Stavkovanie
Re: Stavkovanie
ja podavam cez bet365 ale asi je to jedno kde budes podavat... pozeraj si napriklad vstupne bonusy ake su na strankach a podla toho sa rozhodni
-
Scorpion90
King - Príspevky: 1692
Je to tu rozoberane pomaly na kazdej 3-strane. Rozhodne nie je jedno aku SK si vyberie. Teda aspon mne nie je jedno ci mam kurzovu hladinu napr. pri dvojtipe 1,96-1,96 alebo 1,8-1,8 a pod.
Az na to, ze ziadna stavkovs ti neda kurz s ktorym by pri dvojtipe prerobil.
-
jason007x
Light Professional - Príspevky: 716
- Kontaktovať používateľa:
Určite netipujte na Niké. Kto tam nemáte účet, ani si nikdy nezakladajte. Najhoršia stávková kancelária široko ďaleko, nielen na Slovensku. Nízke kurzy, a ešte aj všemožne o**bávajú.
co myslis tym oje*** na Nike ? nemam tam ucet takze neviem
-
t0m4s3
Admin - Príspevky: 18096
Poznas nejaku co ma kurz pri dvojtipe nad 1,9?Scorpion90 napísal:Je to tu rozoberane pomaly na kazdej 3-strane. Rozhodne nie je jedno aku SK si vyberie. Teda aspon mne nie je jedno ci mam kurzovu hladinu napr. pri dvojtipe 1,96-1,96 alebo 1,8-1,8 a pod.
-
Scorpion90
t0m4s3 napísal: Poznas nejaku co ma kurz pri dvojtipe nad 1,9?
Jasne, napr. Pinnacle Sports
Mal by som taku malu otazocku, chcem si overit totoznost na tipsporte aby som mohol dostavat vyplatu, a pri vlozeni obcianskeho preukazu alebo preukazu poistenca je tam kolonka "Organ vydania" co tam mam vyplnit ? Dakujem
-
jason007x
Light Professional - Príspevky: 716
Veď to máš na občianskom napísané. Ja som z Petržalky, tak orgán vydania mám ,,Bratislava V'' ako mestskú časť.
Policajný zbor v meste, kde ti OP vydali.
akcia na BetX, ak by niekoho zaujimalo: http://mojbetx.sk/
-
Scorpion90
Uff..tak uz je bloknuty aj BETFAIR..neda sa mi nan dostat ani cez TOR
Our software detects that you may be accessing the Betfair website from a country that Betfair does not accept bets from. If you believe that this detection has occurred in error please contact us for further assistance.
Najradsej by som
co ten zakon schvalili
Our software detects that you may be accessing the Betfair website from a country that Betfair does not accept bets from. If you believe that this detection has occurred in error please contact us for further assistance.
Najradsej by som

Tak isto aj 888sport a 888poker ...
kde boli siroko dalelko najlepsie pokrove turnaje pomer BI-garant

A ked zmenite DNS servre na Google DNS alebo Open DNS? Ci oni blokli celkovo slovenske IP?
-
Scorpion90
Ja som to nastastie zmenou DNS vyriesil, uvidime na ako dlho
Co to je vlastne za zakon ? Vcera som mal chut zahrat poker, poskusal som hadam vsetky herne kde mam ucet a nula bodov. To sa pekne nabalia slovenske stavkovky... bude mi sice jedno ci hram na zahranicnej alebo slovenskej ak zacnu konkurovat aj kvalitou...
Zakon o hazardnych hrach.
skusali ste anonym VPN? cyberghost.com je free
-
nitrous123
Light Expert - Príspevky: 39
Chlapi, neviete poradit nejaku stavkovu najlepsie zahranicnu kde maju nieco podobne ako tipsport ze si mozem citat analyzi a pozerat zverejnene tikety ?
A este, nemate nejaku stavkovu kde su naozaj skoro vsetky zapasy ? Chcem si stavit napriklad na 3 zapasy a zistim ze na tipsporte alebo fortune je len jeden z nich napriklad a takto je to vecne
A este, nemate nejaku stavkovu kde su naozaj skoro vsetky zapasy ? Chcem si stavit napriklad na 3 zapasy a zistim ze na tipsporte alebo fortune je len jeden z nich napriklad a takto je to vecne