No mna este napadaju tzv politicky teroristi a tam by sme mohli zaradit cele USA aj s Izraelom.Fatall napísal:Dobre ked nevezmem do uvahy europske teroristicke organizacie vo zvysku sveta mi ostanu moslimske.
Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
nenunut ma bytr vulgarny, prosimFatall napísal:Dobre ked nevezmem do uvahy europske teroristicke organizacie vo zvysku sveta mi ostanu moslimske.
co takto vojenske junty v Azii? co takto si spomenut na sionisticky terorizmus do vzniku Zidovskeho statu? a nieje teror, ked Mosad/CIA/FSB etc. unesie cloveka a vazni ho na neznamom mieste?
nehovoriac o doslova bombovych praktikach Meciarovovo-Lexovej SiS, ci je predchodkyne StB....
mam silny pocit, ze nevies kde ma zaklad moslimsky extremizmus, preto si dovolujem mysliet si, ze je nevhodne aby si sa k tomu vyjadroval- eXo - napísal:je sice pekne ze tu menujete vsetkych tych teracov ale kto z nich robi najvacsie nebezpecenstvo a najvacsie ****** moslimovia
najvacsi a najnebezpecnejsi je terorizmus pachany USA na celom svete.
ak openime vojny, tak sirenie strachu z "ludi s bradou, handrou na hlave zijucich v skale", z vymyslenych ZHN, a provokovania globalneho konfliktu
kedze teror, znamena strach, a USA vyuzivaju strach na dosiahnutie svojich cielov , ci uz politickych, ale aj vojenskych je podla definicie terorizmu nutne zaradit ich sucastnu vladu medzi teroristov
Treba hladat priiciny ich nenavist, a tie boli vysvetlene v niekolkych temach na tomto fore okrem ineho aj v tejto.- eXo - napísal:pozeral som raz jeden dokument kde sa hovorilo ze v moslimskych statoch maju v skolach hodiny kde sa ucia nenavidiet zpadne staty
co mi povies na toto??? je toto normalne ??? nepredstavuju oni potom obrovsku hrozbu ked sa od mala ucia nenavidiet???
Aby som ta trosku usmernil tak velky podnet k ich nenavisti dava existenica statu Izrael, na ktory sucasny zidia viac menej nemaju pravo, naopak na domorodych palestincanoch je pachana genocida.
smiem sa opýtať, čo s tým majú AFGANISTAN, IRÁN, IRAK a ostatné štáty na blízkom východe???kali520 napísal:Aby som ta trosku usmernil tak velky podnet k ich nenavisti dava existenica statu Izrael, na ktory sucasny zidia viac menej nemaju pravo, naopak na domorodych palestincanoch je pachana genocida.
ich nenávisť voči západu???
1. Islamska vzajomnostY[o]G1 napísal:smiem sa opýtať, čo s tým majú AFGANISTAN, IRÁN, IRAK a ostatné štáty na blízkom východe???
ich nenávisť voči západu???
2. Afganistan s tym ma nieco od 11.9. a zrejme to nebolo jeho pricinenim, viac v teme 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
3. Irak predstavoval hrozbu pre Izrael a pre USA bol utok na Irak vhodnym krokom pre rozputanie chaosu v regione, vyvtorenie vojny, demostrovat svoju silu, ziskat ropu, a celkovo na tejto vojne profitovat
http://www.hojko.com/post859781.html?highlight=#859781
4. Iran a jeho prezident otovrene vystupuje proti celosvetovemu sionizmu.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
moslimovia su fanaticki blazni (netvrdim ze vseci ale je ich vecina), ktory by chceli islam ako jedine celosvetove nabozenstvo.- eXo - napísal:pozeral som raz jeden dokument kde sa hovorilo ze v moslimskych statoch maju v skolach hodiny kde sa ucia nenavidiet zpadne staty
co mi povies na toto??? je toto normalne ??? nepredstavuju oni potom obrovsku hrozbu ked sa od mala ucia nenavidiet???
no to je ok ale preco potom robia teroristicke utoky na usa londyn atd...kali520 napísal: Aby som ta trosku usmernil tak velky podnet k ich nenavisti dava existenica statu Izrael, na ktory sucasny zidia viac menej nemaju pravo, naopak na domorodych palestincanoch je pachana genocida.
preto lebo sa dotoho staraju ???
http://www.hojko.com/studia-z-harvardu- ... 48971.html- eXo - napísal:no to je ok ale preco potom robia teroristicke utoky na usa londyn atd...
preto lebo sa dotoho staraju ???
USA a prakticky cela zapdna Europa ide ruka v ruke s Izraelom.
-
Fatall
Medium Star
Kali mozem sa opytat preco tak nenavidis Izrael? Za vsetkym zlom sveta vidis len zidov, zda sa mi ze si proti nim strasne zaujaty.kali520 napísal:http://www.hojko.com/studia-z-harvardu- ... 48971.html
USA a prakticky cela zapdna Europa ide ruka v ruke s Izraelom.
Dovol mi odpovedat za kaliho. Nie je zaujaty, len to co sa deje vo svete vidi triezvo a vie si domysliet suvislosti.Fatall napísal:Kali mozem sa opytat preco tak nenavidis Izrael? Za vsetkym zlom sveta vidis len zidov, zda sa mi ze si proti nim strasne zaujaty.
90% zla vo svete ma na rovasi sionizmus. Dovod je velmi prosty, mamon.
ja som to nemyslel nijak útočne, len ma to zaujímalokali520 napísal:1. Islamska vzajomnost
2. Afganistan s tym ma nieco od 11.9. a zrejme to nebolo jeho pricinenim, viac v teme 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
3. Irak predstavoval hrozbu pre Izrael a pre USA bol utok na Irak vhodnym krokom pre rozputanie chaosu v regione, vyvtorenie vojny, demostrovat svoju silu, ziskat ropu, a celkovo na tejto vojne profitovat
http://www.hojko.com/post859781.html?highlight=#859781
4. Iran a jeho prezident otovrene vystupuje proti celosvetovemu sionizmu.
ad. 1: súhlasím
ad. 2: ja neverím tvrdeniu Bushovej politiky, čo sa týka 11.9.
a súhlasím, že to je klamstvo
ad. 3: no USA veľa na tom doteraz neprofitovalo, a už ani nebude...
ad. 4: Irán, na čele s Mahmúdom Ahmadínedžádom bojuje proti celému
západnému svetu, nie len proti sionizmu
-
MakeFake
Spammer
Vsade su Zidia a sionisty, hlavne ze ich je na svete max. 30 milinov.
Moslimovia robi problem na celom svete a NIE LEN TAM KDE SU V STYKU S EUROPOU, USA a IZRAELOM
Co tak teroristicke utoky v:
Indii
Bali
Indonezia
Sudan
Darfur
Jemen
SAE
SA
Pakistan
Cina
Australia.
Staci si pozriet toto POCITADLO TERORISTICKYCH ISLAMSKYCH UTOKOV a krajiny kde sa kedy ake stali: http://www.thereligionofpeace.com/
Islam je krvavy od jeho zalozenia. Samozrejme ,ze niektory experti budu aj tak obhajovat teroristov a vsetko zhadzovat na Izrael ktory sa len brani (na Izrael zautocily Arabske krajiny 4 krat!!!).
Moslimske krajiny takto ucia svoje deti :
Tom a Jerry - židovské spiknutí
Moslimovia robi problem na celom svete a NIE LEN TAM KDE SU V STYKU S EUROPOU, USA a IZRAELOM
Co tak teroristicke utoky v:
Indii
Bali
Indonezia
Sudan
Darfur
Jemen
SAE
SA
Pakistan
Cina
Australia.
Staci si pozriet toto POCITADLO TERORISTICKYCH ISLAMSKYCH UTOKOV a krajiny kde sa kedy ake stali: http://www.thereligionofpeace.com/
Islam je krvavy od jeho zalozenia. Samozrejme ,ze niektory experti budu aj tak obhajovat teroristov a vsetko zhadzovat na Izrael ktory sa len brani (na Izrael zautocily Arabske krajiny 4 krat!!!).
Moslimske krajiny takto ucia svoje deti :
Tom a Jerry - židovské spiknutí