hughito napísal:resp. kritickej teórie, na oblasti sociálnych vied.
Áno je to tam.youtube video, ktoré všetko objasňuje
hughito napísal:resp. kritickej teórie, na oblasti sociálnych vied.
Áno je to tam.youtube video, ktoré všetko objasňuje
pre niektorych sklamanie, ale zatial to na odchod nevyzeraPrednedávnom médiá rozoberali váš odchod z funkcie tímlídra pre školstvo. Ako sa to celé uskutočnilo?
Nebolo to vôbec dramatické. Zo strany predsedu prišiel republikovej rade návrh a ten bol prijatý. To je celé.
Prednedávnom sa pán Sulík v rozhovore pre PL.sk vyjadril, že medzi vami nedošlo k žiadnemu naštrbeniu vzťahov. No vy ste v interview pre Denník N prezradili, že: „Doteraz sme sa s Richardom Sulíkom vždy dokázali dohodnúť. V súčasnosti sa však dohodneme len na tom, že sa nevieme dohodnúť.“ Ako si vysvetľujete túto rôznorodosť názorov?
Ten výrok sa týkal špecifickej témy, a to konkrétne utečencov a možno iných okrajových záležitostí. Nebol to výrok, ktorý by sa týkal všetkých tém. Bolo by nezmyselné, ak by som sa s Richardom Sulíkom na väčšine tém nezhodol, veď sme spolu pracovali na programe SaS a jeho základ v roku 2009 sme doslova písali my dvaja. Mnohé veci sú tam odvtedy a ak by sme v nich nemali jasno, tak by sme už zrejme dnes v jednej strane neboli. Keď sa pozrieme na politický program jednotlivých rezortov, tak tá zhoda tam je pomerne veľká, lebo to bola zhoda, na základe ktorej sme v podstate určovali podobu SaS. V citáte, ktorý spomínate, som hovoril o konkrétnej a špecifickej téme, o ktorej už komunikujeme dlhodobo a zhodu nájsť nevieme.
Takže o odchode zo strany neuvažujete?
Neviem, ako tieto dve veci spolu súvisia.
Hovorilo sa aj o takom scenári…
O mojom odchode zo strany sa šepká už tak dlho, že keby na tom malo byť aspoň zrniečko pravdy, tak už tu dávno nie som.
Ešte k tejto otázke.. všetko je povedané v tomto článku.gogo956 napísal:Slovensko ma zbytocne vela sviatkov co okrem ineho znizuje konkurencieschpnost nasej ekonomiky, minimalne jeden sviatok by sa zrusit mal.
na Slovensku máme aj cirkevné sviatky uznané ako dni pracovného pokoja, pokiaľ dobre viem, tak si neveriaci. Si aj proti zrušeniu cirkevných sviatkov pretože by bolo menej voľna?hughito napísal:Zrušenie štátnych sviatkov? Menej voľna? To je super recept na zlepšenie životných podmienok na Slovensku..
Anarchistom staci hodin par omrviniek (ficove vlaky "zadarmo") a hned je po idealoch-AA- napísal:Nemôžem za to, že Sulík má z bežných politikov asi najracionálnejšie myslenie, ktoré ale tebe očividne neimponuje.
Sulík má od racionálneho myslenia čím viac, tým ďalej na hony vzdialené. Má to vzrastajúcu tendenciu. Súdny človek to jednoducho musí vidieť - už len to video je dostatočným dôkazom (rétorika krčmového ultrapravicového populistu).Sulík má z bežných politikov asi najracionálnejšie myslenie, ktoré ale tebe očividne neimponuje.
Jasne, všetko treba zrušiť a do roboty budeme chodiť nonstop jak kkti...
Ale môžeš byť aspoň spokojný, že ani Sulík si nedovolí spolupracovať s ĽSNS, nech už by tam bola zhoda v ekonomických opatreniach (resp. podpora od ĽSNS) akákoľvek.hughito napísal:...