Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

Takže takisto obviňuješ Blahu z nepriameho šírenia antisemitizmu. To sa dejú veci.. :)
aacid napísal:ak poviem ze tento clovek je zlodej a podvodnik a zhodou okolnosti je tento clovek zid, nikto ma neobvini z antisemitizmu.
Toto je naivita alebo nedostatok informácií. Možno oboje.

Kritika bankárov a globálneho finančného systému sa interpretuje ako antisemitizmus.

V prezidentskej kampani v USA, zobrazenie osôb, ktoré "nemyslia na vaše dobro", medzi ktorými boli aj židia, vyvolalo obvinenia z antisemitizmu.

https://www.washingtonpost.com/postever ... 645f1552db
https://www.washingtonpost.com/opinions ... 5d3b478a9a
Well, Trump just gave his reply. On Friday, he released a closing ad for his campaign repeating offending lines from that speech, this time illustrated with images of prominent Jews: financier George Soros (accompanying the words “those who control the levers of power”), Fed Chair Janet Yellen (with the words “global special interests”) and Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein (following the “global power structure” quote). The ad shows Hillary Clinton and says she partners “with these people who don’t have your good in mind.”

Anti-Semitism is no longer an undertone of Trump’s campaign. It’s the melody.
Ale ako som pred rokmi napísal,
-AA- napísal:..prvym a hlavnym nepriatelom [organizovaneho] zidovstva bola uz samotna existencia a forma tychto rezimov, ktora stala v ceste ich ekonomickym a mocensko-politickym zaujmom.

Preto si je treba povedat, ze odputanie sa od uzernickeho bankoveho systemu a hospodarske uspechy su prvy antisemitisticky hriech.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Napísal som to jasne - nemyslím si, že Blaha je antisemita, to je blbosť, ale s tým princípom "účel svätí prostriedky" už zašiel dávno priďaleko a toto je len ďalšia časť skladačky.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tento fejtón je bohužial natoľko hodnotný, že je plateným obsahom. :lol:
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Stale ten Marian, co taky milionar Boris Kollar? Ved ten ma rovno eugenicky program - 10 deti, kazde s inou, väcsinou s peknymi zenami - blondynkami, toho by rovno mohli obvinit za propagaciu programu Lebensborn ... Aspon zaludnuje Slovensko
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

klasicky pokus o diverziu? co ma boris kollar spolocne s lsns?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

tehla napísal:Stale ten Marian, co taky milionar Boris Kollar? Ved ten ma rovno eugenicky program - 10 deti, kazde s inou, väcsinou s peknymi zenami - blondynkami, toho by rovno mohli obvinit za propagaciu programu Lebensborn ... Aspon zaludnuje Slovensko
Boris Kolar nepochodoval v gardistickej uniforme (ktomu ma Kotleba na bilbordoch, ze neprezlieka kabat) a clenovia jeho strany neprechovavaju velku uctu k "ujovi Adolforvi" a nenpoieraju holokaust.
Tiez len klasicke odvednie od temy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Fašista už mal byť dávno v base.
tehla

a ty si uz nemal byt davno na psychiatrii?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

eMPiko napísal:Inak tieto halucinacie o USA... USA maju cele Slovensko celkom na salame.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zdá sa, že náckovia si posedia v Bruseli, a to za lepší peniaz ako na Slovensku.

https://euractiv.sk/section/buducnost-e ... sem-stran/
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Budu tam mat aj ine krajiny takychto neonazi poslancov? Grecko? Madarsko? Sledujete to niekto?
hughito
Redeemer
Redeemer

Očakáva sa, že frakcia krajnej pravice sa zdvojnásobí. Teraz majú 37 kresiel (Europe of Nations and Freedom Group). Okrem SK tam máme krajiny ako Poľsko, Taliansko či Francúzsko, odkiaľ sa bude čerpať. Otázne je však, ako si zadefinujeme tých ľudí.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Viem, že to zdielam trochu neskoro, ale pre prípad, že by niekto ešte nepoznal Matahariho, ktorý úspešne založil detašované pracovisko ĽSNS v Indonézií :lol:

EDIT:
tehla

Ved dobre hovori, tito ludia vedia o com to cele je ..
"Strávil som 33 rokov a štyri mesiace v aktívnej vojenskej službe a počas tejto doby som strávil väčšinu svojho času ako vysokopostavený svalovec pre veľké korporácie, pre Wall Street a bankárov. Stručne povedané, bol som vydieračom, gangsterom kapitalizmu. Pomáhal som urobiť Mexiko, a najmä Tampico, bezpečné pre americké ropné záujmy v roku 1914. Pomohol som urobiť z Haiti a Kuby decentné miesto pre chlapcov z National City Bank vyberať príjmy. Pomáhal som pri znásilnovaní pol tucta republík v Strednej Amerike v prospech Wall Streetu. Pomáhal som očistiť Nikaraguu pre medzinárodný bankový dom Brown Brothers v 1902-1912. Priniesol som svetlo do Dominikánskej republiky pre americké cukrovarnícke záujmy v roku 1916. Pomohol som napraviť Honduras práve pre americké ovocné spoločnosti v roku 1903. V Číne, v roku 1927, som pomáhal dohliadať na to, že Standard Oil nerušene pokračoval na svojej ceste. Ohliadnúc sa spät, možno by som dal Al Caponemu niekolko tipov. Najlepšie čo mohol on urobiť bolo prevádzkovať kšefty v troch okresoch. Ja som ich prevádzkoval na troch kontinentoch. "

„Ekonomickí zabijaci,“ píše John Perkins, „sú vysoko platení profesionáli, ktorí podvodom oberajú krajiny po celom svete o bilióny dolárov. Medzi ich nástroje patria falošné finančné správy, zmanipulované voľby, špinavé peniaze, vydieranie, sex a vražda. Hrajú hru starú ako impérium, ale takú, ktorá dosiahla nové a desivé dimenzie počas tejto doby globalizácie.“

https://www.martinus.sk/?uI...
Rusko tiez bolo "demokraticke", kym ozierali Jelcina, aby ho predaval na zapad

Privatizacia VSZ:

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Gottlieb je sice inzinier ekonomie, no rovnako ako Blaha, vzdelany nad ramec svojho intelektu.
Darovanie VSZ Rezesovcom, ich manierene a ciny po pade Meciara su dobrunke. Skaredy Dzurinda, ktory pre vybrakovanu statnu kasu hladal peniaze kde sa dalo.

//autoeditácia príspevku (09 Apr 2019, 10:14)
vraj pred Najvyssim sudom mrnci niekolo desiatok osob so zelenymi mavatkami a kricia na elektriciky.
co su to za ludia? preco v utorok rano nie su v praci? kto ich teda plati, ked nemusia pracovat? kto idem dal mavatka?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

K dohode o tzv "obrannej spolupraci" aka okupacii

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Akym sposobom ta okupacia prebieha?
Alebo zase niekto pouziva cudzie termity ako suteren?

\\
Slovník cudzích slov (akademický)z r 2005 napísal:okupácia -ie ž. ‹l›

1. obsadenie, zabratie, zábor (cudzieho štátneho územia)

2. práv. nadobudnutie vlastníctva prisvojením si veci nikoho al. nálezom, privlastnenie;
kali520 napísal:takže zas klameš... ty nula
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Vyzerá to tak že konšpiračné zmýšľanie je neoddeliteľnou súčasťou mentálnej výbavy sympatizantov LSNS.
Prílohy
FB_IMG_1554810929734.jpg
FB_IMG_1554810935160.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

To s tymi elektrickami je viac ako smutne...
Napísať odpoveď