Stredoškolák "hackerom"
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Stredoškolák "hackerom"
Takto to vyzerá, keď sa deti nudia, nájdu si na internete návod a robia blbosti bez toho, aby si zabezpečili to, aby ich nenašli a potom sa pred kamarátmi vychvaľujú, čo "dokázali". Rodičia by si mohli kontrolovať to, čo ich deti robia... V tomto prípade mi príde nazývať tohto študenta "hackerom" pre to, čo spravil mi príde až smiešne.
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/krimi ... -2010.html 3:35
//klikni najprv na dvojku v kalendári a potom vyber KRIMI NOVINY 19:52
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/krimi ... -2010.html 3:35
//klikni najprv na dvojku v kalendári a potom vyber KRIMI NOVINY 19:52
-
audiotrack
VIP
Re: Stredoškolák "hackerom"
asi hackol aj celú jojku, lebo to video mi ani za boha nechce spustiť 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jaaaj, to je na jojke ? .. to bude zas raz MASSIVE ! ! ... skoro ako z noveho casu 
-
Nadeo
Guru wannabe
Henten sposob ziskavania hesiel sa riesil aj na hojku. Len vravím
Jojka to samozrejme zase nafukla...
-
Old Dirty Bastard
Guru
zase raz brutalne nafuknuta hovadina by Jojka. to je tak, ked ma niekto tolko spravodajskych relacii, že aj v tych krimi novinach sa opakuje polovička sprav, ktoru potom vysielaju znova v normalnych novinach (nepočitam reprizy, to je normalne) .. potom ten priestor zaplňaju doslova gebuzinami
Pre úplne úbohu vec prišiel o počítač a notebook. Nechápem hlúpych ľudí. 
-
peterxxx
Star
co pc a notebook ale 3 roky sedietPlasmon napísal:Pre úplne úbohu vec prišiel o počítač a notebook. Nechápem hlúpych ľudí.
No klasicky pripad phishingu, ale to ma azet za to, ze si nevie zabezpecit stranky: http://www.zive.sk/azet-opravil-dalsiu- ... fault.aspx
Ale je zaujimave, ze na neho idu cez to zneuzitie loga a nie samotny phishing pri ktorom by sa mohol vyhovorit, ze ziskane udaje nezneuzil. No ked to robil priamo z domaceho pocitaca, tak si trest zasluzi(aspon pokutu, bez toho aby mal zapis v TR), lebo je to vyslovene jeho hlupost a naivita.
Ale je zaujimave, ze na neho idu cez to zneuzitie loga a nie samotny phishing pri ktorom by sa mohol vyhovorit, ze ziskane udaje nezneuzil. No ked to robil priamo z domaceho pocitaca, tak si trest zasluzi(aspon pokutu, bez toho aby mal zapis v TR), lebo je to vyslovene jeho hlupost a naivita.
-
Jeremy
Medium Professional
pozri si toto apotom hovor o hackeroch stredoskolakoch. V usa si tym privyrabaju detska pod 16. Inac skvela prednaska o bezpecnosti na internete od synopsiho