Steam - akcie
Re: Steam - akcie
Vsak mas pravdu. Bud to alebo je extremne bohaty 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Mam este jednu kopiu Left 4 Dead 2, kupi niekto za 3.5 e?
myslíte že dajú cez Vianoce aj neakú akciu na civilization V? teda bola už vlastne neaká akcia na civilization V?
-
HeadShot ^
Light Star
Zľava že by bola o tom neviem,snáď len keď prišla na steam -10%.. Ale ani to neviem
každopádne by som to privítal,a taktiež aj na Tom Clancy's H.A.W.X. 2 by som bral 
Na Civ 5 bola zatial len Pre-order zlava. Cakaj zlavu, ale vzhladom n EU ceny to zezenies lacnejsie v obchode. Inak Civ5 vsetky sa daju aktivovat na Steam-e.Filipito napísal:myslíte že dajú cez Vianoce aj neakú akciu na civilization V? teda bola už vlastne neaká akcia na civilization V?
-
palciii
tazko
tie nove hry nezlavnuju volako
ja by som bral fallout nv ale tazko
Tak v nasom regione sa nedockas dobrej ceny, ked daju zlavu, tak mozno 33% a aj tak to bude drahsie ako v obchode. Ja planujem po novom roku kupit krabicovu a potom to nainstalovat cez Phoenix alebo nieco ine, len aby som to nemusel spajat so steam uctom. Po tych poslednych kauzach uz steamu tak neverim, cize ak nemusim, tak si tam nechcem nic aktivovat.
ake kauzy ja to nesledujem.
No napriklad: http://www.hojko.com/this-steam-account ... 49184.html
Potom ten VAC ban, ktory dostal nahodny clovek z publicu, ked skusal ziskat golden wrench, atd.
Proste sa mi velmi nepaci, ze valve ma dane podmienky tak, ze ti ucet moze lahko zablokovat aj pri nejakom mensom poruseni podmienok. Su aj uvahy, ze ak by si kazdy podrobne precital podmienky pouzivania, tak by na nich nikdy nepristupil
(Ja som ich este necital
) Pre mna ma steam vyznam iba v multiplayerovych hrach (dobra ochrana proti cheaterom) a potom tam kde ma vyborne akcie (GTA 4 za 7.50, atd.). No to uz do tejto temy nepatri, ak sa o tom chce niekto dalej bavit, tak pokracujte v teme o diskusii k steamu.
PS: neberte to ako sirenie paniky, ale len poukazanie na to, ze ak nemusim, tak si na steame nechcem nic aktivovat.
Potom ten VAC ban, ktory dostal nahodny clovek z publicu, ked skusal ziskat golden wrench, atd.
Proste sa mi velmi nepaci, ze valve ma dane podmienky tak, ze ti ucet moze lahko zablokovat aj pri nejakom mensom poruseni podmienok. Su aj uvahy, ze ak by si kazdy podrobne precital podmienky pouzivania, tak by na nich nikdy nepristupil
PS: neberte to ako sirenie paniky, ale len poukazanie na to, ze ak nemusim, tak si na steame nechcem nic aktivovat.
-
HeadShot ^
Light Star
Len tak sa chcem spýtať,na aké hry boli minulý rok cez Vianoce akcie.. A za kolko boli.. thx.
cca tieto: http://savygamer.co.uk/2009/12/23/steam-christmas-sale/
Tiez na kazdy den boli zlavy na konkretne hry ako to bolo aj teraz pred 2 tyzdnami.
Tiez na kazdy den boli zlavy na konkretne hry ako to bolo aj teraz pred 2 tyzdnami.
dufam, ze tolko zlav bude aj tento rok...
-
HeadShot ^
Light Star
To všetko ? Alebo ? 
Chrome mi píše, že na stránke je malware... 
mne firefox
Ten kto tu pisal, ze chce Civ V - http://www.g2play.net/store/Sid-Meier-s ... Bonus.html
pockaj si kym budu mat na sklade a kup
pockaj si kym budu mat na sklade a kup
Ta stranka je v pohode. Aj mne to pisalo blbosti. Povedal by som ze chybny poplach 
-
lekoklatik
VIP
lekoklatik pil si? Cena je 3,49€.
-
p4ra
Redeemer
Zakupene. Vdaka za tip.