stiahnutie suborov cez ftp

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

stiahnutie suborov cez ftp

Príspevok od používateľa ades »

zdravim. mam taky problem. na stranke skoly mame histologicky atlas (atlas obrazkov s bunkami). je robeny vo flashi a ja by som si ho potreboval stiahnut do pc. je na adrese http://med.muni.cz/histol/MedAtlas_2/medatlas.html kedze maju nejak divne programovanu stranku, da sa otvorit aj ako "ftp" ale nie v pravom slova zmysle tu http://med.muni.cz/histol/MedAtlas_2/. kedze nechcem stahovat kazdy subor zvlast, kedze je ich tam plna prdel, nedali by sa stiahnut vsetky naraz? problem je ten, ze cez ftp manazery, rozne total commandery a podobne sa na tu stranku ani nejde pripojit. prosim poradte niekto ako by som to vsetko mohol stiahnut. dakujem
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

a ked si to otvoris v Exploreri ftp://med.muni.cz/ co sa stane? nam to v skole fungovalo tak, ze sa to otvorilo ako normalny priecinok (tak ako Tento pocitac) so subormi a adresarmi...ak sa ti to otvori tak potom len najdi adresare "histol" a v nom podadresar "MedAtlas_2" a ten si skus skopirovat do pc... :)

\\teraz som to skusal a brm ma pravdu - nie je to ftp
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nejde Ti to, pretože toto ani nie je FTP server..

Použi donwload manažéri integrované do prehliadača. (FlashGet a spol.).

Vo Firefoxe môžeš použiť rozšírenie DownThemAll alebo skombinuj rozšírenie FlashGot s manažérom FlashGet (alebo iným). Označíš si všetky linky.. pravý klik.. a tam budeš mať stiahnuť výber.. ;)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mozete lock, uz to mam vyriesene:) a diky za rady
Napísať odpoveď