stracam lasku
stracam lasku
Ahojte, nikdy som si nemyslel ze tu budem musiet niekedy pisat s takouto temou, ale stalo sa.. S holkou som uz 3,5 roka, zazili sme plno dobrych chvil, no v poslednej dobe sme sa casto hadali a to poriadne taliansky. Ja som mal na nu prilisne naroky, co sa tyka casu a vzhladu aby bolo velmi vela po mojom, a teraz sa rozhodla so mnou skoncovat. Viem ze pre nu to bolo obmdzujuce, no ja som ochotny a aj schopny sa zmenit, no ona tomu uz neveri,alebo verit nechce
Strasne ma to stve, lebo vzdy ked sme riesili ze sa musime zmenit tak kazdy v hlave aj tak vedel ze sa menit nebude, no teraz som ochotny vela ustupovat, ako ju mam presvedcit? O tyzden ideme na dovolenku do Grecka, to slubila ze pojde, hoci chce ist s odstupom, akoze len kamarati. No ja ju neskutocne milujem a som ochotny pre nu urobit cokolvek aby som ju ziskal spat.. Poprosim seriozne rady a nie rady typu vykasli sa na nu, bab je vela apod. Ja chcem iba ju! Strasne ma to cele nici a nemozem mysliet na nic ine iba na to aky som hlupy ze som skor to nevyriesil seriozne..

-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: stracam lasku
pozri idete na dovolenku...podla mna idealna prilezitost presvedcit ju o tom co tu pisesjozinko napísal:Ahojte, nikdy som si nemyslel ze tu budem musiet niekedy pisat s takouto temou, ale stalo sa.. S holkou som uz 3,5 roka, zazili sme plno dobrych chvil, no v poslednej dobe sme sa casto hadali a to poriadne taliansky. Ja som mal na nu prilisne naroky, co sa tyka casu a vzhladu aby bolo velmi vela po mojom, a teraz sa rozhodla so mnou skoncovat. Viem ze pre nu to bolo obmdzujuce, no ja som ochotny a aj schopny sa zmenit, no ona tomu uz neveri,alebo verit nechceStrasne ma to stve, lebo vzdy ked sme riesili ze sa musime zmenit tak kazdy v hlave aj tak vedel ze sa menit nebude, no teraz som ochotny vela ustupovat, ako ju mam presvedcit? O tyzden ideme na dovolenku do Grecka, to slubila ze pojde, hoci chce ist s odstupom, akoze len kamarati. No ja ju neskutocne milujem a som ochotny pre nu urobit cokolvek aby som ju ziskal spat.. Poprosim seriozne rady a nie rady typu vykasli sa na nu, bab je vela apod. Ja chcem iba ju! Strasne ma to cele nici a nemozem mysliet na nic ine iba na to aky som hlupy ze som skor to nevyriesil seriozne..
![]()
este pre doplnenie : v pondelok prisla za mnou ze sa chce rozist, hoci cely tyzden pred tym sme boli za dobre, navyse ja sam som jej pisal ze robim chybu v tom a tom, ze ju nechcem stratit, a predtym sme sa rozlucili zalubene s pusou. Po tom pondelku, som bol za nou v utorok a vybojoval si sancu(absolutne sialene romantickou vecou), no potom v piatok som zaziarlil a jej sa to dotklo, a v sobotu mi povedala ze OK, e sa nehneva, tak som bol cely happy (nakolko byva daleko odo mna a bol som v jej dedine na disko tak som u nej spal). Isli sme na disku, ale neboli sme dlho lebo ja tam nepoznam vela ludi a ona chcela kecat s kamoskami a nie s tymi co ja poznam, tak som jej povedal aby sme isli prec, ze sa tam citim blbo, tak sme sli. Cestou sa jej to dotklo tak mi cez polku dediny utekala, nechal som ju aby vyvetrala a bola pokojna, az potom som ju dobeholm objal okolo ramien a snazil sa s nou si to vysvetlit a v nedelu ked som sa zobdil prisla ku mne a povedala ze definitivne koncime.. Zajtra rano bude v PP (ja som v PP iba doobedu, potom bezim do prace do KE), mam ju nechat na pokoji, alebo skusit aj zajtra nieco? Bojim sa totiz aby sa nebla aist potom do grecka, ze si bude mysliet ze ju budem cely cas v grecku iba lamat
-
reznick
Medium Star
Hlavne sa o vsetkom poriadne porozpravajte (ak bude chut na oboch stranach). Nejaka desna romantika a velke vyznavanie lasky v tvojej situacii nepomoze, skor uskodi. A pamataj ze problem vo vztahu byva na oboch stranach tak nehraj toho co za vsetko moze. V buducnosti by sa vam to mohlo vypomstit.
// hmmm. tak to je potom ina situacia... myslim ze to nebude lahke mal by si sa riadne zamysliet preco kona tak ako kona...
// hmmm. tak to je potom ina situacia... myslim ze to nebude lahke mal by si sa riadne zamysliet preco kona tak ako kona...
Ja viem ze aj ona mala chyby, lenze vacsinou nadvazovali na mojereznick napísal:Hlavne sa o vsetkom poriadne porozpravajte (ak bude chut na oboch stranach). Nejaka desna romantika a velke vyznavanie lasky v tvojej situacii nepomoze, skor uskodi. A pamataj ze problem vo vztahu byva na oboch stranach tak nehraj toho co za vsetko moze. V buducnosti by sa vam to mohlo vypomstit
-
Hotwire
Addict
pozri my do toho nevidime, nevieme aky si ty a aka je ona...ty hadzes skoro vsetku vinu na seba ale moze to byt tym ze si zamilovany, cize v skutocnosti to moze byt celkom inac aj napr ze ona je ta zla...ale to sa neda takto cez forum zistit kde je pravda ked teba a ju tu nikto osobne nepozna...mozme ti len poradit ze ak ti na tom vztahu skutocne tak zalezi tak sa to este pokus zachranit, ale zas ked to v ziadnom pripade nepojde tak sa pozeraj dopredu a na stare zabudni..kazdopadne vela stastiajozinko napísal:Ja viem ze aj ona mala chyby, lenze vacsinou nadvazovali na mojeFakt by som urobil cokolvek a som taka povaha ze mi neda iba necinne sediet a a cakat ako sa mi straca a potom si kyvnem rukou a necham tak
njn, ja som bol ziarlivy a navyse som sa o nu velmi bal, preto som jej volal az prilis, hadky boli dost caste (pre uplne blbosti! ) No ja urcite chcem bojovat, len neviem kedy a ako, aby som to neposral este viacSchYzo napísal:pozri my do toho nevidime, nevieme aky si ty a aka je ona...ty hadzes skoro vsetku vinu na seba ale moze to byt tym ze si zamilovany, cize v skutocnosti to moze byt celkom inac aj napr ze ona je ta zla...ale to sa neda takto cez forum zistit kde je pravda ked teba a ju tu nikto osobne nepozna...mozme ti len poradit ze ak ti na tom vztahu skutocne tak zalezi tak sa to este pokus zachranit, ale zas ked to v ziadnom pripade nepojde tak sa pozeraj dopredu a na stare zabudni..kazdopadne vela stastia
-
Hotwire
Addict
je toto vasa prva kriza? lebo ak si ju uz predtym niekedy sklamal tak chapem ze sa jej moc nechce verit ti ze tento raz sa uz ozaj zmenis...ale ak nie tak podla mna by ti mala dat sancujozinko napísal:njn, ja som bol ziarlivy a navyse som sa o nu velmi bal, preto som jej volal az prilis, hadky boli dost caste (pre uplne blbosti! ) No ja urcite chcem bojovat, len neviem kedy a ako, aby som to neposral este viac
reznick - kona tak preto, leb ju uz hadky nebavia ( a mna nie), hoci uz aj ona byva taka podrazdena ze ich vyvolava, len si to nevsima
SchYzo - taka vazna prva, my sme boli dost taliani, takze v zlosti sme tesli ze ja s Tebou koncim apod, ale po hodinke bolo vsetko OK.
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2009, 21:36 )
a co sa tyka toho rozhovoru - ja si tiez myslim ze rozhovor vzdy vyriesi vela, lenze moja kocka uz nechce a vzdy ked sa rozpravame ja jej vravim aky som iny a viem byt iny, ale jej reakcia je len ze mhm a nikdy nic nepovie viac.. Raz som sa jej spytal ci vidi nejaku sancu o mesiac apod. a povedala ze nehovori ani ano ani nie, ze nevie, ale ja nedokazem tak dlho cakat, lebo potom sa bojim zeby skusala znovu. Lebo ked uz raz prekona bolest z rozchodu, pochybujem ze by riskovala ze to dopadne zase rovnako a bude bolest znovu
SchYzo - taka vazna prva, my sme boli dost taliani, takze v zlosti sme tesli ze ja s Tebou koncim apod, ale po hodinke bolo vsetko OK.
a co sa tyka toho rozhovoru - ja si tiez myslim ze rozhovor vzdy vyriesi vela, lenze moja kocka uz nechce a vzdy ked sa rozpravame ja jej vravim aky som iny a viem byt iny, ale jej reakcia je len ze mhm a nikdy nic nepovie viac.. Raz som sa jej spytal ci vidi nejaku sancu o mesiac apod. a povedala ze nehovori ani ano ani nie, ze nevie, ale ja nedokazem tak dlho cakat, lebo potom sa bojim zeby skusala znovu. Lebo ked uz raz prekona bolest z rozchodu, pochybujem ze by riskovala ze to dopadne zase rovnako a bude bolest znovu
-
Hotwire
Addict
nechcem byt tvrdy ale asi ta uz nelubijozinko napísal:reznick - kona tak preto, leb ju uz hadky nebavia ( a mna nie), hoci uz aj ona byva taka podrazdena ze ich vyvolava, len si to nevsima
-
reznick
Medium Star
... ono ta reakcia asi nieje bezdovodna, ked je vravis "aky si iny a ako vies byt iny" myslis to vazne? skutocne si iny? lebo z jej reakcie usudzujem ze ti jednoducho uz neverijozinko napísal: a co sa tyka toho rozhovoru - ja si tiez myslim ze rozhovor vzdy vyriesi vela, lenze moja kocka uz nechce a vzdy ked sa rozpravame ja jej vravim aky som iny a viem byt iny, ale jej reakcia je len ze mhm a nikdy nic nepovie viac..
jj som iny a som total odhodlany.. Ale neviem preco to este so mnou neskusireznick napísal:... ono ta reakcia asi nieje bezdovodna, ked je vravis "aky si iny a ako vies byt iny" myslis to vazne? skutocne si iny? lebo z jej reakcie usudzujem ze ti jednoducho uz neveri
-
Hotwire
Addict
tak asi to ma v povahe...kazdopadne budes sa musiet snazit na dovolenkejozinko napísal:jj som iny a som total odhodlany.. Ale neviem preco to este so mnou neskusi
/edit: len pre zaujimavost, kolko mate rokov?
reznick - vsak to, boli sme prilis tvrdohlavi aby sme ustupili, preto sme to neriesili a slo to samo sebou, a teraz uz jej pohar pretiekol a to mi dalo riadnu fackuSchYzo napísal:o to som sa nebal to hned vidno na postochinac na tu dovolenku idete len dvaja alebo s kamosmi ako partia?
schYzo - na dovolenku ideme sami
-
Hotwire
Addict
zaujimave ze sa s tebou rozchadza ale spolocna dovolenka jej nevadi...neni tak trochu vypocitava?jozinko napísal:reznick - vsak to, boli sme prilis tvrdohlavi aby sme ustupili, preto sme to neriesili a slo to samo sebou, a teraz uz jej pohar pretiekol a to mi dalo riadnu facku
schYzo - na dovolenku ideme sami
jej to vadi, ja som jej navrhol by tam sla (vidim v tom sancuSchYzo napísal:zaujimave ze sa s tebou rozchadza ale spolocna dovolenka jej nevadi...neni tak trochu vypocitava?