Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Re: Stavkovanie
Inak, čo som tu asi pred týždňom spomínal kurz na Žilinu ako víťaza extraligy 200 na unibete, tak asi naozaj bol kurz na víťaza extraligy a nie základnej časti. Lebo dnes už zmenili kurzy a na Žilinu je 30, rovnako ako na Bystricu a na Martina a pravdaže aj na Nitru už nie je žiadny. A na tikete mi píše ako dátum vyhodnotenia 1.5.2012.
Neviete, prosím, ako si zruším účet v Niké ??????
Viď. Herný plán Niké: https://www.nike.sk/app/content/sekcia/73/rr900 napísal:Neviete, prosím, ako si zruším účet v Niké ??????
Pre viac info napíš mail na [email protected]§ 12a Klub Niké
18. Zmluvu o stávkovaní medzi NIKÉ a členom Klubu môžu obe zmluvné strany zrušiť s okamžitou platnosťou bez uvedenia dôvodu.
krasny tiket,
a moj smoliarky včerajši,neveim,prečo som nedal po jednom zapase do skupiny,prave som prišiel o kurz 1600
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... d0pLs48%3D
a moj smoliarky včerajši,neveim,prečo som nedal po jednom zapase do skupiny,prave som prišiel o kurz 1600
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... d0pLs48%3D
-
evilbanana
Medium Star
Ako sa stavkuje na tie kombinacie-? ako si vsimam tak ti musi z kombinovaneho tiketu vzdy vyst aspon jeden?
na ifortuna.sk to maju pekne popisane
proste dal som na 4skupiny A,B,C,D a po dva zapasy v kazdej skupine.dal som minimalne 3kombinacie,to znamena ze pokial ujde len jedna skupina tak vyhram.mne ušli dve.keby som to lepšie nakombinoval,tak mi to neujde..
viac sa mi oplatilo dat na 8skupin a dat minimalne 6komb. a tym padom by mi to vyšlo
proste dal som na 4skupiny A,B,C,D a po dva zapasy v kazdej skupine.dal som minimalne 3kombinacie,to znamena ze pokial ujde len jedna skupina tak vyhram.mne ušli dve.keby som to lepšie nakombinoval,tak mi to neujde..
viac sa mi oplatilo dat na 8skupin a dat minimalne 6komb. a tym padom by mi to vyšlo
ja som dnes dal http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ySE0o98%3D
všetko zatial vychadza okrem Tutoviek samozrejme...ak mi to Odesnik pokazi,tak ma drbne asi
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 21:08)
kokos to sa len mne moze stat.už vyhraval,ale skrečoval
všetko zatial vychadza okrem Tutoviek samozrejme...ak mi to Odesnik pokazi,tak ma drbne asi
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 21:08)
kokos to sa len mne moze stat.už vyhraval,ale skrečoval
Jeden tiket po dlhom čase: (2.február - piatok)
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 18:19)
Tiket 1 (3.február - sobota): Včera mi ušiel jeden zápas, Lille-Auxerre. Lille vyhrávalo 2:0, ale v 80. a 84. minúte dostalo 2 góly a nakoniec remíza 2:2. A Herning vyhrávalo po 1. tretine 3:0, druhú prehrali 0:1 a v tretej dostali dokonca 3 góly, 3 minúty pred koncom ešte prehrávali 3:4. Potom dali v 17. minúte gól na 4:4 a 10 sekúnd pred koncom tretej tretiny na 5:4.
Tiket 2 (4.február - nedeľa):
Elazigspor - Boluspor | 1 | 1.9
Čo sa týka toho tureckého futbalu, tak Boluspor v minulom zápase prehral doma so zachraňujúcim sa Goztepe 0:1 a tiež prišiel o 2 záložníkov, ktorí boli vylúčení. A navyše nie je silný na ihrisku domácich, o čom svedčí aj zápasová bilancia 2-8-2. Naopak Elazigspor si mohol víťazstvom zabezpečiť prvé miesto v tabuľke a štvorbodový náskok pred druhou Kasimpasou, ktorá včera remizovala s predpredposledným Giresunsporom. K tomu všetkému pekný kurz 1.9.
Fiorentina - Cessena | 1 | 1.49
Pri tomto tipe rozhodla predovšetkým mizerná bilancia Cesseny na ihriskách súperov - 2 výhry, 1 remíza, 11 prehier a skóre 7:27. Prvý polčas bol dosť vyrovnaný, Fiorentina dokonca do 60. minúty nevystrelila ani raz na bránu. Čo sa nepodarilo domácim sa podarilo hosťujúcemu Morasovi, ktorý si vstrelil v 62. minúte vlastný gól. V 74. minúte potom Nastasic pridal poistku v podobe druhého gólu.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2012, 18:19)
Tiket 1 (3.február - sobota): Včera mi ušiel jeden zápas, Lille-Auxerre. Lille vyhrávalo 2:0, ale v 80. a 84. minúte dostalo 2 góly a nakoniec remíza 2:2. A Herning vyhrávalo po 1. tretine 3:0, druhú prehrali 0:1 a v tretej dostali dokonca 3 góly, 3 minúty pred koncom ešte prehrávali 3:4. Potom dali v 17. minúte gól na 4:4 a 10 sekúnd pred koncom tretej tretiny na 5:4.
Tiket 2 (4.február - nedeľa):
Elazigspor - Boluspor | 1 | 1.9
Čo sa týka toho tureckého futbalu, tak Boluspor v minulom zápase prehral doma so zachraňujúcim sa Goztepe 0:1 a tiež prišiel o 2 záložníkov, ktorí boli vylúčení. A navyše nie je silný na ihrisku domácich, o čom svedčí aj zápasová bilancia 2-8-2. Naopak Elazigspor si mohol víťazstvom zabezpečiť prvé miesto v tabuľke a štvorbodový náskok pred druhou Kasimpasou, ktorá včera remizovala s predpredposledným Giresunsporom. K tomu všetkému pekný kurz 1.9.
Fiorentina - Cessena | 1 | 1.49
Pri tomto tipe rozhodla predovšetkým mizerná bilancia Cesseny na ihriskách súperov - 2 výhry, 1 remíza, 11 prehier a skóre 7:27. Prvý polčas bol dosť vyrovnaný, Fiorentina dokonca do 60. minúty nevystrelila ani raz na bránu. Čo sa nepodarilo domácim sa podarilo hosťujúcemu Morasovi, ktorý si vstrelil v 62. minúte vlastný gól. V 74. minúte potom Nastasic pridal poistku v podobe druhého gólu.
Preco neukazes aj vklady?
a načo sú ti vklady?
Písal som to o stranu dozadu. Vklad ukazovať nebudem lebo nie je podstatný a ani nemusím. A navyše ako sa poznáme, Slováci, tak sme dosť závistlivý národ. Je viacero ľudí, ktorí takto ukazujú svoje tikety v tejto téme (tj. bez vkladu a výhry). Ale nepodávam za 5 ani 10 eur. Jedná sa rádovo o desiatky eur. Niekedy ak zápasom dôverujem viac ako inokedy, tak ide aj o trojciferné číslo.
Tak neda mi to zase a znovu sa k tejto S O M A R I N E vyjadrím. Ked tu vravis ze podavas za vela a niekedy aj za 3 ciferne cislo. Mne osobne by bolo u ri*i ci my tu bude Ferko ale Palko zavidiet. Ba dokonca by som to tu len kvoli tomu vycapil aby som pofrajeril. A ty mi tu ides vypravat aky si uzasne citlivy a nechces nas znechutit. Strc si tie tikety do zadku teda. To ze vidim vysledny kurz a zelene policka to nie je vzrusenie. Vzrusenie je ked sa pozrem na sumu stavky a sumu vyhry a až potom na tipy chapes???? Az potom zacnem krutit hlavou ze si sa odvazil to a to podat za taky vklad. Tak nam tu s hojkom netrepte p*coviny. Boze slovač.
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 15:41)
Hah urazení chudacikovia uz znizuju karmu. chlapci chlapci
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2012, 15:41)
Hah urazení chudacikovia uz znizuju karmu. chlapci chlapci
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim s tym co pise Mengy. Myslim si, ze tie tikety boli podane tak za dve ci tri eura, preto tam nie su vklady. Preco by som zavidel nieco niekomu neznamemu z internetu, keby aj vyhral 1000 eur na kazdom tikete??? Naopak, takyto tiket by ma potesil a tie peniaze by som tipujucemu doprial, lebo to je jeho odvaha, sikovnost a stastie, ze vyhral. Predpokladam, ze to budu podobne tikety ako som zmazal minuty tyzden, bol tu vyherny tiket s vkladom 2 eura a vyhrou 3,97 eur, ak sa dobre spominam na vyhru (alebo dokonca 3,87 eur).
podate niekto na ligu majstrov?
Mne sa celkom paci kurz na AC Milano a potom ako vyhralo 4:0 nad Arsenalom, ktory nehral nic ... tak som stavil 50 Euro na ich vyhru. Myslite ze AC vyhra?
Tiket: http://i.imgur.com/VItnH.jpg
Sry, ale do prilohy mi to vypisuje: "Pripona nie je povolena"
Mne sa celkom paci kurz na AC Milano a potom ako vyhralo 4:0 nad Arsenalom, ktory nehral nic ... tak som stavil 50 Euro na ich vyhru. Myslite ze AC vyhra?
Tiket: http://i.imgur.com/VItnH.jpg
Sry, ale do prilohy mi to vypisuje: "Pripona nie je povolena"
Mňa láka najviac vo štvrtok Besiktas (kurz 8,89 tomuto nemôžem odolať) a takisto Alkmaar hrá doma kurz 2,2
Filipito please neposles link na besiktov a alkmaar? Pozeram to na expekte a neviem to vobec najst. Thx
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/i ... &limit=100
tuna máš ponuku na štvrtok trochu choď nižšie a tam je Európska liga
tuna máš ponuku na štvrtok trochu choď nižšie a tam je Európska liga
ludia chcem ist stavkovat som zaciatocnik v tom ako zacat v nike ?