Stavkovanie
Re: Stavkovanie
ľudia ako funguje ten bonus 333 eur. Nedavno som si zaregistroval členskú kartu vo fortune a nejak som nepochopil ten bonus. Som v tom novy a nikdy som este nestavkoval tak sorry za dementnu otazku 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
d-w-s, vsetci ti tu zadidia tvoje tipy, € a proste uplne vsetko, kazdy z nas chce byt ako ty
(cista ironie)
vcera po dlhsej dobe som nieco dal, skoda tych 0:1 a 1:0
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9048186/30078
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 12:05)
vcera po dlhsej dobe som nieco dal, skoda tych 0:1 a 1:0
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9048186/30078
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 12:05)
to teda nie, ja trafim 1:1 ak dam na presny vysledok, ty to trafis ked das 1X/X2d-w-s napísal: nikto z vás nemá také tipy ako ja![]()
Tak ja za posledne dni takto.
(ospravedlnujem sa ze tu nedavam odkaz na tikety, ale stavkujem na pobocke a nie cez internet)
Vatsinou davam na tiket 2 -3 zapasy a podavam to za viac. za tieto dini som mal pekny + a vcera mi krasne peniaze odkiadilo anglicko skoda no zacinam odznova a dufam ze sa takto bude darit aj nadalej
(ospravedlnujem sa ze tu nedavam odkaz na tikety, ale stavkujem na pobocke a nie cez internet)
Vatsinou davam na tiket 2 -3 zapasy a podavam to za viac. za tieto dini som mal pekny + a vcera mi krasne peniaze odkiadilo anglicko skoda no zacinam odznova a dufam ze sa takto bude darit aj nadalej
-
Sagittarius
Guru
ArkanoviTigrovi: Zaujímalo by ma, akým spôsobom/systémom vyberáš zápasy?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
to su tipy viac menej na nahodu, tam kde je pravdepodobna remiza casto padne 1:1,
podla mna najpravdepodobnejsi vysledok ramizy, 0:0 a 2:2 pada menej, ani jeden gol resp. vela golov...
ja to beriem cisto ako zabavu ale da sa na tom aj zarobit, ak dam 3z6 po 0.1€ (2€ na cely tiket) tak:
ak trafim len 2 mam 4€ (10 nasobky vkladov, lebo jednotlive kombinacie su nad 200 kurz)
ak trafim 3 mam 25-30€
ak trafim 4 tam mam cca 120€, zvykne mi to padnut tak 2-3 krat do mesiaca... cize v strate som neni,
ale je to len taka sranda...
tipy mam z vlastnej hlavy alebo si pri pivecku nieco nakombinujeme s jednym panom (on odomna, ja od neho
alebo to spojime)... ale od neho skor opisujem hokeje na 5:2 napr uz pri 2z8 je dobra vyhra...
inak asi jeho najlepsi zasah:
https://www.nike.sk/app/content/clanok/49725/
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 19:43)
sorac, blby link, nechapem preco maju vsetky odkazy na tiket dna rovnaky link...
tu je screen:
podla mna najpravdepodobnejsi vysledok ramizy, 0:0 a 2:2 pada menej, ani jeden gol resp. vela golov...
ja to beriem cisto ako zabavu ale da sa na tom aj zarobit, ak dam 3z6 po 0.1€ (2€ na cely tiket) tak:
ak trafim len 2 mam 4€ (10 nasobky vkladov, lebo jednotlive kombinacie su nad 200 kurz)
ak trafim 3 mam 25-30€
ak trafim 4 tam mam cca 120€, zvykne mi to padnut tak 2-3 krat do mesiaca... cize v strate som neni,
ale je to len taka sranda...
tipy mam z vlastnej hlavy alebo si pri pivecku nieco nakombinujeme s jednym panom (on odomna, ja od neho
alebo to spojime)... ale od neho skor opisujem hokeje na 5:2 napr uz pri 2z8 je dobra vyhra...
inak asi jeho najlepsi zasah:
https://www.nike.sk/app/content/clanok/49725/
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 19:43)
sorac, blby link, nechapem preco maju vsetky odkazy na tiket dna rovnaky link...
tu je screen:
-
Sagittarius
Guru
Aha. No ako často tipuješ, a koľko percent z tiketov zverejňuješ. Na nič nenarážam. Len ako pozerám, máš celkom dobrú úspešnosť, ak zverejňuješ väčšinu tiketov. Takže okrem šťastia tam musí byť aj istá časť umu, lebo viem ako vychádzajú remízy. Plus keď ešte zoberieme do úvahy, že najmenej 50 percent z nich nebude 1:1. A ako vidím ten 10-násobok na Niké je celkom pekný bonus a aj výhoda oproti ostatným SK pri takýchto typoch stávok. Aj keď na druhej strane má zas Niké svoje nevýhody, ale toto je celkom výhoda.
Ja asi skúsim takýto typ stávok, lebo momentálne nemám čas na nejakú podrobnú analýzu zápasov čas a toto vyzerá celkom fajn systém. Keďže mám teraz peniaze v Betfairi a v Bet365, tak to skúsim na druhej spomínanej SK. Lebo na Betfairi sa to ani nedá a Bet365 má pre kombinované stávky celkom fajn minimálnu stávku (0,20 €), čo je pre začiatok celkom postačujúce.
Inak, celkom dobrý systém je aj tipovanie proti favoritovi (napr. Prešov - Slovan 1X, resp. lay Slovan na burze), ak si chce niekto prečítať štatistiky takýchto tipov, môžem mu poslať link na jedno stávkárske fórum, kde je o tomto téma...
Ja asi skúsim takýto typ stávok, lebo momentálne nemám čas na nejakú podrobnú analýzu zápasov čas a toto vyzerá celkom fajn systém. Keďže mám teraz peniaze v Betfairi a v Bet365, tak to skúsim na druhej spomínanej SK. Lebo na Betfairi sa to ani nedá a Bet365 má pre kombinované stávky celkom fajn minimálnu stávku (0,20 €), čo je pre začiatok celkom postačujúce.
Inak, celkom dobrý systém je aj tipovanie proti favoritovi (napr. Prešov - Slovan 1X, resp. lay Slovan na burze), ak si chce niekto prečítať štatistiky takýchto tipov, môžem mu poslať link na jedno stávkárske fórum, kde je o tomto téma...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak zvykol som davat 2 tikety denne, 3z6 za 2€ na sely tiket, to je 120€ mesacne a ako som pisal tak mi padlo
4z6 tak 2-3 krat do mesiaca, cize nejakych 240 resp 360€ + 3z6 castejsie a 2z6 minimalne kazdy 2 den...
teraz uz tam tolko zapasov neni, nedavam pravidelne, len obcas...
tikety som sem hadzal len nahodne...
inak predvcerom som dal 3z6 a netrafil som ani jeden, vcera tie 3z5 padli 3 a v dvoch chybal 1 gol, myslim, ze to hovori za vsetko...
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 20:43)
mimochodom, vcera sedime v kaviarni (tam je nikinka) pride povodom Armen a hovori nam, chlapci podajte na Armensko, dnes rozbijeme Danov
no, vyhrali v Dansku 0:4 a bol tam kurz vyse 10 
4z6 tak 2-3 krat do mesiaca, cize nejakych 240 resp 360€ + 3z6 castejsie a 2z6 minimalne kazdy 2 den...
teraz uz tam tolko zapasov neni, nedavam pravidelne, len obcas...
tikety som sem hadzal len nahodne...
inak predvcerom som dal 3z6 a netrafil som ani jeden, vcera tie 3z5 padli 3 a v dvoch chybal 1 gol, myslim, ze to hovori za vsetko...
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 20:43)
mimochodom, vcera sedime v kaviarni (tam je nikinka) pride povodom Armen a hovori nam, chlapci podajte na Armensko, dnes rozbijeme Danov
-
Sagittarius
Guru
Som aj rozmýšľal, že Arméni boli v minulej kvalifikácii boli celkom dobrí a Dáni toho veľa nehrajú, že také X2 by šlo. Ale potom som si povedal, že keď prehrali s Maltou, tak radšej nie...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
dnes som mal taky tusak, ze padnu 4 tak som dal vynimocne multi aj 3z7 aj 4z7, skoda padli len 3 ale potesi aj to...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9049887/30078
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9049887/30078
ja by som ti za tie tipy aj platil 
Nechapem že sa to dá vlastne urobit tak jednoducho..ja som to par krat skušal len od oka ale nevyšlo mi to..neviem ake zapasy davat na remizy.hmm
Nechapem že sa to dá vlastne urobit tak jednoducho..ja som to par krat skušal len od oka ale nevyšlo mi to..neviem ake zapasy davat na remizy.hmm
Tak čím viac tiketov dáš, tým väčšia pravdepodobnosť, že to aj pár krát padne. A myslím, že pri tipovaní presných výsledkov sa na nejaké analýzy a tabuľky veľmi nedá spoliehať
-
Scorpion90
King
jedine o co sa mozno ako-tak opriet je statistika a z nej vychadzajuca predikcia, sama o sebe vsak uspech nezarucuje. Ak si na tipovani presnych vysledkov dlhodobo v pluse, tak klobuk dolu
ak by si išiel niekedy podavat,,.pošli tu info

Chalani, nemá niekto z vás poukážku 5e na bet at home? 
edit: Podľa príspevkov podo mnou vidno že neviete nič ale naozaj absolútne nič o takýchto zápasoch.
Niečo si o tom načítajte na internete a potom sem píšte vaše múdrosti sprostosti.Karmista sa mohol aspoň podpísať
.
Niečo si o tom načítajte na internete a potom sem píšte vaše múdrosti sprostosti.Karmista sa mohol aspoň podpísať
-
Sagittarius
Guru
Aký je tvoj dôvod predávať zápas s kurzom 30, keď ho môžeš podať a vyhrať 30-násobok? A keď naozaj chceš niečo predávať a chceš, aby ti vôbec tvoje tipy verili, tak skús dať zopár zápasov do éteru zadarmo, napr. tento...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Sagittarius, ma velmi dobre znamosti tak vie dohodnuty vysledok,
ale nema to za co podat tak si musi zarobit € na vklad
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 23:30)
uz mi chybalo tipovanie presnych vysledkov, 1:1 je v poslednom case viac menej nemozne, nic sa nehra,
daval som pocty golov, nieco padlo, nieco nie, dnes ma totalne od...... zilina,
7 zapasov som mal na 3 a viac a jediny ZA odisla...
ale dal som aj presne vysledky, len nie na 1:1, ale skor co sa dalo podat...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9100431/30078
OK, potesi ale nasere cloveka, ze Irak da nezelany gol 11 min do konca, Orebro doma suverenne valcuje
a neda druhy gol aj ked vedie uz od 31 min 1:0... Braziliu som netrafil, tam sa vyvoj zapasu ani len nepriblizoval mojmu tipu...
ale nema to za co podat tak si musi zarobit € na vklad
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 23:30)
uz mi chybalo tipovanie presnych vysledkov, 1:1 je v poslednom case viac menej nemozne, nic sa nehra,
daval som pocty golov, nieco padlo, nieco nie, dnes ma totalne od...... zilina,
7 zapasov som mal na 3 a viac a jediny ZA odisla...
ale dal som aj presne vysledky, len nie na 1:1, ale skor co sa dalo podat...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/9100431/30078
OK, potesi ale nasere cloveka, ze Irak da nezelany gol 11 min do konca, Orebro doma suverenne valcuje
a neda druhy gol aj ked vedie uz od 31 min 1:0... Braziliu som netrafil, tam sa vyvoj zapasu ani len nepriblizoval mojmu tipu...
prečo si nedal sem svoje tipy...by som pdoal tiež 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
prosim? podavaj z vlastnej hlavy...
a na toto chces tipy dopredu?
a na toto chces tipy dopredu?
noa a nie...teach me master