Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
To bol iný trapas. Čudujem sa,že ju ale či Kotleba (ten možno naschvál, práve skrz následnú propagandu na youtube) alebo aj Klus neopravili. Zjavne si pomýlila odhad celkových obetí vojny ako takej s obeťami koncentračných táborov.
Tato diskusia v TA3 bola zaujimava, povolebne sluby a rozpravocky su fuc a nastupila len tvrda kruta realita Kotlebovho videnia sveta. Neustale hovoril o tom, ze vystupime z EU a aka je ta EU strasna. No ked sa ho potom opytali, ze asi 350,000 slovenskych obcanov aktualne pracuje a zije v krajinach EU a oni by sa potom vsetci museli vratit, ze co by Kotleba robil. Tak on zacal splietat o tom, ze aka je strasna ta potravina nesebestacnost, ze mame neobrobene polia a vsetko dovazame. Upozornili ho na to, ze sme na export orientovana ekonomika a cez 95% nasej produkcie vyvazame. Na to nereagoval. Nakoniec z neho vypadlo cislo, vraj by takto zamestnal asi 200,000 ludi v polnohospodarstve. Skoro som spadol zo stolicky... To ako on si mysli, ze ludia, ktori poberaju 4 ciferne platy za nekvalifikovanu pracu v krajinach EU sa sem vratia, aby pracovali na poliach za minimalnu mzdu? A co odborni vysoko kvalifikovani pracovnici, si mysli, ze sa vratia na Slovensko makat za par stoviek (vo svojej oblasti) alebo za minimalku v polnohospodarstve, ked budu vediet, ze im to sposobil tento vodca, ktory tu tomu bude sefovat v tej dobe? Nehovoriac o tom, ze Kotleba neviem ci vie, ale od 19. storocia automatizacia znacne pokrocila a teraz aj jeden clovek dokaze obhospodarit asi najvacsie uzemie v ludskej historii s pomocou strojov. Neviem, ako by tam chcel natlacit tych 200,000 ludi. To z nas chce Kotleba urobit ekonomiku orientovanu na produkciu polnohospodarskych plodin po vzore niekolkych najchudobnejsich Africkych krajin? Neviem, ci si ten clovek uvedomuje, ale aj ten Tisov totalitny stat, ktory tak obdivuje, potreboval zahranicnych partnerov, ved ekonomika toho statu bola zalozena na produkcii zbrani a vsetkych moznych potrieb pre nemecku armadu.
Kotleba a jeho ludia si predstavuju riadenie statu ako Hurvinek válku... Ak by sa dostali k moci, tak to fakt sa len pobalit, zhasnut a Rakusko zasiahne dalsia vlna utecencov, tentoraz ale zo Slovenska.
Kotleba a jeho ludia si predstavuju riadenie statu ako Hurvinek válku... Ak by sa dostali k moci, tak to fakt sa len pobalit, zhasnut a Rakusko zasiahne dalsia vlna utecencov, tentoraz ale zo Slovenska.
To ze Kotlebove nazory su na ekonomiku su na urovni pomalsieho stredoskolaka vobec nie je prekvapenie. Skor ma zaraza ze ludia mu to zeru a naozaj sa nechaju takymto 'sedliackym rozumom' presvedcit. Aj pri diskusiach vo svojom okoli s jeho priaznivcami som nabral dojem, ze hlavnym dovodom jeho podpory je absencia zakladneho ekonomickeho ci pravneho prehladu u tych 8% obyvatelstva. Presne ako si povedal, predstavuju si to ako Hurvinek valku.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemuseli by sa vrátiť, ak by sa dopracovali rozne dohody, napr. ako Švajčiarsko alebo Nórsko. Možno to tak bude aj vo vzťahu k Británii ak odpália preč.
To len ako poznámka.
To len ako poznámka.
ephramko, zarazajuce je, ze ten clovek ma Ing. z ekonomie
Andi_Cibula, ale Svajc, Norsko a pripadne Britania su ovela silnejsie ekonomiky, takze s nimi tie podmienky aj niekto vyrokuje. Slovensko je ale tak male, ze sa na neho vsetci vykaslu
Andi_Cibula, ale Svajc, Norsko a pripadne Britania su ovela silnejsie ekonomiky, takze s nimi tie podmienky aj niekto vyrokuje. Slovensko je ale tak male, ze sa na neho vsetci vykaslu
Skrátená verzia.Solo_Kamen napísal:v náväznosti na to o čom sme sa bavili
Krátka poznámka k tomu post-EU fatalizmu, ktorý tu niektorí prezentujú.. Vaše predstavy o nutnej podriadenosti politike tejto inštitúcie, spolu s tými ekonomickými analýzami a prognózami pri odpútaní sa od nej, majú slabý efekt na ľudí, ktorý tak či tak "trú biedu". A tých je v tejto krajine veľké množstvo.
To čo im, ako "odstrašujúce argumenty" ponúkate vy, je len prísľub ešte väčšieho zúfalstva a beznádeje. A potom sa pri týchto "možnostiach" čudujete, že ľudia napriek tomu volia radikálne "neštandardnú" stranu.
Čo sa týka ľudí v zahraničí, je to otázka dohody, tak ako všetko. Ale bolo by zaujímavé sledovať ako by krajiny EÚ, prijímajúce státisíce neeurópskych ekonomických migrantov, ktorí často len poberajú podporu od štátu, nekompromisne vyhostili pracujúcich Slovákov.
Volebná podpora Norberta Hofera ťa neznepokojuje?ephramko napísal:Ak by sa dostali k moci, tak to fakt sa len pobalit, zhasnut a Rakusko zasiahne dalsia vlna utecencov, tentoraz ale zo Slovenska.
Už mi dvaja inteligenti napísali do karmy, akože provokačne a schválne, že na "stráš.." Ak to mysleli úplne seriózne, tak to krásne reprezentuje istú mentálnu výbavu kotlebovoličov. V takomto prípade je akákoľvek racionálna argumentácia zbytočné. Pomôže možno len rana do hlavy.
Pre mna to take zarazajuce nie je, kedze nestudoval na Harvarde, ale ten titul ma z Ekonomickej fakulty UMB v BB, kde citacny priemer este poklesol a za rok 2015 bol nizsi ako 1 citacia na 1 pracu / publikaciu / studiu, pricom svetovy priemer v tejto oblasti sa pohybuje na 7-nasobne vyssich hodnotach (podla ARRA, 2015).jackb napísal:ephramko, zarazajuce je, ze ten clovek ma Ing. z ekonomie
<ot>To ste este nevideli tie mlade slecny magistry ktore vychadzaju z tunajsich VŠ
, ceresnicka bol typas uchadzajuci sa o dzob s kecal by som... ing,mgr? a v orientacnom IQ teste sa dostal len velmi tesne nad 80
</ot>
Ked to mysli Kotleba vazne s vystupenim z EU, nech si skusi dat vypracovat nejaku analyzu od viacerych expertov, ze aky by to malo dopad na Slovensko. Ved dostal 5 milionov od statu, penazi maju dost.
Mozno aj motyka vystreli, a to vystupenie by malo pozitivny dopad
Tiez mi to pride skor taky styl od nich: "Ved vystupime z EU, zavedieme si slovensku korunu a nejako uz len bude!"
A ked to dopadne zle tak....? Neviem ci maju nejaky zalozny plan
Mozno aj motyka vystreli, a to vystupenie by malo pozitivny dopad
Tiez mi to pride skor taky styl od nich: "Ved vystupime z EU, zavedieme si slovensku korunu a nejako uz len bude!"
Mozno poslu prihlasku do Euroazijskeho ekonomickeho sajuzu EAEU...Frco napísal: Tiez mi to pride skor taky styl od nich: "Ved vystupime z EU, zavedieme si slovensku korunu a nejako uz len bude!"
Kotlebovský prínos v praxi (z FB Blahu):
Ilustrácia toho, ako to prebieha na eurovýbore v tomto volebnom období. Opozícia chcela diskutovať o migrácii, tak sme zvolali výbor s ministerstvom vnútra. Hneď na úvod sme sa zhodli, že všetci naprieč politickým spektrom odmietame kvóty, takže môžeme riešiť technické veci. Po vecnej debate sa do diskusie zapojil Boris Kollár neopakovateľnou politologickou perlou "ja tu chcem mať slobodu, tak zakážme liberálov", a tak sme kolektívne dusili smiech v dlaniach. Po kritike Turecka som sulíkovcom odporučil, nech prehovoria do srdca svojmu súdruhovi Erdoganovi, s ktorým sú v jednej európskej straníckej rodine. To už sa rehlil aj Kollár. Do debaty sa zapojila každá strana okrem kotlebovcov, hoci práve títo sa spolu s Kollárom debaty o migrácii domáhali najviac. Na výbore však zástupca ĽS-NS sedel celý čas ticho ako mumák... Ja len, že buďme radi, že nás v Európe zastupujú profesionáli, ktorí chránia naše národné záujmy a nie sa len predvádzajú, ako podaktorí opoziční politici...
-
seth82
Darca
To, prečo tí cvoci nehlasovali za zrušenie Mečiarových amnestií, sa tu už niektorý z fanúšikov pokúsil vysvetľovať? Ináč čím to je, že jeho veriaci nevedia poriadne slovenskú gramatiku, ale každý deň sa bijú do pŕs, aké je Slovensko super a aká je EÚ zlá?
Citujem -AA-: "Krátka poznámka k tomu post-EU fatalizmu, ktorý tu niektorí prezentujú.. Vaše predstavy o nutnej podriadenosti politike tejto inštitúcie, spolu s tými ekonomickými analýzami a prognózami pri odpútaní sa od nej, majú slabý efekt na ľudí, ktorý tak či tak "trú biedu". A tých je v tejto krajine veľké množstvo." - tento komentár je výsledkom tvojho nulového rozhľadu práve v ekonomike, makroekonomike, investičných podmienkach a obchode. A to sa týka aj všetkých ostatných, ktorí rapocú donekonečna o vystúpení, etc. Bez premýšľania nad krokmi, ktoré by nasledovali potom. Posielal som tu odkaz na jednu veľmi múdru knihu, odporúčam všetkým Kotlebovým fanboiZ.
Citujem -AA-: "Krátka poznámka k tomu post-EU fatalizmu, ktorý tu niektorí prezentujú.. Vaše predstavy o nutnej podriadenosti politike tejto inštitúcie, spolu s tými ekonomickými analýzami a prognózami pri odpútaní sa od nej, majú slabý efekt na ľudí, ktorý tak či tak "trú biedu". A tých je v tejto krajine veľké množstvo." - tento komentár je výsledkom tvojho nulového rozhľadu práve v ekonomike, makroekonomike, investičných podmienkach a obchode. A to sa týka aj všetkých ostatných, ktorí rapocú donekonečna o vystúpení, etc. Bez premýšľania nad krokmi, ktoré by nasledovali potom. Posielal som tu odkaz na jednu veľmi múdru knihu, odporúčam všetkým Kotlebovým fanboiZ.
@hugito sorry, beriem späť, dobre si nepochopil, nebolo co chapat, mysel som si ze ide o nieco ine (vcerajsia FB "kauza" o fotke)
Aktivity zatial nula no.
Aktivity zatial nula no.
Nejako som nepochopil tvojmu príspevku. Išlo mi o poukázanie na kotlebovskú reálnu aktivitu, ktorá sa blíži k nule.
ja som neporozumel konkretne tomuto: "Po kritike Turecka som sulíkovcom odporučil, nech prehovoria do srdca svojmu súdruhovi Erdoganovi, s ktorým sú v jednej európskej straníckej rodine."
SaS sedi v parlamente v strane ECR. ECR je europarlamentnou stranou strany AECR. V AECR je SaS aj Erdoganova Strana spravodlivosti a rozvoja. Blahove asociaciebeardie napísal:ja som neporozumel konkretne tomuto: "Po kritike Turecka som sulíkovcom odporučil, nech prehovoria do srdca svojmu súdruhovi Erdoganovi, s ktorým sú v jednej európskej straníckej rodine."
http://www.glob.sk/takto-bojuju-za-spra ... lasovanie/
Argumentacia zo strany LSNS (Uhrik):
Argumentacia zo strany LSNS (Uhrik):
Poslanec Budaj navrhoval zrušenie Mečiarových amnestií. Prečo som sa pri tomto zdanlivo prospešnom hlasovaní zdržal? Keby hlasujem PROTI ich zrušeniu, tak by som vyzeral, akoby som s Mečiarovými amnestiami súhlasil, čo samozrejme nesúhlasím! Keby hlasujem ZA, tak by som vyzeral, akoby som súhlasil so zrušením LEN Mečiarových amnestií a Kováčove pochybné amnestie mi (po vzore p. Budaja) nevadia. Jedinou správnou voľbou bolo zdržať sa. Predstavte si, že by zákon prešiel a že by sa zrušili len Mečiarove amnestie, pričom Kováčove amnestie by zostali nedotknuté. Otvorili by sa staré súdne spory, kde na jednej strane by stáli vyškerení tí "dobrí" vagabundi a oligarchovia krytí Kováčovými amnestiami a na druhej strane tí zlí vagabundi so zrušenými Mečiarovými amnestiami. Zase by to smerovalo len k tomu, že z jedných by sa robili neviniatka na úkor druhých. Naozaj si niekto myslí, že by sa týmto štýlom dosiahlo zvýšenie spravodlivo odsúdených na Slovensku? Takto sa to nerobí. Ak sa majú objektívne otvárať staré spory, tak rovnako na strane Mečiara, ako aj na strane Kováča. Inak to bude zase len ďalšia fraška. A to ani nespomínam amnestie od Havla. Ak príde takýto návrh zákona, budem prvý, čo bude hlasovať za!
P.S.: Samozrejme, že žiadny z našich poslancov nehlasoval proti tomuto návrhu. Zdržali sme sa, lebo takéto polovičné riešenie na skutočné potrestanie vinníkov jednoducho nestačí. To by si ale autor článku musel pozrieť oficiálne výsledky hlasovania na stránke NR SR. A musel by sa nás aspoň spýtať na naše stanovisko...
-
seth82
Darca
"Argument" ako od 5-ročného dieťaťa. Debilizmus na entú, ani nemám slov, ktorými by som to obšírnejšie komentoval. Jednoducho sú to rovnakí šaškovia ako všetci ostatní, od ktorých sa snažia "dištancovať".
//Ináč, tie mínusové karmy "na stráž" a "na stáž" prišli aj mne. Správa pre ich autorov: Uberajte, mám jej dosť, tými mínuskami nezmeníte nič na tom, že ak ste volili a zároveň ste fanúšikovia náckov, tak ste sprostí ako bedňa gitu.
//Ináč, tie mínusové karmy "na stráž" a "na stáž" prišli aj mne. Správa pre ich autorov: Uberajte, mám jej dosť, tými mínuskami nezmeníte nič na tom, že ak ste volili a zároveň ste fanúšikovia náckov, tak ste sprostí ako bedňa gitu.