tvoja intolerancia z teba priam srsi, cim som ta nastval?Ivko napísal:Jaaaaaaj ludiasame bezohladne nazory. Ja by som najradsej zjedol vas!!!! Ked nemusim zvieratam ublyzovat tak to robit nebudem, ale vas by som aj tak vsetkych zozral.
Neide o to ze su tie zvierata zabijane, to je to najmenej, ide o to ze su pocas svojho celeho zivota od narodenia mucene podmienkami ktore im skorveny vyjobany kokatny kapitalisti pripravili aby si usetrili naklady a tym zarobili viac krvavych penazi. FUJ!
kupuj si doma chovane kurence, bravcove, hovadzie... alebo divinu... alebo cokolvek, sak je nad slnko jasnejsie ze aj mrkva ktora je postovana doma, je 100x lepsia ako ta z hypermarketu...
ja si dovolim tvrdit ze zjem viac zeleniny ako masa, ze maso mam skor ako doplnok stravy... dokonca som maximalne polievkovy a najradsej mam polievku z jarnej zeleninky...
dokonca si pochutim aj na sojovo-masovom gulasi... co mozno malo kto...
maso mi chuti... zelenina mi chuti...
a na margo velkych spolocnosti ktore tyraju zvierata... nuz ano... stavaju sa aj take pripady ale negeneralizoval by som to na vsetky spolocnosti... SK ma dost prisne zakony na to, aby firmy na SK riskovali mastne pokuty za ich nedodrziavanie, takze skor sprisnime kontrolu, sprisnime zakony, budeme mat kvalitnejsie maso a zvierata nebudu zit v zlych podmienkach..
prinutme kompetentnych aby uvalili dodatocne clo na dovoz lacneho masa napr z ciny... ti ktori mali moznost ochutnat cinske mrazene kuraci prsia by si asi najblizsie vybrali rezne z vaty, ta je podla mna chutnejsia...
takze dohodnime sa, ja nebudem nikoho nutit jest maso proti jeho presvedceniu, a nech mna nik nenuti stravovat sa podla jeho zvyklosti... a zistime ze sa tu da fcelku dobre zit...