no tak som to skusil stiahol som si hamachi vytvoril siet dal heslo siel za susedom on sa pripojil ale mal pri mene zltu farbu a dakedy mu tam blikala zelena a seda a tak, nainstalovali sme obaja strongholda crusadera dali patch v 1.1 a ja som dal host ako je v tom navode a cakal on dal join a ziadnu siet mu nenaslo ako na tomto obrazku
tak som cakal ci sa nieco objavi ale nic pls poradte v com mam problem
aha a ako to vyriesim????
ked furt mi svieti zlte svetlo alebo blika zelene a sede??
a neni dake sk alebo cz forum tam by som sa popytal??
som s toho magor
Majo1986 napísal:aha a ako to vyriesim????
ked furt mi svieti zlte svetlo alebo blika zelene a sede??
a neni dake sk alebo cz forum tam by som sa popytal??
som s toho magor
uz to mam nemozem hrat s niekym kto ma takeho isteho providera ako ja aspon si to myslim lebo som to skusal s troma kamaratmi a neslo to ale ked to skusim s niekim inym z netu tak to ide
Majo1986 napísal:uz to mam nemozem hrat s niekym kto ma takeho isteho providera ako ja aspon si to myslim lebo som to skusal s troma kamaratmi a neslo to ale ked to skusim s niekim inym z netu tak to ide
pls poradte mam doma 2 PC a maju taku situ IP teda ten isty internet mno jeden ma vigor 2700 VGST a ten druhy je nan napojeny bezdrotovo mno a ja ked cem hrat tak aby jeden sedel za jednym PC (brat) aj ja za druhym tak mi jednak nespusti hamachi na tom druhom ked som uz na tom prvom prihlaseny - na oboch je ine meno na hamachi a po druhe ked uz mam v hre vytvoreny server a normalne mi to aj na tom druhom najde tak ked dam pripojit tak mi vipise ze chyba a program musel byt preto vipnuty