stranka vo flashovom formate

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

stranka vo flashovom formate

Príspevok od používateľa luksiman »

ahojte..mam stranku vo flashi no obsah menim cez .xml subor.ale ked v xml subori napisem vetu z diakritikou nasledne zobrazena stranka mi ju nezobrazi..viete mi pomoct? nasiel som navod na nete ktory znie takto
nemáš vo flashi embednuté interpunkčné znamienka (ˇ´ atd.). embedneš ich tak, že si označíš cieľové textové pole v ktorom sa má zobrazovať obsah xml a v paneli Properties cez tlačítko Embed vložíš diakritiku... a to tak že tam otrocky vypíšeš všetky možné kombinácie (áÁäčČ.... atď), znaky bez interpunkcie si môžeš vybrať z preddefinovaných sád.
je tam istá sada pomenovaná All, odporúčam nepoužívať, výsledné swf može mať vďaka tomu aj 2mb...
aaaaa samozrejme, že font ktorý v tom flashi používaš musí podporovať diakritiku
lenze vobec neviem KDE v paneli properities v notepade v ktorom to robim som nic nenasiel take ako Embed a uz vazne neviem...
Dik dopredu za odpovede...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v notepade to darmo hladáš, je tým myslené v tom panely vo flashi kde sa to zobrazuje. Čiže si otvor adobe flash (macromedia flash) a označ si ten element, dáš properties...
ak to nie je tvoj template ale stiahnutý (prípadne ak nie je free a s fla), tak máš smolu
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

ok cize do templatu diakritiku v ziadnom pripade nedam hej ? :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ho nemôžeš upravovať, tak podľa toho návodu či si dostal nie. Možno existujú iné možnosti, o tých ale ja neviem
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: stranka vo flashovom formate

Príspevok od používateľa weroro »

nastav pri editovani toho XML formatovanie textu na UTF8.. to je jedna zo zakladnych veci ktore flashary vedia... v animacii nic needituj.. neni dovod..
Napísať odpoveď