Ste proti konzumacii mäsa?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Používateľov profilový obrázok
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ste proti konzumacii mäsa?

Príspevok od používateľa scarpo »

ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ste proti konzumacii mäsa?

Príspevok od používateľa deblasco »

Scarpo napísal:ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...

http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa

nie, som za konzumaciu masa...
ma sa jest vsetko.... ale s mierou... takze aj maso aj zeleninu...
ziadne extremy nie su dobre...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

S mierou k stastnemu zivotu. Nic sa nema prehanat, vegetarian niesom, takze si doprajem aj maso. Ale najradsej mam spaghety, ryzu atd.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

bez masa by som ani den nevydzal co by som jedol???
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

treba jest vsetko,samozrejme s mierou. Aj zivocisne bielkoviny su dolezite...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tak napr. ludia, ktori su proti konzumacii masa a este tuto “chorobu“ siria dalej ma dokazu nasrat, kedze niektore hodnoty masa sa nedaju nahradit nicim. Poznal som typka, ktory sa tymto nezmyslom riadil roky, dokonca bol proti akejkolvek zivocisnej strave (myslim, ze si hovoril vegan). Chlapec bol ochotny sa kvoli tejto kravine s ludmi hadat do spiku kosti a pritom bolo na nom na prvy pohlad poznat, ze mu nieco chyba- bol vychudnuty, biely, kruhy pod ocami... a najma mu v priebehu tych par rokov zhnili zuby. Netvrdim, aby do seba niekto tlacil napr. tony mastneho sajrajtu, kadejake pomlete humusy bez toho aby mal istotu co je v nich pomlete atd., ale zdravo sa da stravovat aj konzumaciou masa. Napr. take kuracie, ci kvalitne hovadzie maso nemoze nikomu ublizit a taktiez vela zalezi aj od tepelnej upravy masa. A ak mi niekto zacne argumentovat tym, ze sa tieto zvierata krmia sajrajtom, ktory prostrednictvom ich masa konzumujeme aj my, tak nech sa zamysli aj nad tym, ake svinstvo je vo vzduchu a tak aj vo vode a pod. Ci sa nam to paci alebo nie, musime sa spoliehat na to, ze su tu nejake organy, ktore za kvalitu potravin zodpovedaju, aj ked nie vzdy dokonale. Na druhej strane je pravda, ze sam som spokojnejsi vtedy, ked je dobra polovnicka sezona a mrazak mame plny masa zo zvery nasich lesov. Keby som nevyskusal, neveril by som, ako je na chuti takehoto masa citit, ze tie zvierata boli krmene prirodzenym sposobom- v pre nich prirodzenom prostredi. That´s all
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

No ja som urcite vsezravec a musim uznat, ze nerozumiem vegetarianom a uz vobec nie veganom. Tie zvierata su tu aj preto, aby nakrmili ostatnych. Je to prirodzene...
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Treba jesť všetko. :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

BEZ MESA BY SOM ZOMREL ASI SAK TO SU CISTO SPROSTI LUDIA CO MESO NEJEDIA SAK SVINA JE NA TO ABY SA JEDLA SAK JAKY INY UZITOK S NEJ MOZE BYT?
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

tak veru sa s vami zhodujem, ja by som si bez mäsa jedlo nevedel predstavit..
aspon jedno masite jedlo denne!!!
d4rk_0n3
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa d4rk_0n3 »

nie som vegetarian, a potrebujem min. i jedlo s masom denne
8) 8) 8)
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

vegetarian niesom a bez masa by som pokojne aj vydrzal
2tomassito>> mas recht na divine to vazne citit ze je ina
PS: kuracina is the best :hehe:
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Na strednej som byval na intraku a obcas sa stalo, ze za cely tyzden som nemal ziadny vyrobok z masa. A nejak mi to ani nechybalo. Takze dobrovolne sa masu nevyhybam, ale ze by som ho musel mat kazdy den na stole, to tiez nie.

Edit: Aby som aj odpovedalna otazku : nie som proti konzumacii masa :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tomasito: :smt023 skvely postreh
ja sa prave tlacim cestovinovym salatom, je chutny, ale bez masa by som nevydrzal, vcera som mal chutnu bravcovinu na sampinonoch a niet lepsieho pocitu, ked sa dobre natlacim dobrym jedlom. nemam problem zjest vegetarianske rizoto, spagety so sojovou omackou alebo ine podobne vegetarianske zradlo, ale maso proste patri k zivotu. predkovia protestujucich clenov PETA tiez nejedavali maso? nech sa uvedomia, nech radsej protestuju proti zlemu zaobchadzanie so zvieratami na farmach a nie proti ich konzumacii...
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

skenner napísal:BEZ MESA BY SOM ZOMREL ASI SAK TO SU CISTO SPROSTI LUDIA CO MESO NEJEDIA SAK SVINA JE NA TO ABY SA JEDLA SAK JAKY INY UZITOK S NEJ MOZE BYT?

a aky je uzitok z teba, zeby sme ta zjedli :twisted: ?

niesom proti konzumacii masa, ale ja uz ho jednoducho nemusim. bez masa som najdlhsie vydrzala 3 tyzdne. dnes som zasa dala do pusy prvy raz maso a asi ho zas na isty cas jest nebudem...bolo to v restike a chutilo, ako pokazene. preco som nejedla maso? jednoducho mi prislo zle, ked som si pozrela iste video, ktore suvisi so zivotom zvierat, ktore sa nakoniec dostanu na nas tanier a s ich spracovanim na masove vyrobky. napriek tomu, ze som nejedla maso, nepocitujem nedostatok. rozmyslam o tom, ze budem kupovat len maso od niekoho, kto chova zvierata len tak doma v zahrade. nie vo velkom, lebo cim vacsi podnik, tym vacsi bordel sa robi. ale taketo maso zohnat, to je problem. takze ked taketo maso nebude, nebudem jest ziadne. lahka matematika. ale masa z lidlu, alebo billy sa viac ani nedotknem.

...a este ten link, aby ste vedeli, ako zije vase maso, co jete.

http://rapidshare.de/files/6110799/perdue.zip.html
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

lol ja maso nejem, maso ma totiz dusu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Haliegro, ty si spominala, ze osklbali tie kury zaziva... To ich neosklbali, oni maju perie, ale take biele a riedke, kedze ziju cely cas v klietkach a v takom prostredi... Inac je to podla mna uplne bezne zaobchadzanie so zvieratami chovanymi vo velkom. Ved uz predtym som ti pisal, ze kury sa za nohy zavesia na pas a potom su ponorene hlavou do roztoku s napatim. Musis si uvedomit, ze tam sa musi pracovat rychle a tie kury idu na zabitie. Nemaju cas sa s nimi mazlit ani davat pozor kde a ako ich chytia. To video je podla mna este slaby odvar, to si este nevidela kravske a svinske jatky...

Riesenie pre teba: kup si svinku, vychovaj si ju a urobime zabijacku (pridem ti pomoct), opijeme sa, najeme, bude nam veselo...
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Retsko napísal:Riesenie pre teba: kup si svinku, vychovaj si ju a urobime zabijacku (pridem ti pomoct), opijeme sa, najeme, bude nam veselo...
no si hrdina :wink: ... ties si myslim ze to je este slabe (v reale to je BRUTalaneeee)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

soviet666 napísal: no si hrdina :wink: ... ties si myslim ze to je este slabe (v reale to je BRUTalaneeee)
Preco hrdina? co zas sa vam nepaci?
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

myslim si ze na tom neni nic zle, a nie som vegetarian :D
Napísať odpoveď