Stavkovanie
Re: Stavkovanie
co sa tyka analyz asi len slovenske stavkove ale zo zahranicnych odporucam bet365 ale musis si zmenit DNS na google.
Aká je minimálna suma výberu z fortuny?
-
guess.whoo
Redeemer - Príspevky: 13268
- Kontaktovať používateľa:
Naháňam príspevky cez hojkogoogle. Ale dík.
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2018, 23:18)
Vyšlo.
https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/ ... &kind=MAIN
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2018, 23:18)
Vyšlo.
https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/ ... &kind=MAIN
-
guess.whoo
Redeemer - Príspevky: 13268
- Kontaktovať používateľa:
pekny tiket..mal si podane aj na viac vysledkov?
Chlapi, stala sa mi taká nepríjemnosť a chcem sa poradiť, ako to ďalej riešiť. Išiel som si dať na účet v stávkovej spoločnosti určitú sumu. Pri potvrdzovaní transakcie mi vypísalo nejakú chybovú hlášku a nevrátilo ma naspäť na stránku stávkovej kancelárie. Tak som to okno zavrel a prihlásil som sa na stránku stávkovej ešte raz. Suma mi tam však nenabehla tak, ako nabieha vždy (teda okamžite), ale z môjho bankového účtu peniaze odišli. Mám zajtra kontaktovať banku s tým, čo sa stalo alebo sa nemusím obávať a peniaze sa mi jednoducho objavia o pár dní buď na stávkovom alebo bankovom účte?
Vďaka.
Vďaka.
Pockaj, tie peniaze by sa nemali stratit. Daj tomu zo dva dni a potom uvidis.
Hej hej, zbytočne som asi aj písal. Veď v podstate v internet bankingu mi to ukazuje, že to prešlo klasickým prevodom na účet, takže v stávkovej by som to mal mať najneskôr za 1-2 dni. Ale tak možno aspoň rada pre ostatných, ak sa to niekomu v budúcnosti stane, že netreba stresovať. 

po zmene DNS si nemal problem s vyberom?Scorpion90 napísal:Ja som to nastastie zmenou DNS vyriesil, uvidime na ako dlho
btw: pred par dnami mi zle vyhodnotili tiket na fortune a nebol to live. Až po napisani emailu mi to opravili, by ma zaujimalo keby som to nechal tak či by fixli tiket.
-
Scorpion90
King - Príspevky: 1692
Zatiaľ naštastie nie. Na výbery používam Skrill. Doteraz prešlo všetko, dúfam, že to tak aj ostane
nechce sa mi veriť že v lobby ti ukazuje slovensku vlajku, dokážes hrať a spraviť výber.
-
Scorpion90
Prečo by mal byť problém? Vkladáš cez Skrill, vyberáš cez Skrill. A previesť preniaze zo Skrillu je tiez vec par kliknuti. Zatial to funguje, dufam, ze to tak aj ostane
-
Scorpion90
Arbov moc stavkove v laske nemaju. A celkovo najst v dnesnej dobe kvalitny surebet nie je vobec lahke.. Stavkove si moc dobre davaju pozor na to, ake kurzy vypisu. A ak sa aj nejaky surebet vyskytne, vacsinou je do par sekund (minut) prec...
-
martinmolnar
Novice - Príspevky: 5
Arbitráže fungujú hlavne na live betting, športy ako tenis, kde sa dá betnúť na viacero vecí a kurzy sa menia s každým podaním. Jediný kto ma arbitráže u prdele je pinnacle, ostatní ťa obmedzia keď začneš vyhrávať.