nie si o tom presvedčený, tak je škoda sa takým niečim zaoberať...a v neposlednom rade neviem o žiadnom veštcovi, ktorý by ťa tu usvedčil v tom, že ti to vyjde alebo nevyjde....skús si pozrieť nejaké posledné zápasy, kvalitu hráčov jednotlivých mužstiev, tresty v podobe nemožnosti hrať pre žlté/červené karty, zranenia a tak....a potom sa utvrdíš v tom, čo chceš staviť :wink:

k Feyenoordu - mužstvo sa dáva dokopy po katastrofálnej sezóne, trénuje ich tam tuším bývaly kouč Barcy (meno mi vypadlo), ale v poslednom zápase hral Feyenoord doma 10 minút presilovku o dvoch hráčov a nedokázal to využiť a cca. pol hodiny hral presilovku o jedného hráča a tiež to nevyužil....

k Spartaku - trénuje ich Karpin, ktorý je podľa kamoša kkt., pod jeho vedením hrajú veľmi premenlivo, vypadli z EL...zranenia tam majú Ari, Welliton a vracia sa po zranení McGeady...z toho vyplýva, že nie je stabilné mužstvo, niečo ako momentálne CSKA Moskva a je to vidieť aj na výkonoch, tak Spartaku ako aj CSKA napríklad.
J.O.S.E
King
King

HK Arconi Jesenice - KLAGENFURT 1:4 (0:2;0:0;1:2)

góly: Olsson - Siklenka, Koch, Pirmann, Koch

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... MzgIHtw%3D

Tipovaniu zdar !!! :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mate nieco zajtra na Ligu Majstrov?
ja osobne:
Chealsea - Leverkusen - menej ako 2,5 gola
Plzen - Bate Borisov - menej ako 2,5 gola
APOEL - St. Peterburg - 2

kurz vo fortune: 6,87
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Drzte sa laskavo pravidiel temy a ziadne zobranie o tipy a pod.
J.O.S.E
King
King

Zdravím :) dnes sa hraje v švajčiarskej lige (NL A) zápas medzi ZSC Lions Zurich - SC BERN (tip 2 - kurz 2,31), zápas by to mal byť však veľmi vyrovnaný, ale prikláňam sa k názoru, že Bern bude chcieť po "hanebnom" zaváhaní doma s Bielom (1-2 po nájazdoch) odčiniť túto menšiu blamáž, po ktorej sa Biel dostal na čelo tabuľky po 22 rokoch :wink:

ZSC Lions Zurich - pokiaľ ide o toto mužstvo tak v tejto sezóne uhralo už dvakrát remízu v riadnom hracom čase. Najprv doma so silnejším Zugom (5-6pp prehral Zurich) a deň na to v Lugane vyhral Zurich 2:1pp....zaujímavé však je to, že vždy bol Zurich, tým mužstvom, ktoré doťahovalo vedenie súpera....za zmienku stojí predovšetkým dotiahnutie zápasu s Zugom, v ktorom mužstvo trénera Boba Hartleyho prehrávalo po dvoch tretinách už 1:4 ale tretiu tretinu rovnakým pomerom (4:1) vyhralo.
Najväčšou posilou Zurichu pred touto sezónou bol jednoznačne tréner Bob Hartley, ktorý v roku 2001 vyhral s Coloradom Avalanche Stanley Cup, tento tréner ako zatiaľ jediný dotiahol Atlantu Thrashers (tuším v sezone 2005/2006) do play-off a obsadil s ňou 3. miesto vo východnej konferencii. Samozrejme Zurich je jeho prvou zastávkou v Europe, čo sa prejavuje hneď od úvodu sezóny, keď si ešte len pomaly zvyká, a určitý čas to potrvá, kým vychytá všetky muchy európskeho hokeja.
Obrovskou slabinou Zurichu v úvodných dvoch zápasoch bola defenzíva a brankár Ari Sulander.....tento brankár má už úctyhodný vek (42) a túto sezonu bol v prvom zápase striedaný, po tom ako zle zachytal...veď úspešnosť zákrokov na úrovni 80,65 % hovorí samá za seba. Na jeho miesto sa tak postavil mladík Fueller, ktorý má percentuálnu úspešnosť 96,77 %, vychytal Zurichu jednú výhru na pôde Lugana (ktoré má najväčšiu slabinu práve v strieľaní golov), takže dá sa očakávať, že začne aj proti Bernu.
V obrane Zurichu kráľuje Kanaďan Corey Murphy (33 rokov), ktorého si možno pamätať aj z majstrovstiev sveta s pred nejakých troch-štyroch rokov. Citeľne chýba Mattias Seger, švajčiarsky reprezentant, ktorý bude týmu chýbať ešte nejakých 5 týždňov. Tiež je kapitánom mužstva. Spolu s ním chýba v obrane skúsený Breitbach....zatiaľ sa nedarí Blindenbacherovi, ktorý ma na svojom konte iba 3 mínusové body.
V útoku Zurichu to nie je tiež žiadna sláva, síce mužstvo nastrieľalo už 7 golov, avšak sa o ne postarali z väčšej miery predsezonna posila Jeff Tambelliny z Vancoueru Canuks (dal 3 goly) a tiež aj Blaine Down (dal 2 goly), po jednom pridali Reto Schappi a Corey Murphy. Tambelliny na seba upozornil, ked po dvoch zápasoch ma na konte 5 bodov (najproduktivnejší hráč švajčiarskej ligy momentálne), a tak očakávam, že obrana Bernu, ktorá je dosť kvalitná, si dá na tohto hráča dostatočný pozor. Zatiaľ sa veľa hráčov z útoku nedokázalo presadiť a za zmienku stojí okrem spomínaných Tambellinyho a Downa aj Pittis, Ambuhl (ten zatiaľ zbiera trestné minúty, už ich má 12).
Zaujímavou je tiež šťatistika, že Zurich si už odpykal 16 menších trestov, na dva zápasy to je v priemere 8 vylúčení, čo signalizuje nedisciplinovanosť v radoch Zurichu, ktorý sa zatiaľ iba zohráva. Napríklad Bern má za dva zápasy 12 menších trestov :)

SC BERN - k tomuto mužstvu som sa už vyjadroval, ale možno dodať, že brankár Marco Buhrer ochytal obidve zápasy v tejto sezóne a jeden vyhral v Rapperswille (3:1) a druhý prehral (1:2pp) doma....ale jeho celková percentuálna úspešnosť je 93,75 %, čo svedčí o stabilných výkonoch nielen v tejto sezone ale aj v minulých a je zárukou kvality v bráne Bernu.
Zostava Bernu je na mená bohatšia a tréner silu mužstva rozdelil do všetkých formácii. Dôkazom toho je, že Bern nastrieľal zatiaľ iba 4 góly, pričom sa na nich podieľalo spolu 10 hráčov, ktorí si pripísali minimálne jeden bod...kdežto Zurich ma na svojom konte už 7 golov a na nich sa podieľalo "iba" 7 hráčov, ktorí si pripísali aspoň jeden kanadský bodík. Z toho vyplýva, že produkcia Zurichu je viacmenej založená na produktivite prvého útoku, v ktorom sa nachádza Jeff Tambellini, kdežto za Bern sa dokázali presadiť už všetky 4 formácie....zatiaľ bez bodu je však Martin Pluss a Ryan Gardner, ktorý je zhodou okolnosti bývalý hráč Zurichu...
Veľmi dobré sa darí formácii Pascal Berger-Byron Ritchie-Ivo Ruthemann, ktorá si pripísala už 5 kanadských bodov, a zatiaľ je najvýraznejšia.....tiež ďalšie tri formácie vzbudzujú rešpekt: Vigier-Gardner-Reichert; Deruns-Pluss-Vermin; Neuenschwander-Froidevaux-Scherwey....
V obrane sú skúsení hráči ako Travis Roche, Joel Kwiatkowski, či Beat Gerber....

V neposlednom rade treba spomenúť, že dňa 1. septembra sa odohral prípravný zápas medzi Zurichom a Bernom, ktorý vyhral Bern na ľade Zurichu 3:1, a tiež dnes očakávam, že Bern toto víťazstvo po zaváhaní s Bielom zopakuje. Na tento zápas by mal byť Bern poriadne nažhavený, pretože domáce zakopnutie s Bielom fanúškovia len tak rýchlo nestrávia a Bern sa bude chcieť revanšovať.....Zurich je pomerne citeľne oslabený v obrane (Seger, Breitbach) a aj v útoku chýba Cunti s Wichserom, doposiaľ sa nepresadil iný než prvý útok, a pokiaľ si ho Bern postráži, čo je určite v jeho silách a možnostiach, tak by mal Zurich len s ťažkosťou skórovať proti favoritovi, ktorým dnes pre mňa je SC BERN. :wink:

Tak a je dobojované, a zápas mi vyšiel do poslednej bodky :!:

ZSC Lions Zurich - SC BERN 0:3 (0:0;0:0;0:3)

góly: Vermin, Ritchie, Gardner

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... rv%2FgA%3D
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Dakujem jose ako vzdy 100% :) :plus:

Za posledne !
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... BzY8tYg%3D
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

v prvom rade diki Jose za super tip , nabuduce nebudem chantivy ale dam tam len to pretoze dnes vam tu naozaj nic negarantuje ... a Barca to dnes nadherne pokaslala ked v 90 + minute dostala na 2:2 :( a to ze Dortmund nebude schopny poradit si s oslabenym Arsenalom som teda uz fakt necakal :( ...
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... MFYbjkY%3D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ziadne velke prekvapenia az na tu nikoziu....a ac dnes ukazalo ako taliani zabijaju futbal...sa cudujem ze neboli vsetci milancania vo svojej branke...betonovali ako stara ku*va
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dnes je druhý hrací deň LM a prichystal som si naň 2 tipy s pomerne pekným kurzom...

1. OSC Lille-CSKA Moskva 2:2
CSKA Moskva v lige nijako nežiari, z posl. 6 zápasov 3x remizovala, 1x vyhrala a 2x prehrala, naposledy doma 0:4 s Dinamom Moskva, v lige sa nachádza momentálne po 23 zápasoch na 3 mieste, avšak rozostupy nie sú veľké, siedma Rubin Kazaň na Moskvu stráca len 6 bodov, mali by im v zápase chýbať Honda a Necid

OSC Lille sa v lige celkom darí, po 5 kolách má 10 bodov, prehrala len s vedúcim celkom ligy - Montpellier, posledné 3 zápasy vyhrali, z toho 2 hrali vonku, 9 vstrelených gólov je na francúzske pomery super vizitka, veď viac dokázali dať len Montpellier a Rennais (10), v poslednom kole sa presadila aj ich najväčšia hviezda - Eden Hazard, ktorý dal 2 góly...

Myslím si že Lille dnes doma body nepustí a CSKA odíde naprázdno, kurz na Lille je 2,00 čo je celkom slušné

2. Villarreal-Bayern Mníchov 0:2
Villarreal začal ligu katastrofálnou prehrou 0:5 s Barcelonou a to môžu byť šťastní že dostali "len" 5 kúskov, tento zápas som sledoval a bola to hrôza zo strany Villarealu, ďalšie kolo uhrali doma remízu so Sevillou, do LM postúpili cez Odense keď po prehre v Dánsku 1:0 dokázali doma zvíťaziť 3:0, keď tretí poisťujúci gól pridali až v 82. minúte čiže to určite nebol jednoznačný postup

Bayern Mníchov je úplne iná kapitola, vedie nemeckú bundesligu po jedinej prehre v 1. kole s tretím M'gladbachom, skóre 16:1 hovorí za všetko, odvtedy však Bayern nezaváhal, posledných 6 zápasov vyhral, dal 19 golov a nedostal ani jeden! Posledný zápas dal doma Freiburgu 7mičku, Goméz má na konte už 8 gólov v úvodných 5 zápasoch bundesligy a ťaží najmä z dobre tímovej hry aj z formy Riberryho, aj pri absencii Robena je Bayern silný...

Myslím že dnes Bayern zdolá Villareal s pekným kurzom 2,17
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

DanielDevil: a
Benfica - Manchester Utd - (na manch utd - kurz 2,00) neoplati sa ?
Dinamo Zagreb - Real Madrid (na real mad - kurz 1,25)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Benfica - ManU - keďže som fanúšikom United, tak verím že vyhrajú, momentálne majú skvelú formu, lenže jedna jediná vec ma zneistila a to že Benfica doma neprehrala strašne dlhú dobu (neviem nikde nájsť údaj koľko rokov to už je, našiel som len článok z r. 2005 kde sa píše že od r. 1999 doma neprehrala a keď som pozeral spätne nejaké tie zápasy europskeho pohára tiež som tam prehru nevidel, čiže Benfice sa na domácej pôde darí, Cardozo sa rozstrielal, United by mal chýbať Vidič, Evra, Evans, Ferdinand, Rafael, Welbeck a Cleverley aj keď myslím že majú dosť široký káder aby ich dokázali nahradiť, treba však dodať že cez víkend ich čaká v lige derby zápas s Chelsea a kludne môže tento zápas s Benficou skončiť remízou, každopádne dúfam že United vyhrajú

Dinamo - Real - tak myslím že tuto je to jasné, len ten kurz je pre mňa príliš nízky, ja by som skúsil aj hc. 1:0 ale ten kurz tiež nie je nič moc, len 1,6
Trussardi
Darca
Darca

Lille-CSKA - je to take jednoznacne? remiza ma strasi

// odkaz pre karmistu co mi napisal ten roman.. sorry ale nekazdy pozna vsetky teamy
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pozri, ja som hore napísal môj názor a aj prečo si myslím že vyhrá Lille nikto ti však nekáže podávať to, prípadne daj 1x ak ťa potom prejde strach...
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

v 90 minúte CSKA vyrovnáva na 2:2.. :smt098
Trussardi
Darca
Darca

prekvapenie vecera :shock: Inter - Trabzonspor (Trabz vyhral - kurz 8,75)

Nadeo: no boze az 2 euri by si prehral :mrgreen:

ja som dal len tak propagacne a nevyslo co uz

https://www.doxxbet.com/ticket-1314041816

minule mi ostalo na ucte 0,50 centov no dal som to na slepo a dost pekny kurz som trafil 31,95

https://www.doxxbet.com/ticket-107A4BA801
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

škoda toho Lille včera, vyhrávali už 2:0 a CSKA vyrovanala v 90. minúte, aspoň že ten Bayern vyšiel

inak hovoril som že Benfica je doma silná a preto som nedal na United aj keď som ich fanúšik ;)
Zamknuté