Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

hlavne v PO kraji... keby si videl Atlas romskych osad, vedel by si, ze hlavne na juhu BB kraja...
bicyklovanie je tema sama o sebe. kym som bol na ZS a a chodil som ku babke (tej z oplotenej zahrady mizli ribezle, maliny ci zemiaky, ale z drevarne aj sekery ci pily [mala susedov aj asocilanych Neromov, tak je mozne hodit si mincou]), stale sa mi pod kolesa vrhali romske deti a dozadovali sa pozicania bicykla, lebo sa chceli vozit... a dalo sa to zvladnut.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

M4jk1:-) napísal:Ten Vladimir Snidl porovnáva dva typy prípadov ktoré spolu nesuvísia. To ako teraz ma LSNS okolo každého "bieleho" človeka ktorý spáchal trestný čin spraviť kauzu?! LSNS ide o to aby štát začal robiť niečo s cigánmi v okresoch Prešovského kraja, kde "bieli" ľudia doplácajú nato že musia žit s asocialnými cigánmi a potom písalkovia z Bratislavy ktorí išli maximálne autom okolo Huncoviec sa budú vyjadrovať. Stále nechápem prečo tí slniečkári bojujúci proti anticigánizmu ako Irena Biháriová, Nicholsonová, antifašistická kapela čo posielal Hughito si nekúpia dom niekde Na Závadke, V Smižanoch, Spišské Bystré (podotýkam kde žijú aj bieli) aby ukázali ako vedia žiť a vychádať s nimi.
btw: pred mesiacom som išiel na bicykli cez huncovce a v obchode som sa spýtal že ktorá cesta ide na žel. zástavku (predavačka mi povedala že to nie je dobrý nápad ísť sám) nakoniec som sa rozhodol ísť na tú zástavku pokiaľ na mna nevybehli cigáni "ujo čo tu robíte" a v diaľke bolo vidno ďaľšie stádo smerujúce ku mne tak som to rýchlo otočil a išiel po hlavnej do popradu.
Ja som vyrastal a zil 25 rokov v malej dedinke v Presovskom kraji kde je asi 30% romov. Nikdy som nemal ziadny problem, a poviem ti tajomstvo: Romovia su ten posledny problem vychodneho Slovenska.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som 8 rokov chodil na skolu na dolne hony, ciganov tam boli hromady. a dokonca som aj mal problemy s nejakymi ale rovnako som mal problemy aj s bielymi.
proste nemal som nikdy problem s ciganmi, ale s jednotlivcami a z nich niektori boli aj cigani.

to je presne ten rozdiel medzi rasistnom a normalnym clovekom, ved aj M4jk1 v jednej vete pise "robit nieco s ciganmi" ale v druhej uz pise "musia zit s asocialnymi ciganmi". proste my nemame na slovensku (ani na vychodnom ani nikde inde) cigansky problem, my tu mame problem s asocialmi. ale pre rasistu je velmi prihodne to hadzat na jednu hromadu.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

aacid - dolne hony boli/su sice horsie ale ja som chodil na Podzahradnu a tiez v pohode. Ovela vacsi problem s asocialmi ktorych tam je na mraky. Ale je to aj tak jedno kedze % su u nas vyrazne mensom zastupeni nez vychod.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Muffi napísal:Tri prípady, keď Rómovia páchali násilie = kotlebovci zasahujú.

Tri prípady, keď bieli muži páchali násilie = kotlebovci nezasahujú.

Je to jednoducho zhrnuté, sú to FAKTY, lebo proste to naozaj takto bolo.

Akým spôsobom ti to nedáva zmysel? Čomu si neporozumel? Ako formou je toto propaganda?
Samozrejme tým, že druhá strana takisto "nezasahuje", keď násilie páchajú Rómovia. Takže len jedna skupina drísta na druhú, a robia to isté, v opačnom garde.
aacid napísal:proste my nemame na slovensku (ani na vychodnom ani nikde inde) cigansky problem, my tu mame problem s asocialmi.
Znieš ako Mazurek. :lol: Problém je s asociálmi, z ktorých je disproporčne veľká časť cigánov. Žiadna "mentálna gymnastika" ("aj bieli sú asociáli") na tom nič nezmení.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

praveze je to velky rozdiel. je to vec na ktoru by sa nemalo zabudat a mala by sa pomenovavat spravne.

vsetci si to zopakujme, "Slovensko nema problem s ciganmi".
jackb
Redeemer
Redeemer

Zmeni, lebo neplati “Romovia=asociali”
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Inak slovo disproporčne znamená neúmerne alebo nepomerne.

Všetci si to zopakujme, "Čítať s porozumením".

:lol:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

-AA- napísal:Inak slovo disproporčne znamená neúmerne alebo nepomerne.

Všetci si to zopakujme, "Čítať s porozumením".

:lol:
paci sa mi ako sa tendencne vyhybas reakciam, kde by si musel ist s kozov na trh. To je take typicke...
jackb
Redeemer
Redeemer

ucitel naroda tm, -AA- preto urcite rad vysvetli svojim kamaratom tu na fore, ze sa nesmu urazat, za to ked su oznaceni za bezmozgov, lebo medzi clenmi a volicmi LSNS je disproporcne viac bezmozgov ako vo zvysku spolocnosti

\\podla socialnej siete boli Vocca, Bezgul a Vajco na puti v Bosne. niezeby bolo krestanske najskor vratit ukradnute peniaze za bager, prestat klamat o "stranickej centrale" ci zacat milovat blizneho svojho... vie sa ci navstivili aj nedaleky Mostar? ak ano, ake mali pocity?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

harrison314 napísal: paci sa mi ako sa tendencne vyhybas reakciam, kde by si musel ist s kozov na trh. To je take typicke...
Veď netrep len tak "do vetra", pomôž aj kolegom a napíš konkrétne čomu som "sa vyhol".
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

-AA- napísal:Veď netrep len tak "do vetra", pomôž aj kolegom a napíš konkrétne čomu som "sa vyhol".
post2337225.html#p2337225
post2336759.html#p2336759
post2337208.html#p2337208
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, tým že sa niekto stane europoslancom, z neho automaticky nerobí vlastizradcu, aj keď viacerí sa tak neskôr odhalia.
Prílohy
DSC_0407.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

BOHICA
opakovanie matka mudrosti: LSNS su vlastizradcovia lebo: oslavuju okupaciu Slovenska nacistickym Nemeckom a za modlu maju prezidenta, ktory vyznamenal okupantov a vrahov jeho obcanov; lebo na statnej institucii vyvesili standardu prezidenta Ruskej federacie na vitanie dakych blcov, ktori si primitivnym sposobom prisli "uctit" prave porazku nacistov.
z vyssie uvedeneho je zrejme, ze kotleby sa dopustaju vlastizrady aj bez zvolenia za poslancov EP.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Primitívne účelový výklad histórie a dôsledkov rôznych vecí, na úrovni Vaského a jeho boja proti "fašistickým hajzlom páchajúcim genocídu" na vlastných občanoch dnes.

Ale ten je aspoň vtipný.
jackb
Redeemer
Redeemer

ok, takze fotka fararka vyznamenavajuceho SSsakov v BB na namesti je fake.

bolo by mimo temu pustat sa do diskusie na temu Vaskeho vtipnosti. asi lne tol, ze fakt, ze ma konzumentov s dvojcifernym IQ neznamena, ze je vtipny.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Primitívne účelový výklad histórie a dôsledkov rôznych vecí...
Primitívny a účelový výklad histórie je presne tá rozprávka o tom, že keby pán farár Tiso nekolaborovali, tak by dnes Slováci už neexistovali.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:Primitívny a účelový výklad histórie je presne tá rozprávka o tom, že keby pán farár Tiso nekolaborovali, tak by dnes Slováci už neexistovali.
Chápem, že sa ti to celkom ľahko hovorí a používa, vzhľadom k tomu, že ti je vcelku jedno či existujú alebo nie, aj teraz. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

jasna vec. Poliaci, ktorych polroka potom Nemci a Sovieti napadli, by uskutocnili genocidu. detto Madari, ktori museli byt okupovani Nemeckom, aby rozbehli genocidu Zidov a Romov. tak ale obvinil si ma z osobnej zodpovednosti za americky domaci terorizmus, tak co od teba cakat :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

-AA- napísal:Chápem, že sa ti to celkom ľahko hovorí a používa, vzhľadom k tomu, že ti je vcelku jedno či existujú alebo nie, aj teraz. :lol:
Netvar sa, ze je to nezodpovedana otazka. A nejde len o to, ale aj o Zidosvke tranporty, vyznamenania pre SS-akov, co vypalovali nase dediny a plno dalsich veci.
Tak ma napada, preco ho vlastne LSNS tak oblubuje?
Napísať odpoveď