Preco urazas Klausa ml.? Ved ma rovnake hodnoty ako ty. Za svoj vzhlad nemoze. Nemaj dvojaky meter
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
“Obec slnieckarska”. Mozes padnut tak dole? Obec fasisticka je historicky termin. Ale ty o historii vies akurat tak ten produkt defekacie 
Preco urazas Klausa ml.? Ved ma rovnake hodnoty ako ty. Za svoj vzhlad nemoze. Nemaj dvojaky meter
Až na to, že tvoje nekonečné drísty o "obci fašistickej" nemajú nič spoločné s históriou, takže parafráza na "obec slniečkársku" je namieste.
Nie je. Tak isto, ako ked pri zranenych pocitikoch Slävjänôv zrazu spomenies ceskeho politika, ktory je fyzicky postihnuty a nema s temou nic.
Neviem či to má byť nejaký vtip, alebo už len čisté preludy.
Ty si pisal o “nejakom krivohubom”. Len tak z cista jasna. Tak sa pytam, preco ho urazas, ked za to nemoze? A co ma Klaus ml. temou?
Hajlujúci pán poslanec a chuligán Slovana, dnes vážený poslanec Ružinova, mistr "mladícka nerozvážnosť," sa v námorníckom objavil na včerajšom zápase na výjazde Slovanu v Čiernej Hory, v kotli medzi neonacistickými chuligánmi.
Súdruh a čo Rím, rovno vedľa pápeža. Vymyslíš no go zónku chrústik?DEVZYO1G napísal:ano, vraj prislo aj k utokom nožmi a niekto skončil dobodaný (neoverne info) .. takze dufam ze ludia ako baldorex si do zoznamu no-go zon poprio obchodnej uz dopišu aj ventursku
https://www.ta3.com/clanok/1160698/v-ri ... ahovi.html
ja nie, ale podla tvojej logiky by si tam uz ty nemal pachnut, tak ako aj na dovolenku do egypta, do viedne, na obchodnu .. atd
Ďakujem za vysvetlenie súdruh.
Budem rád, keď ťa takí podobní obohatia
.
Budem rád, keď ťa takí podobní obohatia
priania hodné mentalneho sveta LSNS 
uz istu dobu zijem na skazenom zapade, v meke multikulti a LGBTI propagandy... a stale nič
uz istu dobu zijem na skazenom zapade, v meke multikulti a LGBTI propagandy... a stale nič
S lsns, fašistami, ani komunistami ako ty, nemám našťastie nič spoločné. Pre mňa ste rovnaký odpad.
baldorex napísal:Súdruh a čo Rím, rovno vedľa pápeža. Vymyslíš no go zónku chrústik?
https://www.ta3.com/clanok/1160698/v-ri ... ahovi.html
no .. takze takto: nieje to pravda, ale mohla by byť
https://manipulatori.cz/hoax-migranti-z ... ntru-rima/
Na sociálních sítích je hojně šířen článek, který tvrdí, že migranti z Afriky smrtelně pobodali policistu Maria Cerciella Regu v centru Říma. Šířen je především článek pocházející z webu Infovojna.sk, zprávu o údajném africkém původu útočníků zveřejnila i TA3.
Jak se však hned následující den ukázalo, věc se má úplně jinak. Za vraždou stojí s největší pravděpodobností američtí teenageři Gabriel Christian Natale Hjorth a Lee Elder Finnegan. Podle americké stanice Fox News se k činu mladíci přiznali. Motivem jim byl zmařený obchod s drogami.
Skutok sa ale stal, nie? Takže no go zónka pre teba platí...
Prvotné informácie boli aké boli, z krádeže máme obchod s drogami.
Prvotné informácie boli aké boli, z krádeže máme obchod s drogami.
Propaganda pisálka z DennikaN pre podobne jednoduchých.
Veď to ani nedáva zmysel .. niečo na spôsob - pokrytec obviňuje iných z pokrytectva.
Veď to ani nedáva zmysel .. niečo na spôsob - pokrytec obviňuje iných z pokrytectva.
Tri prípady, keď Rómovia páchali násilie = kotlebovci zasahujú.
Tri prípady, keď bieli muži páchali násilie = kotlebovci nezasahujú.
Je to jednoducho zhrnuté, sú to FAKTY, lebo proste to naozaj takto bolo.
Akým spôsobom ti to nedáva zmysel? Čomu si neporozumel? Ako formou je toto propaganda?
Tri prípady, keď bieli muži páchali násilie = kotlebovci nezasahujú.
Je to jednoducho zhrnuté, sú to FAKTY, lebo proste to naozaj takto bolo.
Akým spôsobom ti to nedáva zmysel? Čomu si neporozumel? Ako formou je toto propaganda?
Ten Vladimir Snidl porovnáva dva typy prípadov ktoré spolu nesuvísia. To ako teraz ma LSNS okolo každého "bieleho" človeka ktorý spáchal trestný čin spraviť kauzu?! LSNS ide o to aby štát začal robiť niečo s cigánmi v okresoch Prešovského kraja, kde "bieli" ľudia doplácajú nato že musia žit s asocialnými cigánmi a potom písalkovia z Bratislavy ktorí išli maximálne autom okolo Huncoviec sa budú vyjadrovať. Stále nechápem prečo tí slniečkári bojujúci proti anticigánizmu ako Irena Biháriová, Nicholsonová, antifašistická kapela čo posielal Hughito si nekúpia dom niekde Na Závadke, V Smižanoch, Spišské Bystré (podotýkam kde žijú aj bieli) aby ukázali ako vedia žiť a vychádať s nimi.
btw: pred mesiacom som išiel na bicykli cez huncovce a v obchode som sa spýtal že ktorá cesta ide na žel. zástavku (predavačka mi povedala že to nie je dobrý nápad ísť sám) nakoniec som sa rozhodol ísť na tú zástavku pokiaľ na mna nevybehli cigáni "ujo čo tu robíte" a v diaľke bolo vidno ďaľšie stádo smerujúce ku mne tak som to rýchlo otočil a išiel po hlavnej do popradu.
btw: pred mesiacom som išiel na bicykli cez huncovce a v obchode som sa spýtal že ktorá cesta ide na žel. zástavku (predavačka mi povedala že to nie je dobrý nápad ísť sám) nakoniec som sa rozhodol ísť na tú zástavku pokiaľ na mna nevybehli cigáni "ujo čo tu robíte" a v diaľke bolo vidno ďaľšie stádo smerujúce ku mne tak som to rýchlo otočil a išiel po hlavnej do popradu.
Len Presovsky kraj je Slovensko? Inde Romovia neziju? Ved kotleby mali prechadzku aj v Dobsinej a to nie je Presovsky kraj. Kotleba bol predseda ineho ako Presovskeho kraja. Treba sa doucit geografiu svojej krajiny a potom sa dusovat.
Ak by bol zivot v Huncoviach pre Neromov neunosny ako tu opakujes, nedali by vyrast uspesnym (aj ked svojskym) absolventom vysokych skol.
V dedinke kde som vyrastol neboli Romovia, lebo pri kazdom pokuse im miestna luza podpalila domy. Minuly rok ale vo vedlajsej bytovke kupil byt Rom zo susednej dediny, kde ich zije vacsina. To, ze je doma sa vie len podla nove audi pred barakom. Je pravnik a jeho brat ma stavebnu firmu. Nad nim byva byvaly neromsky vojak. Kym pil ako duha rodina nemala co do ust, kradli, vykrikovali na celu dedinu, obcas sa nahanali sekerami...
Celych 9 rokov som do skoly chodil s Romami. Dva krat denne v buse, kde ich bola vacsina. Babka zila v dedine, kde je dnes uz romska vacsina. Stale mi osobne v regione vadia viac chlapici v krcme v susednej dedine, ktori ma chcu bit ked sa tam rozpravam s clenkou rodiny alebo miestna obycaj byt neprijemny na kazdeho, kto sa nezda byt domaci. Long story short: viem ako vyzeraju a ako sa spravaju Romovia z osad. Mne vsak prekaza debilita vseobecne.
Ak by bol zivot v Huncoviach pre Neromov neunosny ako tu opakujes, nedali by vyrast uspesnym (aj ked svojskym) absolventom vysokych skol.
V dedinke kde som vyrastol neboli Romovia, lebo pri kazdom pokuse im miestna luza podpalila domy. Minuly rok ale vo vedlajsej bytovke kupil byt Rom zo susednej dediny, kde ich zije vacsina. To, ze je doma sa vie len podla nove audi pred barakom. Je pravnik a jeho brat ma stavebnu firmu. Nad nim byva byvaly neromsky vojak. Kym pil ako duha rodina nemala co do ust, kradli, vykrikovali na celu dedinu, obcas sa nahanali sekerami...
Celych 9 rokov som do skoly chodil s Romami. Dva krat denne v buse, kde ich bola vacsina. Babka zila v dedine, kde je dnes uz romska vacsina. Stale mi osobne v regione vadia viac chlapici v krcme v susednej dedine, ktori ma chcu bit ked sa tam rozpravam s clenkou rodiny alebo miestna obycaj byt neprijemny na kazdeho, kto sa nezda byt domaci. Long story short: viem ako vyzeraju a ako sa spravaju Romovia z osad. Mne vsak prekaza debilita vseobecne.
Chytať za slovička, hlavne ako je aj Prešovský kraj...
Cez dvadsať rokov som žil / vyrastal asi 2 km od zúbožene vyzerajúcej osady na východe Slovenska. Najhoršie, čo sa mi stalo bolo asi keď po mne občas deti hádzali kamene, keď som chodil okolo na bicykli. Žiadny ťažký zločin sa v oblasti pokiaľ viem nestal, cigáni nikoho nezabíjali, nebodali, max. tak kradli jablká a zemiaky z neoplotených pozemkov.
Ako to, že som dožil v zdraví v takom blízkom kontakte s osadou? Nikto ma nezabil, nerazeral, ba dokonca nemám voči nim žiadnu zášť? Žiadna kotleba nemusela kvôli mne organizovať mítingy v zapadnutej dedinke na východe SR, nečakané.
Ako to, že som dožil v zdraví v takom blízkom kontakte s osadou? Nikto ma nezabil, nerazeral, ba dokonca nemám voči nim žiadnu zášť? Žiadna kotleba nemusela kvôli mne organizovať mítingy v zapadnutej dedinke na východe SR, nečakané.