Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

“Obec slnieckarska”. Mozes padnut tak dole? Obec fasisticka je historicky termin. Ale ty o historii vies akurat tak ten produkt defekacie :)
Preco urazas Klausa ml.? Ved ma rovnake hodnoty ako ty. Za svoj vzhlad nemoze. Nemaj dvojaky meter ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Až na to, že tvoje nekonečné drísty o "obci fašistickej" nemajú nič spoločné s históriou, takže parafráza na "obec slniečkársku" je namieste.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie je. Tak isto, ako ked pri zranenych pocitikoch Slävjänôv zrazu spomenies ceskeho politika, ktory je fyzicky postihnuty a nema s temou nic.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem či to má byť nejaký vtip, alebo už len čisté preludy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty si pisal o “nejakom krivohubom”. Len tak z cista jasna. Tak sa pytam, preco ho urazas, ked za to nemoze? A co ma Klaus ml. temou?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hajlujúci pán poslanec a chuligán Slovana, dnes vážený poslanec Ružinova, mistr "mladícka nerozvážnosť," sa v námorníckom objavil na včerajšom zápase na výjazde Slovanu v Čiernej Hory, v kotli medzi neonacistickými chuligánmi.
Prílohy
67389106_2353584354700049_4752873228513312768_n.jpg
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

DEVZYO1G napísal:ano, vraj prislo aj k utokom nožmi a niekto skončil dobodaný (neoverne info) .. takze dufam ze ludia ako baldorex si do zoznamu no-go zon poprio obchodnej uz dopišu aj ventursku
Súdruh a čo Rím, rovno vedľa pápeža. Vymyslíš no go zónku chrústik?

https://www.ta3.com/clanok/1160698/v-ri ... ahovi.html
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja nie, ale podla tvojej logiky by si tam uz ty nemal pachnut, tak ako aj na dovolenku do egypta, do viedne, na obchodnu .. atd
baldorex
Addict
Addict

Ďakujem za vysvetlenie súdruh.
Budem rád, keď ťa takí podobní obohatia :).
DEVZYO1G
Addict
Addict

priania hodné mentalneho sveta LSNS :lol:

uz istu dobu zijem na skazenom zapade, v meke multikulti a LGBTI propagandy... a stale nič :(
baldorex
Addict
Addict

S lsns, fašistami, ani komunistami ako ty, nemám našťastie nič spoločné. Pre mňa ste rovnaký odpad.
DEVZYO1G
Addict
Addict

baldorex napísal:Súdruh a čo Rím, rovno vedľa pápeža. Vymyslíš no go zónku chrústik?

https://www.ta3.com/clanok/1160698/v-ri ... ahovi.html

no .. takze takto: nieje to pravda, ale mohla by byť :lol:

https://manipulatori.cz/hoax-migranti-z ... ntru-rima/
Na sociálních sítích je hojně šířen článek, který tvrdí, že migranti z Afriky smrtelně pobodali policistu Maria Cerciella Regu v centru Říma. Šířen je především článek pocházející z webu Infovojna.sk, zprávu o údajném africkém původu útočníků zveřejnila i TA3.

Jak se však hned následující den ukázalo, věc se má úplně jinak. Za vraždou stojí s největší pravděpodobností američtí teenageři Gabriel Christian Natale Hjorth a Lee Elder Finnegan. Podle americké stanice Fox News se k činu mladíci přiznali. Motivem jim byl zmařený obchod s drogami.
:smt006 ty chrustik
baldorex
Addict
Addict

Skutok sa ale stal, nie? Takže no go zónka pre teba platí...

Prvotné informácie boli aké boli, z krádeže máme obchod s drogami.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Kotlebovska propaganda pre jednoduchych ludi

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 1580928382
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Propaganda pisálka z DennikaN pre podobne jednoduchých.

Veď to ani nedáva zmysel .. niečo na spôsob - pokrytec obviňuje iných z pokrytectva.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tri prípady, keď Rómovia páchali násilie = kotlebovci zasahujú.

Tri prípady, keď bieli muži páchali násilie = kotlebovci nezasahujú.

Je to jednoducho zhrnuté, sú to FAKTY, lebo proste to naozaj takto bolo.

Akým spôsobom ti to nedáva zmysel? Čomu si neporozumel? Ako formou je toto propaganda?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Ten Vladimir Snidl porovnáva dva typy prípadov ktoré spolu nesuvísia. To ako teraz ma LSNS okolo každého "bieleho" človeka ktorý spáchal trestný čin spraviť kauzu?! LSNS ide o to aby štát začal robiť niečo s cigánmi v okresoch Prešovského kraja, kde "bieli" ľudia doplácajú nato že musia žit s asocialnými cigánmi a potom písalkovia z Bratislavy ktorí išli maximálne autom okolo Huncoviec sa budú vyjadrovať. Stále nechápem prečo tí slniečkári bojujúci proti anticigánizmu ako Irena Biháriová, Nicholsonová, antifašistická kapela čo posielal Hughito si nekúpia dom niekde Na Závadke, V Smižanoch, Spišské Bystré (podotýkam kde žijú aj bieli) aby ukázali ako vedia žiť a vychádať s nimi.
btw: pred mesiacom som išiel na bicykli cez huncovce a v obchode som sa spýtal že ktorá cesta ide na žel. zástavku (predavačka mi povedala že to nie je dobrý nápad ísť sám) nakoniec som sa rozhodol ísť na tú zástavku pokiaľ na mna nevybehli cigáni "ujo čo tu robíte" a v diaľke bolo vidno ďaľšie stádo smerujúce ku mne tak som to rýchlo otočil a išiel po hlavnej do popradu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Len Presovsky kraj je Slovensko? Inde Romovia neziju? Ved kotleby mali prechadzku aj v Dobsinej a to nie je Presovsky kraj. Kotleba bol predseda ineho ako Presovskeho kraja. Treba sa doucit geografiu svojej krajiny a potom sa dusovat.
Ak by bol zivot v Huncoviach pre Neromov neunosny ako tu opakujes, nedali by vyrast uspesnym (aj ked svojskym) absolventom vysokych skol.
V dedinke kde som vyrastol neboli Romovia, lebo pri kazdom pokuse im miestna luza podpalila domy. Minuly rok ale vo vedlajsej bytovke kupil byt Rom zo susednej dediny, kde ich zije vacsina. To, ze je doma sa vie len podla nove audi pred barakom. Je pravnik a jeho brat ma stavebnu firmu. Nad nim byva byvaly neromsky vojak. Kym pil ako duha rodina nemala co do ust, kradli, vykrikovali na celu dedinu, obcas sa nahanali sekerami...
Celych 9 rokov som do skoly chodil s Romami. Dva krat denne v buse, kde ich bola vacsina. Babka zila v dedine, kde je dnes uz romska vacsina. Stale mi osobne v regione vadia viac chlapici v krcme v susednej dedine, ktori ma chcu bit ked sa tam rozpravam s clenkou rodiny alebo miestna obycaj byt neprijemny na kazdeho, kto sa nezda byt domaci. Long story short: viem ako vyzeraju a ako sa spravaju Romovia z osad. Mne vsak prekaza debilita vseobecne.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Chytať za slovička, hlavne ako je aj Prešovský kraj...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Cez dvadsať rokov som žil / vyrastal asi 2 km od zúbožene vyzerajúcej osady na východe Slovenska. Najhoršie, čo sa mi stalo bolo asi keď po mne občas deti hádzali kamene, keď som chodil okolo na bicykli. Žiadny ťažký zločin sa v oblasti pokiaľ viem nestal, cigáni nikoho nezabíjali, nebodali, max. tak kradli jablká a zemiaky z neoplotených pozemkov.

Ako to, že som dožil v zdraví v takom blízkom kontakte s osadou? Nikto ma nezabil, nerazeral, ba dokonca nemám voči nim žiadnu zášť? Žiadna kotleba nemusela kvôli mne organizovať mítingy v zapadnutej dedinke na východe SR, nečakané.
Napísať odpoveď