Stratil som ju
Stratil som ju
Ahojte chalani. Zakladal som tu už temu davnejsie o mojej prvej laske ktora zhasla po dvoch rokoch. Teraz prisiel taky krasny okamih na spoznavanie novej. V skratke: spoznali sme sa cez net. pisali sme si, boli sme si navzajom sympaticky, srandovali sme, jedného dna sme si dohodli stretnutie kde sme zasli do kina nasledne sme sa prechadzali po vonku, bavili sme sa a nakoniec sme sa zacali vasnivo bozkavat v aute ale nic viac nebolo. Druhe stretko bolo o styri dni ktore som neznasal najlepsie. Zavolala von kamosky ktore som mal spoznat ale uz vtedy som si pomyslel ze ja niesom na jej kamosky odkazane a najradsej by som prve stretnutia travil iba s nou osamote a spoznaval ju, neskor by som ich urcite chcel spoznat. nemal som si snimi aj tak co povedat, bol som viacej introvert. Vyvazal som ich s podniku do podniku co sa mi hned nepacilo, opila sa a zacala mat depky, tak som prisiel za nou ze koli comu je takato, odpovedala mi ze ohladom byvaleho ktory ju sklamal... na zlepsenie nalady som jej kupil ruzu ktoru som jej na chodniku hned podaroval nakolko mala aj v ten den meniny.. potesilo ju to a povedala mi ze si nezasluzi aby som bol k nej mily a dobry..ze ona je hnusna ale nepripadala mi tak... na druhy den to vyvrcholilo hadkou, absolvovali sme jeden festival na ktorom sme ani poriadne spolu neboli, viacej bola s kamoskami ako so mnou, nezdvihala mi telefon, neozyvala sa mi na sms ked som chcel vediet ze kde je... jedina moja zachrana bola ta ze som tam stretol kamosov inak by som tam ostal uplne sam... nahodne som ju stretol vonku na schodoch spolu s jej kamoskami a prehnal som to aj ja kedze som mal vypite a s jednou jej kamoskou som sa pohadal pretoze mi hovorila ze mam ist prec ale nechcel som.. proste nesadli mi tie kamaratky tak som jej to potom osobne povedal a zrejme aj nadaval ... mal som stastie ze som sa vobec dostal domov...pohadali sme sa a odvtedy si ma zovsadial zablokovala... nechcem ju stratit lebo ju mam moc rad ... mam aj taky pocit, ze ma iba vyuzila a nebolo tu uprmne z jej strany.. neviem co mam robit... ako to vyzehlit 
Re: Stratil som ju
Nežehli to nijak, ale kašli na ňu a rovno rýchlo na ňu aj zabudni, kým je to ešte čerstvé. Evidentne jej kamarátky sú jej prednejšie ako Ty..
//ešte dodám, Ty si ju nestratil, pretože si ju ani nemal!
//ešte dodám, Ty si ju nestratil, pretože si ju ani nemal!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na prvom stretku sa s tebou (cudzím človekom) bez problémov olizuje, na druhom sa ožere a na treťom sa pohádate... A ty ju nechceš stratiť? Jasné.. bojuj o ňu. Možno ju nestratíš teraz ale o týždeň. Tento príbeh spoločnou rodinou a deťmi neskončí
Audio má pravdu, pozri sa na to reálne, triezvym pohľadom a sám pochopíš, že čím skôr dáš od nej ruky preč, tým lepšie. A vieš prečo? Lebo je to p*ča
, učebnicový príklad by som povedal a ty máš tú smolu, že si sa namotal a čil nevieš jak z toho von, bez toho, aby netrpel. Budeš trpieť, či už s ňou, alebo bez nej. Pozri, vyžehlíš to a čo, bude pokoj na koľko? Na týždeň, možno na dva? Nebuď samovrah, fajn žena nerobí zbytočné drámy, nepotrebuje ťa využívať, nenechá ťa niekde, pokiaľ ste spolu. Už asi chápeš o čo ide, však
. Takže radšej jak sa nechať zase využiť a oblbnúť sladkými rečami, zober kus hrdosti čo ti zostal a hybaj preč. Áno, budeš chvíľku nasratý a sklamaný, ale to prejde.
-
hojko
Site Admin
majo1990: Mal by si si najst konecne o nieco starsiu, ktora bude mat aspon trochu rozumu. Tato mala kolko, tak 17???
Ked zavolala kamosky, mal si sa rozlucit a odist. Ja by som to tak urobil. V prvom rade preto, ze ste sa este tak dobre nepoznali (pisanie cez net nieje spoznavanie) a za druhe niesi jej kamarat, chces byt viac a kamaratky maju cas. Najprv sa musite spoznat navzajom, potom si predstavovat svojich znamych. Dufam, ze si neplatil ucet aj za ne.... ?
-
vonjose
Expert
Tebe je*e? Čo si chceš žehliť ty?! To by si mala žehliť skôr ona...
Vylizovali ste sa prvy den ako ste sa stretli? Bud si jej prava laska alebo to poukazuje na jednu jej zlu vlastnost.. Zrejme to bude ta laska 
Tvoj a jej vek?
Nepoznáte sa, na 1 stretku to bozkavanie ani tak nevadí,na druhom rande berie aj kamošky co je uplne zlé,povie ti aby si nebol na nu milý a dobrý lebo ona sama je zlá, a ked si na nu zlý tak ta zmaže a zablokuje zovšadial...je prepnutá ona sama dobre to vie, isto vie ze by si sa pri nej trápil a tomu ver ze trápil, nechaj to tak.
Je max vhodná na nejaký ulet lebo je nevyzretá, ale na vztah snou nepočítaj.
Nepoznáte sa, na 1 stretku to bozkavanie ani tak nevadí,na druhom rande berie aj kamošky co je uplne zlé,povie ti aby si nebol na nu milý a dobrý lebo ona sama je zlá, a ked si na nu zlý tak ta zmaže a zablokuje zovšadial...je prepnutá ona sama dobre to vie, isto vie ze by si sa pri nej trápil a tomu ver ze trápil, nechaj to tak.
Je max vhodná na nejaký ulet lebo je nevyzretá, ale na vztah snou nepočítaj.
ak som to dobre pochopil tak oni sa nebozkávali na prvom rande, ale jedného dňa keď išli aj do kina tak potom sa prechádzali a bozkávali sa vášnivo až potom. Ale to na veci vlastne nič nemení, tiež keby som bol v situácií ako si bol ty tak by ma zaskočilo že tam nosí nejaké čajočky. Ani ste sa nespoznali poriadne a už berie von babenky čo jej mohlo dopnúť že nepoznáš ešte ju a ked tam dojdu jej kamošky tak by ti to mohlo byť aj kus nepríjemné
-
audiotrack
VIP
nenapísal priamo, že to bolo prvé rande. No ďalšiu vetu začína "druhé stretko" z čoho vyplýva, že tamto bolo prvé
tazko stratit niekoho, koho nikdy nemal...
odporucam zamerat sa na novy objekt
odporucam zamerat sa na novy objekt
Nemas co zehlit, zenska sa predviedla... neviem kolko ma rokov, ale na tom nezalezi, lebo ked chcela ist von s kamoskami, tak ta nemala tahat so sebou a ked uz ta zobrala so sebou, tak sa mala venovat predovsetkym tebe. Si zjavne namotany a keby sa ti teraz ozve a zacne ti tlacit kaleraby, tak pribehnes ako poslusny psik, lebo na jednu stranu pises, ze sa ti nepacilo jej spravanie, na druhej strane sa snazis sam seba presvedcit, ze taka nie je a este sa aj obvinujes, ze si urobil nieco, k comu ta sama vyprovokovala. Taketo pipky hladaju vztah len na to, aby mali koho vyuzivat, komandovat, hadzat vinu, proste aby si mali na kom ulavit a zabavat sa bude s inymi... takze ser na nu, nech je akakolvek krasna... pripadne ju este zmotaj, vyspi sa s nou, nech z toho aspon nieco mas a potom sa na nu vykasli... Keby sa k takymto cuzam kazdy chlap spraval ako "chlap", tak sa ocitnu tam, kam patria, uplna spodina, slapka, ktorej netreba platit...
zalizovala sa preto, lebo si chcela dokazat ze aj ona dokaze podviest svojeho draheho, ked by k tomu prislo,... si jej absolutne ukradnuty, nema dorieseny svoj vztah a akoze z trucu sa s tebou olizovala, tot asi tak vsetko - forget it
Platil si jej ten festival jej aj kamaratkam ? Ak ani potom vies vo je zac. Kamarát takto raz skončil.
Teba inak bežne baví zo seba dobrovoľne robiť handru?majo1990 napísal:mam aj taky pocit, ze ma iba vyuzila a nebolo tu uprmne z jej strany.. neviem co mam robit... ako to vyzehlit