Lord_3D napísal:Nenašiel by sa niekto kto by si zahral Stronghold: Crusader cez hamachi, keby nás bolo viac mohli by sme spraviť aj turnaj a tak...
Stronghold: Crusader -> hranie cez hamachi !
Re: Stronghold: Crusader -> hranie cez hamachi !
-
32cupo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
pls poradte mam doma 2 PC a maju taku situ IP teda ten isty internet mno jeden ma vigor 2700 VGST a ten druhy je nan napojeny bezdrotovo mno a ja ked cem hrat tak aby jeden sedel za jednym PC (brat) aj ja za druhym tak mi jednak nespusti hamachi na tom druhom ked som uz na tom prvom prihlaseny - na oboch je ine meno na hamachi a po druhe ked uz mam v hre vytvoreny server a normalne mi to aj na tom druhom najde tak ked dam pripojit tak mi vipise ze chyba a program musel byt preto vipnuty
-
cruncher007
Amateur
Chodte do riti sak tei sete na crusadera bud nejdu alebo mi pise ze su plne
Tak ak nietko si che zahrat teraz som spravil novu siet
Crusader for ALL
heslo:
123456
ej komplet nova este tu nikto nieje tak mozete sa skusit pripojit a mozn osa nam niekedy podari zahrat
A ak viete o nejakej sieti kdy bavaju ludia co by zahrali tak mi dajte vediet moezete aj na moj email [email protected]
ospravedlnujem sa jedna ide na strane 2 tejto temy ta csfd momentalne tam nitko neije on line tak som zvedavý že ako ci stoho bude niekedy cosi. Celi poje**** hamachi furt budu obmedzovat ten pocet ludi ako ko*ot keby mohli byt vsetci priaznivci v jednej tak by nas tam bolo 300 a furt by sa niekto nasiel co by zahral
Tak ak nietko si che zahrat teraz som spravil novu siet
Crusader for ALL
heslo:
123456
ej komplet nova este tu nikto nieje tak mozete sa skusit pripojit a mozn osa nam niekedy podari zahrat
A ak viete o nejakej sieti kdy bavaju ludia co by zahrali tak mi dajte vediet moezete aj na moj email [email protected]
ospravedlnujem sa jedna ide na strane 2 tejto temy ta csfd momentalne tam nitko neije on line tak som zvedavý že ako ci stoho bude niekedy cosi. Celi poje**** hamachi furt budu obmedzovat ten pocet ludi ako ko*ot keby mohli byt vsetci priaznivci v jednej tak by nas tam bolo 300 a furt by sa niekto nasiel co by zahral
pripojte sa!
vytvoril som novu siet na Stronghold Crusader a Stronghold crusader EXTREME tak ak si chcete zahrat tak potte na celkom novu siet:
nazov siete:
NEWcrusaderNEW
Heslo:
2009
cakam vas tam.....
nazov siete:
NEWcrusaderNEW
Heslo:
2009
cakam vas tam.....
-
Lord Klaymen
Novice
qwer
cez hamachi Vám crusader nepadá? skúšal som tri krát zahrať s partiou, no do 30 - 45 minút to vždy padlo. ale ked som hral s kamošom alebo dvoma "napriamo" teda len cez priame pripojenie na IP hostiteľa, tak všetko šlo normálne. problém je, že málokomu crusader nájde zadanú IP adresu hostiteľa 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
daniel1212
Light Expert
-
daniel1212
Light Expert
Nefugnuje crusader
Ahoj...mam taky problem s crusaderom ze ked si ideme zahrat cez hamachi tak mi najde siet ale ked dam join vrati ma to do windowsu a vypise program stronghold prestal pracovat...nevedel by niekto pomoct??prosim a dakujem
Presne tento istý problem mam aj ja s kamošom, ale mam tucha že je to OS ja mam XP a on ma Vistu ... mam kamosša čo ma XP a s ním to fičí jedna radosť ... tak ak niekto vie tak pls reply. 
Uff vcera som to skusil s kamosom tiez ked sme sa pripajali bud ja alebo on tak to Crashlo...Takze ak by niekto vedel pomôcť bol by som rad
Treba mať rovnaké verzie hry (najlepšia je taká, ktorú len skopčíš na disk a vôbec neinštaluješ, môžeš ju hrať i s USB a podobne), ešte lepšie úplne totožné verzie hry. A pre istotu vypnuté firewally na všetkých mašinách, aby nerobili zlobu (naozaj vypnuté, nie povolené výnimky). Potom by to malo ísť bez problémov.
Možno je to naozaj tou Vistou, i keď predpokladám že nie, skúsil by som inú verziu hry. Ja s kamošmi sme to už hrali piati, pričom tam boli zastúpené asi 4 druhy OS a všetko to fičalo v poriadku.
Možno je to naozaj tou Vistou, i keď predpokladám že nie, skúsil by som inú verziu hry. Ja s kamošmi sme to už hrali piati, pričom tam boli zastúpené asi 4 druhy OS a všetko to fičalo v poriadku.
Dobre, tak verziu mam na 100% rovnakú ale nie takú ktorú sa da prenášať je to taka ktorú musiš nainstalovať ale naštastie mam aj takú čo sa dá.. poslem mu ju cez torrent...Muffi dakujem K+