Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Hegy »

Myslim ze si to odhadol velmi spravne.
Vystup pre obcanov? Ziaden.
Vystup pre LSNS? Krasne populisticke bludistaky.
Fakt ze do toho ryju vsetky media a vsade sa to rozbabrava? Bonus level bludistaci +50%...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ako som uz ale pisal vyssie, kto si na to spomenie o 4 roky?
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Vystihli ste to dobre. :)

Len stále nerozumiem čo stále točíte dokola - na hrane zákona.

Prosím konkrétny zákon a paragraf, ktorý má byť akože porušený. Resp na hrane. Inak sú to iba prázdne reči.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ake paragrafy chces?

keby skupinka ciganov pochodovala vo vlaku a tvrdila ze len davaju pozor ci sa nedeje nieco zle a keby sa nieco zle udialo, tak zakroci, urcite by sa to riesilo 100x viac nez toto...
hovko
Light Star
Light Star

Konkrétne paragrafy zákonov, ktoré majú byť podľa vás porušené alebo na hrane.

Stále sa tu tým ohánate, tak by s tým nemal byť problém nie? Či len kecy?

Nebavme sa čo keby, je jedno kto je v skupine, či čierny, biely, zelený...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale ved cela tato diskusia je co keby... ty sam si tu niekolko krat pisal aka je ta domobrana super, pretoze "co keby"... ukradol niekto dochodcovi 5 eur alebo studentovi notebook...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Ja to plne chápem, ide o to, že v rámci populistickej predvolebnej kampane tvrdil niečo iné, teda klamal, za cieľom získania podpory.
Ja som predvolebné stretnutia videl a netvrdil tam, že sa ĽSNS nepodmienečne vzdá štátnych dotácií politickým stranám, ale že bude zastávať (navrhovať) ich zrušenie, a v prípade dohody s inými politickými stranami aj vzdanie sa tých doterajších. O tom samozrejme ostatné strany nechcú ani počuť, čo bolo očakávané.
begbeee napísal:1. také skupiny nepotrebujeme vytvárať, pretože už existujú - volajú sa Želežničná polícia
Želežničná polícia neexistuje.
begbeee napísal:3. Želežničná polícia ma vlaky podľa informácií celkom slušne pokryté, navyše ak pripustíme, že nemôže byť všade, tak Kotlebovci sú kvantové častice, že sa nachádzajú na viacerých miestach súčasne?
V problémových spojoch. Niekto tvrdil, že budú všade, prípadne kompletne nahradia políciu? Na to prišli asi len kvantové častice v tvojej hlave.
hughito napísal:Treba sa pozrieť na fakty.

Kód: Vybrať všetko

Keď holohlaví mladíci kopali do bezvládnych ľudí ležiacich na zemi pri bare Mariatchi, Ľudová strana Naše Slovensko nehovorila o hliadkach, ktoré by mali chrániť slušných ľudí. Keď drôtovali sánku rómskej študentke farmácie po tom, ako ju v Detve napadli dvaja útočníci so slovami o imigrantoch, šéf ĽSNS Marian Kotleba na miesto nechcel posielať domobranu. 7. apríla vo vlaku smerujúcom z Nových Zámkov do Zvolena okradol (že vraj) róm dievča a Kotleba tvorí vlakové hliadky.
V bare Mariatchi boli všetci nevinné obete a slušní ľudia, dievča vo vlaku bolo "len" okradnuté, fyzický útok nestojí za zmienku..

Krásne fakty.
hughito napísal:Je to veľký rozdiel, ktorý si neuvedomuješ, resp. neuvedomujete. Moderný štát je postavený na tom, že má monopol na legálne násilie. Nie nejaké kotlebovské bandy, ktoré akože v rámci zákona budú riešiť kriminalitu.
Štát s monopolom na násilie? Existuje ešte väčšie pokrytectvo od niekoho kto sa hlási k anarchizmu a minimálne sympatizuje s jeho násilnými zložkami ako Antifa?
hughito napísal:Takto to riešili aj SA v Nemecku v 20 a 30 rokoch a teda určite by sa čosi podobné tolerovať nemalo, už len z toho dôvodu, že oficiálne hovoria o vytváraní domobrany.
Podobný prípad, SA chránilo zhromaždenia NSDAP a bojovalo s komunistami, ktorým "monopol štátu na násilie" tiež nič nehovoril.
beardie napísal:preto hodnotim ich snahu za neopodstatnenu a populisticku
Keď je ich snaha populistická, mala by odzrkadľovať vôľu ľudí, ak sa nenaplnia očakávania a ľuďom to nič neprinesie, môžu to vyhodnotiť negatívne.

Okrem toho, že je to neopodstatnená a pasívna ("bez jediného zásahu") činnosť, tu čítam, že si na ňu navyše o pár rokov nikto ani nespomenie.

Čiže problém pre vás je ... asi len obava z toho, že by to bolo presne naopak ako tvrdíte. :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Na toto mi neodpovie nik?

post2218926.html#p2218926

Nesedí to do rovnice?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

hovko napísal:Konkrétne paragrafy zákonov, ktoré majú byť podľa vás porušené alebo na hrane. Stále sa tu tým ohánate, tak by s tým nemal byť problém nie? Či len kecy? Nebavme sa čo keby, je jedno kto je v skupine, či čierny, biely, zelený...
1/ Je velmi diskutabilne to obmedzovanie slobody a zasah voci nejakemu inemu obcanovi.

V prvom rade plati prezumpcia neviny. To, ze im niekto povie, ze henten je nejaky divny, henten je opity, henten mi urobil to a to, ich neopravnuje zasiahnut voci tomu cloveku, obmedzit jeho osobnu slobodu alebo pouzit proti nemu nejake "hmaty a chvaty" (nepresli vycvikom ani psycholog. testami ako prislusnici PZ). Okrem toho to neznamena, ze ked mi to niekto oznami, tak to musi byt pravda a ze ich to opravnuje k nejakemu zasahu.

V druhom rade vyvstava hned niekolko pravnych problemov zo samotneho zasahu takejto "hliadky LSNS". Ja ako obcan nie som povinny strpiet akekolvek ich vyzvy ani ukony. Naopak, ak by proti mne chceli zakrocit, tak mam pravo sa branit. Co ak im sposobim nejake zranenia, ked sa budem branit? Bude ma SR trestne stihat? Budu ma potom oni zalovat v obcianskopravnom konani a ziadat financnu kompenzaciu za liecbu a dni PNky? Alebo bude SR trestne stihat ich? Co ked ku mne pristupia clenovia hliadky LSNS, ktori viaceri maju zbrane v legalnej drzbe a budu mi chciet nieco spravit, ja sa budem citit v ohrozeni a vytiahnem svoju legalne drzanu zbran? Co by bolo potom? Aku by to malo pravnu dohru?

Kebyze nevinnemu cloveku alebo kludne aj zlodejovi sposobia ujmu na zdravi, budu trestne stihani? A po ich trestnom stihani mam zalovat dane osoby, mam zalovat LSNS a jej predsedu alebo mam zalovat dokonca ŽSSR, ze takuto cinnost hliadok nezastavila zeleznicna policia, aj ked to bolo medializovane a nedialo sa to v tajnosti?

Proste uplne absentuju zakony, ktore by mali osetrit situacie, ktore pri vykone cinnosti takejto hliadky mozu nastat. Aj ked si nahodia zelene tricka LSNS nelegitimuje ich to absolutne k nicomu a rovnako mne ako obcanovi tiez z toho nevyplyvaju ziadne povinnosti, ktore by som z ich strany musel strpiet...

2/ Prislusnik PZ je podla zakona povinny strpiet zhotovenie zvukovej alebo videonahravky pocas vykonu svojej sluzby. Oni su ale obcania. Ak natocim ich nelegalny zasah, kde by dajme tomu niekomu fyzicky ublizili a dam to mediam alebo na internet...tak ma za to mozu zalovat. Co je tiez dost absurdna situacia. Pripadne by mi rozmlatili telefon rovno vo vlaku, dostali by za to prinajlepsom poriadkovu pokutu alebo by sa im nestalo nic, kedze by tvrdili, ze som aj s mobilom padol vo vlaku sam a preto mam rozbitu hlavu aj mobil...a bolo by to tvrdenie proti tvrdeniu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

zaujimavy pohlad na vec...
a co hovoris napr na revizorov v MHD? ti behaju casto s kadejakymi gorilami ktore naozaj nemaju problem ta aj nasilne zadrzat v pripade ze nerobis co revizor kaze.

dalsi priklad, zlodej kradne v obchode, predavacka to spozoruje zlodeja upozorni zlodej sa da na utek, predavacka zablokuje automaticke dvere vola policiu, zlodej vylozi tovar naspat, zaluje predavacku za obmedzenie na slobode?

dalsie ma napadaju sukromne bezpecnostne sluzby, ktore taktiez castokrat nasilne a roznymi sposobmi v podstate robia co chcu "na hrane zakona" ale aj casto krat za touto hranou :)

a co taki regulerni obcania, vidim ze sa niekomu ublizuje, zasahujem, OKAMZITE a aj par skusenosti mam, opät je ten napomocny ten zly?

diky
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

-AA- napísal:Keď je ich snaha populistická, mala by odzrkadľovať vôľu ľudí, ak sa nenaplnia očakávania a ľuďom to nič neprinesie, môžu to vyhodnotiť negatívne.
aj vlaky zdarma sa pacia vela ludom, vacsinou blbsim :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Hegy:

ked ide zlodej do obchodu, vstupuje do niekoho sukromnych priestorov a teda to majitelovi umoznuje sa k nemu spravat trochu inak. uplne rovnako je to s kazdou bezpecnostnou sluzbou.
predsa ked ja som majitel obchodu/podniku, mam pravo si svoj majetok chranit. to iste plati aj v MHD, DPB ma pravo si chranit svoje autobusy, svojich revizorov ktori dohliadaju na to ci chodis na cierno alebo nie.

ale nejaka radoby domobrana organizovana kotlebom nie je v tom vlaku nic viac nez cestujuci.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hegy napísal:zaujimavy pohlad na vec...
a co hovoris napr na revizorov v MHD? ti behaju casto s kadejakymi gorilami ktore naozaj nemaju problem ta aj nasilne zadrzat v pripade ze nerobis co revizor kaze.

dalsi priklad, zlodej kradne v obchode, predavacka to spozoruje zlodeja upozorni zlodej sa da na utek, predavacka zablokuje automaticke dvere vola policiu, zlodej vylozi tovar naspat, zaluje predavacku za obmedzenie na slobode?

dalsie ma napadaju sukromne bezpecnostne sluzby, ktore taktiez castokrat nasilne a roznymi sposobmi v podstate robia co chcu "na hrane zakona" ale aj casto krat za touto hranou :)

a co taki regulerni obcania, vidim ze sa niekomu ublizuje, zasahujem, OKAMZITE a aj par skusenosti mam, opät je ten napomocny ten zly?

diky
- Ked cestujes MHD si povinny dodrziavat urcite pravidla a povinnosti cestujuceho. Jednym z nich je aj to, ze mas mat platny a oznaceny listok a mas sa tym preukazat revizorovi alebo strpiet ukony spojene s tym, ked listok nemas. Nebudem tu rozoberat IQ revizorov a ich spravanie, ale opat - revizor je oficialna osoba, jedine co od teba pozaduje je listok, neriesi nic ine a navyse dost spolupracuju s policiou. Parkrat som to uz videl a ked niekto nespolupracoval, tak toho cloveka akurat revizori "obkolesili" a vozidlo zostalo stat az do prichodu policie, pripadne policajna hliadka cakala na konecnej. Ak by som ja ako cestujuci zacal pytat listky od ostatnych a nasledne ich nasilim chcel zadrzat, asi by som mal velmi rychlo problemy so zakonom...
- Dost vela obchodov ma kamery. Vo vela obchodoch by boli aj dalsi svedkovia. Okrem toho predpokladam, ze predavacka by asi trestny zaznam nemala a ten zlodej by uz nejake trestne zaznamy mal, takze by to nebolo nebolo len tvrdenie proti tvrdeniu.
- Ano, mnoho konani SBSky je za hranicou zakona a mas plne pravo sa domahat spravodlivosti sudne a podobne. To ze je niekto SBS este neznamena, ze nemoze byt trestne stihany za "zasah", ktory spravil. Podla mojich osobnych skusenosti, ak nie je sposobena nejaka majetkova alebo zdravotna ujma, tak sa tieto neprijemne skusenosti daju velmi dobre riesit interne - pokial sa jedna o nejake vacsie spolocnosti a nie nejaky bar, kde jedinou zodpovednou osobou je prevadzkar, ktory tych nackov SBSkarov zamestnal a su to jeho kamosi.
Mne sa nieco take stalo, kedy ma SBSkar zdrzal asi na 5 minut, kedze som "pipal" a on vdaka kodovaniu a skratkam tovarov nevedel z blocku zistit, ci som to zaplatil alebo ukradol a miesto toho, aby sa poradil s inym zamestnancom (predajcom), tak sa rozhodol mi zacat vulgarne nadavat. Ukazalo sa, ze je vsetko v poriadku a nic som neukradol. Riesil som to potom cez vyssi management danej spolocnosti, nie len management tej prevadzky, stacilo situaciu opisat a pridat cislo svojej zakaznickej karty s tym, ze si lahko mozu preverit, za aku sumu som tam nakupil minuly rok a vzhladom na tuto skusenost som sa rozhodol nakupovat u konkurencie. Preverili si to. A viem, ze ten clovek dostal hodinovu vypoved za to, ako sa neprofesionalne ku mne zachoval. To bolo pre mna dostatocnou kompenzaciou za 5 minutove obmedzenie mojej slobody a vulgarne nadavanie mi.
- Ano, ked si svedkom nejakeho trestneho cinu, ako civilna osoba mas pravo zakrocit. Tymto sa aj Kotleba obhajuje a odvolava sa na to. Ale akosi zabuda na veci, ktore som spominal...ten druhy clovek, nie je povinny strpiet tvoj zasah proti nemu, rovnako nie si imunny voci trestnemu stihaniu, keby si tomu cloveku sposobil majetkovu alebo ujmu na zdravi.
- Podla mna je velmi dolezity aj ten psychologicky efekt takehoto konania. Je uplne ine, ked stojis na MHD zastavke cestou do prace a vidis, ako vedla teba smatra niekto zene v kabelke a ty toho cloveka tam aj nasilim zadrzis, pokial nepride policia. A je nieco uplne ine, ked si s kamosom date tricka LSNS, zoberiete svoje legalne drzane zbrane, obusok alebo co ja viem co a idete do vlaku s tym, ze tam dalsich par hodin budete hladat problemy, ktore chcete riesit. Clovek v jednej aj druhej situacii je v uplne inom psychickom stave, ma inu motivaciu a je teda pravdepodobne, ze sa bude aj rozlicne spravat. Nehovoriac o tom, ze by ma dost zaujimal psychologicky profil tych chalanov, ktori idu do tych LSNS hliadok, ich motivacia, trestna minulost, emocna stabilita a podobne...
hovko
Light Star
Light Star

aacid napísal:ale ved cela tato diskusia je co keby... ty sam si tu niekolko krat pisal aka je ta domobrana super, pretoze "co keby"... ukradol niekto dochodcovi 5 eur alebo studentovi notebook...
Áno bavíme sa čo by bolo keby atď...to je úplne v poriadku.
Ale akonáhle niekto dá argument, že je to protizákonné, na hrane zákona, trestné, tak v rámci slušnej debaty požadujem konkretizovanie zákonov a paragrafov. Buď svoje argumenty podloží konkrétnym zmením zákona, alebo argument stráca....
ephramko napísal: 1/ Je velmi diskutabilne to obmedzovanie slobody a zasah voci nejakemu inemu obcanovi.

- policajný prezident sa k tomu vyjadril aj v médiách, na čo má bežný občan právo v takých prípadoch

V prvom rade plati prezumpcia neviny. To, ze im niekto povie, ze henten je nejaky divny, henten je opity, henten mi urobil to a to, ich neopravnuje zasiahnut voci tomu cloveku, obmedzit jeho osobnu slobodu alebo pouzit proti nemu nejake "hmaty a chvaty" (nepresli vycvikom ani psycholog. testami ako prislusnici PZ). Okrem toho to neznamena, ze ked mi to niekto oznami, tak to musi byt pravda a ze ich to opravnuje k nejakemu zasahu.
- Prezumpcia neviny neznamená, že ťa nikto nemôže zadržať a obmedziť na osobnej slobode v prípade podozrenia z trestného činu. To by polícia nemohla chytiť žiadneho zlodeja, lebo prezumpcia neviny....vinu/nevinu vyhlasuje súd.

V druhom rade vyvstava hned niekolko pravnych problemov zo samotneho zasahu takejto "hliadky LSNS". Ja ako obcan nie som povinny strpiet akekolvek ich vyzvy ani ukony. Naopak, ak by proti mne chceli zakrocit, tak mam pravo sa branit. Co ak im sposobim nejake zranenia, ked sa budem branit? Bude ma SR trestne stihat? Budu ma potom oni zalovat v obcianskopravnom konani a ziadat financnu kompenzaciu za liecbu a dni PNky? Alebo bude SR trestne stihat ich? Co ked ku mne pristupia clenovia hliadky LSNS, ktori viaceri maju zbrane v legalnej drzbe a budu mi chciet nieco spravit, ja sa budem citit v ohrozeni a vytiahnem svoju legalne drzanu zbran? Co by bolo potom? Aku by to malo pravnu dohru?
- máš postavenie občan vs občan.
- ty sa budeš cítiť ohrozený a vytiahneš zbraň - posudzuje sa individuálne z vyplynutej situácie.

Kebyze nevinnemu cloveku alebo kludne aj zlodejovi sposobia ujmu na zdravi, budu trestne stihani? A po ich trestnom stihani mam zalovat dane osoby, mam zalovat LSNS a jej predsedu alebo mam zalovat dokonca ŽSSR, ze takuto cinnost hliadok nezastavila zeleznicna policia, aj ked to bolo medializovane a nedialo sa to v tajnosti?

Proste uplne absentuju zakony, ktore by mali osetrit situacie, ktore pri vykone cinnosti takejto hliadky mozu nastat. Aj ked si nahodia zelene tricka LSNS nelegitimuje ich to absolutne k nicomu a rovnako mne ako obcanovi tiez z toho nevyplyvaju ziadne povinnosti, ktore by som z ich strany musel strpiet...

2/ Prislusnik PZ je podla zakona povinny strpiet zhotovenie zvukovej alebo videonahravky pocas vykonu svojej sluzby. Oni su ale obcania. Ak natocim ich nelegalny zasah, kde by dajme tomu niekomu fyzicky ublizili a dam to mediam alebo na internet...tak ma za to mozu zalovat. Co je tiez dost absurdna situacia. Pripadne by mi rozmlatili telefon rovno vo vlaku, dostali by za to prinajlepsom poriadkovu pokutu alebo by sa im nestalo nic, kedze by tvrdili, ze som aj s mobilom padol vo vlaku sam a preto mam rozbitu hlavu aj mobil...a bolo by to tvrdenie proti tvrdeniu.
- Verejný činiteľ musí kameru strpieť a video záznam je možné zverejniť.

Súkromnú osobu na verejnosti je tiež možné točiť bez súhlasu, tu ale závisí čo potom s tým záznamom urobíš.
Len tak zverejniť na internet by si ho nemal, ukázať policajtom ako dôkaz samozrejme môžeš. Veď toto je úplne v poriadku nie.
Ak by ti niečo urobili s mobilom, už je to cez zákon, minimálne poškodenie cudzej veci plus ublíženie na zdraví
Odpoveď v citácii za pomlčkou.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

beardie napísal:takze su zbytocni
Drvivá väčšina ľudí je buď tak ignorantných alebo pripos♥♥♥ých, že ked uvidia kriminálnu činnosť, tak nespravia absolútne nič. Nechcem tým nič naznačovat, len technická poznámka.

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2016, 16:59)
aacid napísal:obdivujem ako si opakovane vyberas iba konkretne veci na ktore reagujes a ine uplne ignorujes... planujes sa v buducnosti stat clenom LSNS?
spomenul aj to, do akých extrémov sa to vačína vŕbit. Podla si v tom texte videl niečo, čo neexistuje.

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2016, 17:04)
seth82 napísal:Ešte ak by mi niekto z fanúšikov vysvetlil, prečo Magián dosadil 11-krát trestaného (11-krát! odsúdeného) Martináka na post v Banskobystrickej regionálnej správe ciest, kde sa stal kontrolórom na úseku vnútornej kontroly. A či sa tam dostal na základe svojich vlastných schopností, alebo sa tam dostal tak klasicky - po politickom rebríku - teda spôsobom, ktorý Magián a jeho pseudostrana tak vehementne kritizovali. Istotne nájdete nejakú racionálnu odpoveď. Vopred ďakujem.
Taký človek mal dávno sedieť. A teraz otázka: v akom stave je slovenská polícia, ked velké množstvo ludí (poznám z okolia) bude STÁLE viac dôverovat 11krát trestanému magorovi ako slovenskej polícii? Títo "skautíci" nie sú a nebudú príčinou ničoho, sú len následkom.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Solo_Kamen napísal: Drvivá väčšina ľudí je buď tak ignorantných alebo pripos♥♥♥ých, že ked uvidia kriminálnu činnosť, tak nespravia absolútne nič. Nechcem tým nič naznačovat, len technická poznámka.
To mas sice pravdu no vela ludi si mozno uvedomuje aj to,ze ak "neopravnene" zasiahnu tak sa sami mozu vystavit riziku trestného stihania.
Je.nes po papuli zlodejovi ci lumpovi a ono sa to v konecnom dosledku obrati proti tebe a mas na krku zalobu.
Alebo dopadnes ako dopadol ten 15 rocny chlapec v cesku co sa zastal spoluziacky a dusevne chora pizda ho bodla.
Clovek co ide robit bordel nerozmysla, ten robi bordel so vsetkymi dôsledkami a zas na to doplati iba chudak.
hovko
Light Star
Light Star

Myslím že obvinenia z neoprávneného zásahu sa bojí minimum ľudí. Väčšina sa bojí, že sa agresor zameria z obete na seba. Preto keď je nejaký konflikt napríklad v mhd, ľudia čumia do zeme - videl som to x krát.

Ja osobne už tiež nič neurobím, maximálne si splním povinnosť zavolať políciu, nech to znie akokoľvek zle.

Minule som bol svedkom, ako nejaký muž obťažoval ženu, ťahal ju a ona sa bránila. Bol som asi 200m od nich. Čakal som čo z toho bude.
Po 2-3 minútach "zápasu" začali lietať facky. Po chvíli päste kade tade po tele. To už som volal políciu, nahlásil čo sa deje a udal presné miesto. Policajná stanica je cca 500m za panelákom. Ani za 7 minút od volania nikto neprišiel. Žena zatiaľ padla na zem a on do nej kopal. To už som nevydržal a rozbehol som sa na pomoc.
Odsotil som ho od nej a chcel ísť na mňa. Vytiahol som nôž a rozmyslel si to našťastie, bol totiž vo fyzickej prevahe. Stále som čakal že príde polícia.
Už som nemal čas a možnosť volať že kde sú - nakoniec neprišli vôbec. Kým som ja komunikoval s agresorom, že čo robím a či chcem bitku, žena zatiaľ zmizla niekde medzi panelákmi...padol adrenalín a rozišli sme sa aj my.
Doma v kľude som si povedal, že už nikdy nepôjdem do takého nebezpečenstva.
Keby som nemal nôž, bol by som zle dopadol, keby mal on zbraň, bolo by to ešte horšie....
Nikdy viac kvôli cudziemu človeku nebudem riskovať, telefonát na polícii je akurát....lenže tá nie vždy príde.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Solo_Kamen: Ja viem, že mal dávno sedieť. Otázne je, prečo ho Magián dosadil do postu, do ktorého ho dosadil, či má na to daný jedinec schopnosti a vzdelanie a či prešiel oficiálnym výberovým konaním, alebo nie. Ak nie, tak celá smiešna Kotlebova strana je presne taká istá, ako všetky ostatné, "štandardné" strany, ktoré Magián na plnu hubu celý čas kritizoval a budoval si agitku na tom, ako je tá jeho strana "iná".

Lenže to tunajším fanúšikom do krámu nesedí, tak to veselo ignorujú - sú takí istí, ako voliči Fica a v minulosti Mečiara - béééééééé.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Tak za nieco aj bol trestany a sedel co som niekde v bulvary cital. Argumentovat mozu tym, ze potrestany bol narozdiel od vacsiny politikov a ich sponzorov. Otazne je ci dany post moze obsadit v minulosti trestany clovek, ako su nastavene podmienky pre prijatie a kto ich nastavuje.

Samotnych pricin a existencia Kotlebu je len cisto dosledok toho co tu vladne desatrocia, takze poniektori tu mozete nariekat nad rozliatym mliekom donekonecna, vratane lamentovania nad vsetkym co kotleba a spol robia. Hlavna podstata sa nevyriesi pokial sa neda do moralneho poriadku komplet justicia, prokuratura s policiou. Takze revat a poukazovat treba na inu adresu.

Vela ludi co aj osobne poznam, volilo LSNS z protestu preto aby sa dane priciny zacali riesit.
Napísať odpoveď