stmavnutie obrazu
-
Daniel9911
Professional
stmavnutie obrazu
Ahojte, minulý týždeň sa mi vypálila telka Samsung UE32EH5300 že vraj podsvietenie alebo kondenzátor, tak som priniesol do izby starý CRT ako dočasnú náhradu zapojil do zásuvky a po čase mi začalo robiť to iste ale telku som vypol, a našťastie po zapnutí funguje. Neviete čo to môže robiť ? môže byť zlá zásuvka ? alebo máme niečo s elektrinou lebo zajtra bude odstávka elektriny. Už som vymenil rozdvojku, rozmýšľam či to nemôže robiť stb ale to je blbosť či ? je to stb od Digi Kaon.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: stmavnutie obrazu
Mozes kupit prepatovu ochranu, co by mohlo problem ciastocne vyriesit za predpokladu, ze mas podozrenie na zasuvku.
-
Daniel9911
Professional
Re: stmavnutie obrazu
Dnes som dal vymeniť zásuvku za novu, káble sa nemenili, ale momentálne to už netmavne tak radikálne že by bola čiarna obrazovka skôr ako keby sa tam nastavil kontrast a potom po par minutách zase svetla obrazovka ako má byť. Prepatovú ochranu nemali v obchode tak som objednal z alzy toto : https://www.alza.sk/eaton-protection-st ... 72.htm?o=1
zajtra by som to mal dostať.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 12:57)
Takže som nakoniec dal opraviť TV v servise kde som platil 48€. Opravár by mohol písať viac čitateľne
zajtra by som to mal dostať.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 12:57)
Takže som nakoniec dal opraviť TV v servise kde som platil 48€. Opravár by mohol písať viac čitateľne