prakticky nieje mozne Aby odomna chcel niekto peniaze spat.pretoze sa neda prehratKey5ers0ze napísal:Ex_Hiei-vratis mi tych pat litrov ak nevyhram? aale naco sa pytam, viem, ze ano, ked si tak socialne zamerany
Stavkovanie
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nie ze nemam zmysel pre pomoc druhym ludom, ale skor mam zmysel nenechat sa oje*** ako sa v tomto svete snazi kazdy kazdehoEx_Hiei napísal:je nemožné prehrať.dnes som to niekomu predal.miesto 5 mi dal 10 tisic a s úsmevom odišiel.mam z vas pocit ze nemáte zmysel pre pomoc druhym ludom.ja nam a preto tam to poviem.veď hojko by malo byt hlavne o pomoci nie?a vi sa smejete ked tu chcem pomoct?hlavne ked som si všimol ze vam to potvrdil moderátor erytrocit.
-
Hiei
Amateur
dostalo sa to ku mne do jedneho milionára.a teraz to chcem dat ďalej ja.lebo ja nim uz som ale vi nie.tak ako no zo mna urobil boháča,teraz ja chcem pár ludom tak dat.tych 5 tisic sa vam trati za den.a po týždni to pre vas budu drobné.opakujem,je to len manipulačný poplatok.to ze to bude vedieť o pár ľudí viac to nemoze pokazítt0m4s3 napísal:Nie ze nemam zmysel pre pomoc druhym ludom, ale skor mam zmysel nenechat sa oje*** ako sa v tomto svete snazi kazdy kazdehoKupovanie macky vo vreci je proste riziko do, ktoreho ja osobne nepojdem, isto sa najdu ludia, ktori rychlo na nieco naletia a potom im vacsinou ostanu oci pre plac (nechcem tym povedat , ze je to prave tento pripad, ale v 99% pripadov to tak je)
-
Sagittarius
Guru
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Hiei
Amateur
v pohode sa ozvi.v profile mam icq.eritrocit je moj znamy.Key5ers0ze napísal:Dobre, zajtra pridem do Krasnej nad Hornadom, tam si dame spolu kavu, ja ti dam pat litrov-ty mi das "vzorec"..ak vsetko co pises je pravda do Krasnej nad Hornadom sa nikdy v zivote nevratim, ak nie pridem ta este pozriet![]()
ako inspiraciu by si este mohol dat fotku mercedesa
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
t0m4s3
Admin
Vsimli sme si podla frekvencie prispevkov, ze vobec nemas cas chodit na forum presviedcat dookola ludi o tom, ze to funguje
Skor z toho zacinam mat pocit, ze mercedes ti idu vziat exekutori tak potrebujes vytrieskat 100tisic z kohokolvek. Neber si to osobne, je to len moj sukromny pocit.
edit: myslim, ze karty su jasne rozdane, ty si ponukol vsetkym sancu zbohatnut. Tym, ze budes stale pisat dookola, ze to funguje rozhodne nikoho nepresvedcis o tom aby tych 5000 obetoval. Da sa tomu ale napomoct, uz to tu bolo niekolkokrat pisane. Kazdy dalsi prispevok je podla mna zbytocny, kto bude chciet si to kupit, vie kde ta ma kontaktovat...
edit: myslim, ze karty su jasne rozdane, ty si ponukol vsetkym sancu zbohatnut. Tym, ze budes stale pisat dookola, ze to funguje rozhodne nikoho nepresvedcis o tom aby tych 5000 obetoval. Da sa tomu ale napomoct, uz to tu bolo niekolkokrat pisane. Kazdy dalsi prispevok je podla mna zbytocny, kto bude chciet si to kupit, vie kde ta ma kontaktovat...
-
Hiei
Amateur
predstav si ze ides niekomu pomoct a on ti povie,najprv mi to dokaz ze to vies.preto mi to pripada smiesne ked mi to tu napisetet0m4s3 napísal:Doveryhodnosti tvojich informacii by urcite prospela ukazka nejakeho tiketuIdealne odfoteny a vycenzurovane potrebne informacie, alebo link na nejaky online tiket.
-
t0m4s3
Admin
No vidis mne pride smiesne ked si dochodcovia kupuju zazracne tabletky za 40.000 pretoze ich takisto niekto presvedcil o tom, ze funguju. To ze su zlozenim rovnake ako sumivy celaskon v celkovej hodnote asi 600,- korun je uz vec druhaHiei napísal:predstav si ze ides niekomu pomoct a on ti povie,najprv mi to dokaz ze to vies.preto mi to pripada smiesne ked mi to tu napisete
edit: Aj Majsky a Fruni chceli povodne ludom pomoct, len sa im to akosi vymklo spod kontroly