Každopádne od nich ruky preč
Stavkovanie
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
chcel by som tu upozornit na skupinu na FB Brother TIPS. Na nástenku si dávajú len výherné tikety, ale tých nevýherných je zrejme oveľa viac. Vyberajú 35€ za tip s kurzom 20+-, ktorý zrejme nemajú nikým podložený a je to len čisté hrabanie sa v kurzoch na dni.
Takýchto tipovacích skupín so ,,zaručenými" tipmi je na Facebooku neúrekom 
A debilov,čo im za to zaplatia asi tiež nebude málo 
Chcel by som stavkovat cez internet tak chcem sa spytat ci je potrebne zadavat aj bankovy ucet alebo nemusim ked chcem vytvorit klub nike...alebo ina stavkova kancelaria kde nemusim zadavat bankovy ucet
Vsetko mas napisane na webe stavkovej, od Nike, Fortuny, Doxxu, Tipsportu, kde je problem si to precitat?
Na fortune prebieha akcia prvá stávka do 20€ na našu futbalovú ligu bez rizika...
Test: zamysli sa naco sluzi toto forum a zbytocne nespamuj...pytal som sa tak vo fortune sa uz neda vytvorit ikonto bez bankoveho uctu niekedy sa to dalo ale zrusili to a v nike sa da aj bez bankoveho uctu.
-
guess.whoo
Redeemer
jediny, kto tu spamuje si ty. vsetky tieto informacie mas na strankach stavkovych spolocnosti. si myslis, ze sa tym niekto bude prekusavat namiesto teba aby ti nasiel tieto info? vacsina ludi tu uz ma ucet davnejsie a vtedy platili aj tak ine pravidla a tiez si to nikto nepamata, ci bol potrebny alebo nie
Zdravím, mal by som záujem o stávkovanie len tak pre zábavu, menšie čiastky tak do 10€. Aká by bola najvhodnejšia?
A co od nas chces? Ak pre zabavu, tak si podaj na outsidera zo srandy a mas pokoj.
No tak chcem dávať menšie čiastky (zatiaľ) a postupne si vytvoriť kapitál z ktorého by som dával na single zápasy... preto hľadám nejakú bet stránku kde je minimálny nutný začiatočný vklad.
-
kukiak
Addict
Prisiel si neskoro, mal si prist cez MS ked mal tipsport akciu a mohol si na tych prekvapeniach kraaasne zarobit. Predstavujes si to prilis jednoducho, akoby bol na to nejaky univerzalny navod alebo co.
Bet365
Čo poviete? Slovan - Záhreb [email protected] aspoň za 50 to tam buchnúť...
Samotné kádre - oba tímy vymenili de facto polovicu svojich kádrov z min. sezóny, ale Záhreb stratil celé prvé dve formácie a tí novici sú, no, žiadna sláva, minimálne sa nechytajú na tých, čo odišli.
A tu už prejdem k Slovanu, lebo práve z Medveščaku zobrali dvoch hráčov a celkovo sa Slovan tiež síce obmenil ale zároven dosť posilnil.
Potom je tu príprava - slovan taký priemer, ale záhreb zvolil na nič spôsob - žiadny súper z khl, iba samé (pod)priemerné európske kluby a aj to mali bilanciu 2-6. A práve na tomto Slovanisti pohoreli pred rokom - čajová príprava, nezachytený úvod sezóny a išlo to dolu vodou.
Jasné, hokej je nevyspytatelný, stať sa može čokolvek, ale ten kurz sa úplne núka to tam šupnúť, ja to naložím aspoň za 25.
Samotné kádre - oba tímy vymenili de facto polovicu svojich kádrov z min. sezóny, ale Záhreb stratil celé prvé dve formácie a tí novici sú, no, žiadna sláva, minimálne sa nechytajú na tých, čo odišli.
A tu už prejdem k Slovanu, lebo práve z Medveščaku zobrali dvoch hráčov a celkovo sa Slovan tiež síce obmenil ale zároven dosť posilnil.
Potom je tu príprava - slovan taký priemer, ale záhreb zvolil na nič spôsob - žiadny súper z khl, iba samé (pod)priemerné európske kluby a aj to mali bilanciu 2-6. A práve na tomto Slovanisti pohoreli pred rokom - čajová príprava, nezachytený úvod sezóny a išlo to dolu vodou.
Jasné, hokej je nevyspytatelný, stať sa može čokolvek, ale ten kurz sa úplne núka to tam šupnúť, ja to naložím aspoň za 25.
-
guess.whoo
Redeemer
slusny kurz, Slovan bude hnat vypredany stadion, priprava solidna a aj vysledky
5:2 viacmenej v klude, škoda, že som nedal za viac ako 25.
Otázočka: mám účet na Tipsporte a výber je možný až od 30€. Tá sa to odrbať tak, že si proste doložím z vlastných na požadovanú sumu a potom vyberiem naspäť? Lebo teraz tam nemám toľko, ale chcem vybrať.
ano, aspon na fortune urcite hej
-
vladenko007
VIP
A tak krásny deň to mohol byť za 5€ skoro 960€
Aspoň to mohlo odísť v jednej skupine.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=MAIN
Aspoň to mohlo odísť v jednej skupine.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=MAIN
https://www.tipsport.sk/clanok/5488-mes ... bez-rizika
Ale s oveľa nevýhodnejšími podmienkami...je to dosť podobné ako malo Nike počas MS vo futbale.
Ale s oveľa nevýhodnejšími podmienkami...je to dosť podobné ako malo Nike počas MS vo futbale.