Suché ruky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Suché ruky

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mám problém, že vždy ráno sa zobudím a mam strašne suché dlane neustále si ich natieram indulonov a kremom na ruky a stale nic stale to je rovnako..a dost neprijemny pocit z toho rano ked si chytim ruku a sucha :?

Moze to byt tym ze kazdy den makam na dome s ocinom a kozujem?mam ruky teda neustale od malty.

Nepoznáte niečo?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Skús kvalitnejšie krémy na ruky, alebo krémy na suchú pokožku - lipobase, excipial, masť z konope...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

A na zlepšenie účinkov si ich skús zabaliť na noc nakrémované do rukavíc alebo igelitu.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

ďakujem slečny :) vyskúšam teraz vecčer ten zábal
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

S tým aj ja mám problém, a to ani neroím nič s maltou a podobne.. :( No nie ráno, skôr pred spaním. Občas pre to neviem ani zaspať, pretože ten pocit suchých rúk neznášam. :x Dávam na ne tony Indulony a nič :o Musím asi aj ja kúpiť nejaký špecializovaný krém :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

podobny problem som mal aj ja..teda pravidelne sa mito vracia tak 2 krat do roka s tym ze sa mi aj lupe koza...na to je ale potreba uz koznu lekarku a jej masticky :) napr. belosalic
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Odporúčam kožného. Ja som mal niečo také, ale to už bolo až extrémne vysušené, normálne mi občas z toho tiekla aj krv a celé červené som to mal... no a nakoniec sa zistilo že mám alergiu na parfémové zložky.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Suché ruky

Príspevok od používateľa erytrocyt »

1C3 napísal:Mám problém, že vždy ráno sa zobudím a mam strašne suché dlane neustále si ich natieram indulonov a kremom na ruky a stale nic stale to je rovnako..a dost neprijemny pocit z toho rano ked si chytim ruku a sucha :?

Moze to byt tym ze kazdy den makam na dome s ocinom a kozujem?mam ruky teda neustale od malty.

Nepoznáte niečo?
Malta ti ruky vysušuje. Neviem s akou indulonou si ich natieraš, ale mne pri takejto robote pomáhala nechtíková. Tie drahé mastičky a krémiky sú zbytočné.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

dikes ery.

Vyskúšam
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

JA mam taky isty probleem totalne suchee ruky :D a to neznasam ked maam :D nedokazal by som sa chytit ani nicoho sucheho ako ej vapno kks hned by mi prislo zle...uz mi je blbje ked idem na tabulukriedov pisat brrr.....nedokazal by som ani omietky na stene chytit poriadne...potom mam zimomrviavky jak hovado...proste neznasam suchoty :D(teraz nemyslim tie bo tazkej noci:D)(sice ani tie nemam rad) :P
Napísať odpoveď