Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa gogo956 »

ATP Rotterdam

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/2698461/12474

sice iba mali kurz, ale potesi :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

kuľha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kuľha »

DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ústí nad labem prehrá raz za uhorský rok, aj to keď ich dám na prilepšenie https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1524875760/6885
Dortmund sklamal, ale moja chyba, nevedel som že Kagawa sa cez týždeň zranil https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1524849165/6885
zato Gladbach nesklamal https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1524849138/6885
goliath
Novice
Novice

Príspevok od používateľa goliath »

Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No najviac by som sa obával toho 99 percent - SMK a účasti. Hlavne keď sú tam kurzy aké sú. :)
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

to SMK a 99% myslim ze to tak bude. Najvacsi risk ti tam zatial vyzera ta ucast. +49,5% je odvazny tip. I ked by ludia mali ist volit co najviac, no lenze sme tupí narod co radsej volit nebudu a myslia si ze robia dobre (hlavne starsie rocniky a IT negramotny). Ale tiket vyzera schopne a prajem ti aby ti vysiel i ked by som tam uz ziadnu z tychto stran nechcel vidiet.
goliath
Novice
Novice

No predpokladam ze ludia su uz fakt nasraty a pojdu volit. v 2010 bola ucast 58 % tak snad to bude podobne. 99 % je nova strana myslim ze budu mat volicov hlavne tych co odisli od SDKU. Snad to vynde :). Inak som napisal clanok ohladne stavkovania k volbam ak si chce niekto precitat a dakujem za vas nazor http://blog.horehron.sk/hazard/preferen ... na-volbach
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

hm...az na to , ze si v tom clanku totalne protirecis. Pises citujem
Odporúčam staviť viac peňazí na 1-2 jasné tipy skôr vyhráte, ako poskladať vysoký kurz a staviť 10 možností na jeden tiket.
pricom podas tiket
https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/ ... jWY%2BE%3D

pekne si seres do huby, nemyslis???
goliath
Novice
Novice

Silmer napísal:hm...az na to , ze si v tom clanku totalne protirecis. Pises citujem pricom podas tiket
https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/ ... jWY%2BE%3D

pekne si seres do huby, nemyslis???
Ano mas pravdu. Na tiket sme sa skladali traja po 10 € a momentalne financne moznosti mi nedovoluju stavit napr 100 euro na 1 udalost a ovladol ma pocit vyhrat viac. Takze sme poskladali vacsi tiket. Ale je to rada pre druhych. Fakt skor vyhrate ked stavite na 1-2 udalosti.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ako vlstne funguje stavkovanie na ten pocet stran, som z toho nejaky debil
Voľby - Parlamentné 2012-počet strán v parlamente - počet-strán
Počet 7.5
7.5 stran? :aasmile27:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rovnako ako pocet golov napr. Tzn. under (pod) 7.5 je ze bude 7 stran alebo menej a over (nad) 7.5 znamena ze bude 8 stran alebo viac. Keby tam bolo cele cislo, tak musis vypisat tri kurzy (pod, nad a presne to konkretne cislo)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

dneska sa niekto dohodol v KHL na remizkach :)
Sagittarius
Guru
Guru

No vyzerá to tak, všetky zápasy (päť) začínajúce sa o 14 nášho času skončili remízou. Niečo podobné sa stalo v októbri v Serii A, kde to bolo 0:0 a v novembri v Corgoň lige, kde to bolo 1:1.

//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 22:49)
Z istých dôvodov vklad nezobrazujem. :) Ide tu skôr o zaujímavosť tohto tiketu.
Prílohy
lm.PNG
Mengy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mengy »

Hentaky tiket pre mna neznamena nic. Ja si vymyslim vysledky zapasov, ulozim to ale nepodam, spravim screenshot tak aby nebolo vidiet ze je falosny atd tad. Ked uz si takto uspesne tipol preco neukazes vklad a celkovu vyhru???? Aky to ma zmysel ked tu HOJKO napise ze su to trapne tikety.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

V našej lige to nie je nič nové a škoda, že som sa o tom nedopočul aj ja. :wink:
http://sportky.topky.sk/c/81095/nitra-s ... avkujucich
Sagittarius
Guru
Guru

Mengy:
1. Na Unibete sa nedajú ukladať tikety, ktoré netipneš za reálne peniaze. (aspoň o tom neviem)
2. Na Unibete sa nedajú publikovať tikety, inak ako cez screenshot. (aspoň o tom neviem)
A keď chceš vedieť, prečo som neukázal vklad, tak máš dve možnosti, buď preto, že som vsadil tak veľa, že sa to bojím ukázať alebo tak málo, že to nechcem ukázať. Myslím, že sa vieš dovtípiť, ktorá z týchto možností je správna. (tipol som za toľko, za koľko sa väčšine stávkových ani nedá, škoda, čo už, viac som tam vtedy nemal). Takže naozaj som ho dal sem len preto, že ma potešilo, že som správne tipol všetky tohtotýždňové zápasy Ligy majstrov, ešte s takými kurzami. Ale treba povedať, že som mal aj dosť šťastia Marseille dalo gól v 93. minúte, Bazilej v 86. a CSKA tiež vyrovnalo v 93.
A to čo hojko povie na takýto tiket nechaj na hojka, nepotrebuje hovorcu. :)
A zase ja nie som zástancom každodenného ukazovanie všeliakých tiketov za 2 eurá s výhrou 5 euro, ktoré dosť často sú aj nevýherné, ale tento tiket je podľa troška o niečom inom.
FL0W
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa FL0W »

:)
Prílohy
Vyhra.jpg
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Doteraz som tipoval viac zápasov za menej peňazí, avšak málokedy to vyšlo. Takže som začal tipovať tak, ako sa má tipovať. Málo zápasov za viac peňazí a snáď sa bude dariť.

St. Etienne - Lorient / 1 DNB (zápas bez remízy): St. Etienne hralo na diaľku o 3. miesto s Lille, ktoré hralo u poslednom Sochaux. Lorientu sa vonku vôbec nedarí. Od začiatku sezóny vyhrali iba jeden jediný krát a to hneď v prvom kole na pôde Paris SG, ich bilancia vonku bola 1-4-7. Naopak St. Etienne prehralo doma dva krát, s Paris SG a Lille, ich bilancia doma bola 7-3-2. Domáci však mali nakoniec trochu problémy. Lorient vyhrávalo 0:1 po premenenej 11ke, St. Etienne otočilo dvoma gólmi, Lorientu sa podarilo vyrovnať a St. Etienne rozhodlo dvoma gólmi až v závere stretnutia, v 88. minúte si strelu domácich zrazil do vlastnej siete Manga a na 4:2 upravil v nadstavenom čase Aubameyang.

Manchester City - Porto / počet gólov 1.5+: Tu sa nie je myslím treba veľa rozpisovať. Pôvodne som chcel hrať počet gólov 2.5+, ale zbytočne som neriskoval, nikto nemohol vedieť, ako bude zápas prebiehať. City vyhralo prvý zápas v Porte 2:1, čiže Porto muselo v tomto druhom zápase otvoriť obranu a útočiť. Plány im prekazil už v 18. sekunde Agüero, ktorý vstrelil rýchly gól. Pre mňa víťazný gól zaznamenal Džeko v 76. minúte. City dorazili oslabené Porto o vylúčeného Rolanda gólmi Silvu (84') a Pizarra (86') a zaslúžene tak postúpili do osemfinále EL.

Celtic Glasgow - Dunfermline / handicap 0:1: Zápas prvého s posledným, navyše Celtic hrali doma. Čo ma trochu odrádzalo od tejto stávky bolo to, že Celtic dve kolá dozadu hrali doma proti predpredposlednému Inverness a dokázali vyhrať iba 1:0, čím mi vtedy odpísali jeden tiket (tiež som hral hcp 0:1). A ako som pozeral tento zápas, tak hostia môžu ďakovať svoju brankárovi, že neprehrali 10:0, pretože veľa šancí vychytal a hráči Celticu veľa ďalších šancí spálili. Nakoniec však pre mňa minimálne dvojgólové vedenie udržali.

Čo sa týka vkladu, nebudem ho zverejňovať. Každý si môže domyslieť podľa kurzu, či som to podal za 5 EUR alebo za podstatne viac. Myslím si, že aj tak nie je podstatný, ide o samotné zápasy. A pre špekulantov ako Mengy, či je tiket naozaj podaný alebo je to len e-tiket spoznáte podľa začiatočných čísiel tiketu.

29xxxxxxxxxxxxxx - tiket podaný cez internet
2xxxxxxxxxxxxxxx - tiket podaný na pobočke
999xxxxxxxxxxxxx - e-tiket

A ešte ak by niekomu vadil tento príspevok, či už kvôli tomu, že som neukázal celý tiket alebo je nebodaj nedôveryhodný, tak mi ho zmažte. Keď tu svoj príspevok nenájdem, budem aspoň vedieť, že sem nemusím písať. Avšak neporušujem žiadne pravidlá tejto témy, viď. príspevok http://www.hojko.com/post1660730.html#p1660730.
Prílohy
tiket.jpg
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Mengy, tu nikto neni stavkovy poradca co pyta proviziu, preto nema dovod hadzat falosne tikety...
ja si tiez obcas doma ulozim tiket v nike, idem si ho podat na pobocku a ked vyjde tak sem hodim
ten ulozeny... nepotrebujem sa vychvalovat... keby ano tak sem kazdy den dam 5 vyhernych z
50 ulozenych...
inak som si takmer isty ze Sagittarius ten tiket podal, podla toho Bazilej :wink:
Zamknuté