STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
palciii
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
mas dobry net? lebo mne to tiez trva tych 5 min ale net mam smejd
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zookee: Skus nieco z posledneho postu:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=723914
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=723914
dikes za rady, net mam 40mb/2mb
dnes som smazal winy format proste vsetko prec , no aj tak nepomohlo
dnes som smazal winy format proste vsetko prec , no aj tak nepomohlo
skus zmazat ClientRegistry.blob
Inac co si myslite o VPN a store? Pretoze pouzil som rusky server na pripojenie na store a boli tam extremne lacne veci. Napriklad taky Darkness 2 4-pack za 40€. Keby som to kupil v RUB tak by to aj pocitalo ako RUB alebo by mi po pripojeni na SK store pripocitalo tie € co som nezaplatil?
-
palciii
nie som si isty, ale ked platis tak ti neoveruje IP ale udaje z karty obycajne store ruske mozes pozriet aj takto http://store.steampowered.com/?cc=ru VPN je zloba neriskuj s tym stratu ACC
ani to neskušaj, v momente maš suspendnuty učet (+všetky učty ktore sa z daneho kompu/ip použivaju/použivali)
-
palciii
ono to je ako s SAM. podari sa alebo nie a zabanuju ta. kazdopadne ja by som to neriskoval 
I ked budes mat VPN nic nekupis. Na RU SteamStore mozes platit len rublama a karta musi byt vydana pre Rusko. Skusal som tak viem. Preto mam kontakt na cloveka v RU co mi hry kupuje ako gift.
Za to by nemali banovat. Ked pouzijem logiku Valve tak mi vyjde toto: 60€=60$=60£ tak preco by som si nemohol kupit hru z ineho store? Ked nevedia upravit hodnotu penazi tak nech za to nebanuju. Toto sa riesilo na stem forach riadne dlho no nic sa nezmenilo. Keby tie ceny boli upravene (mozno aj lacnejsie ako v kamennych obchodoch) urcite by mali vyssie zisky.
ja ti hovorím že dostaneš suspend na všetky učty na ktore si sa kedy zo svojho kompu/ip napojil. A hovorim to preto, lebo to viem
@Dunlop
a) podla IP nedostane BAN. nestras ho. nie kazdy na svete ma svoju vlastnu IP. kopec ludi je za "proxy".
b) ja som uz cez VPN kupoval par DLC pri ktorych som mal potom problem s cestinou tak som to riesil cez support kde oni videli ze DLC su pre UK verziu a ja mam CZ verziu hry. Len ma nato upozornili, ale inac nic. Ak spravis par nakupov myslim, ze ta maju v p***i, ale budes robit neustale hrodmadne nakupy myslim, ze ta neskor budu riesit.
c) v podstate ty kupit na RU Steam Store nemozes nic. Teda nepodari sa ti ak nemas kartu evidovanu v nejakej ruskej banke alebo nemas Steam ucet dobity rublama. Jedine nejaky rusak ti moze nieco kupit.
a) podla IP nedostane BAN. nestras ho. nie kazdy na svete ma svoju vlastnu IP. kopec ludi je za "proxy".
b) ja som uz cez VPN kupoval par DLC pri ktorych som mal potom problem s cestinou tak som to riesil cez support kde oni videli ze DLC su pre UK verziu a ja mam CZ verziu hry. Len ma nato upozornili, ale inac nic. Ak spravis par nakupov myslim, ze ta maju v p***i, ale budes robit neustale hrodmadne nakupy myslim, ze ta neskor budu riesit.
c) v podstate ty kupit na RU Steam Store nemozes nic. Teda nepodari sa ti ak nemas kartu evidovanu v nejakej ruskej banke alebo nemas Steam ucet dobity rublama. Jedine nejaky rusak ti moze nieco kupit.
ja som ip dal za lomítkom, pretože neviem akým spôsobom dokážu zistiť ktoré účty boli používané na konkrétnom kompe. Či podľa nazvu PC, alebo samotný steam odosiela nejaké HW info.
A podla coho vies, ze blokuju?
neblokujú (ban) ale suspendujú (uspia účet pokiaľ /ak vôbec/ si snimi nevyjasníš čo a ako). A viem to tak že sa mi to stalo. Tiež som mal veľké oči, chcel som nakupovať za ruske ceny, tak som sa napojil na vpn, zmenil meno kompu, spravil som si novy steam účet, pripojil sa cez iný steam klient než zvyčajne, zaplatil s inou kreditkou ako zvyčajne... a na daľší deň tri účty suspend.
Ci tam ten suspend nebol kvoli cachrovaniu s niekolkymi uctami, a nepovazovali ta za nejakeho spekulanta/zlodeja uctov 
a podľa čoho by usúdili že som zlodej? medzi novovytvoreným účtom a starými účtami nebol žiaden súvis (iná karta, iné meno a bydlisko, iná IP, iný steam klient). Jedinú vec čo mali rovnakú je PC (aj to s rozdielnym nazvom) 
tak teoreticky mac adresu mas rovnaku 
Blbost. Uz tri mesiace mam 6 uctov (vzdy rovnaka IP, rovnaky PC) a nazblokovali ma. Takze na tom kupovanim z inach storov nieco bude. Ale poriadne svinky su to. Oni velmi dobre vedia ze ked si to kupim za € tak zarobia viac
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zas raz to steam nezvlada