surne pomoc s vistou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

surne pomoc s vistou

Príspevok od používateľa ttyson »

takze mam tu kamosov novy laptop na ktorom som mu xcel presunut cca 20 gb pomocou particion magic z cecka na decko ale tam mi vypisovalo ze sa nezhoduje program no napriek tomu osm to odklikal
potom som particion magic odinstaloval
a disk managmente som zrusil 20 gb a urobil z neho gecko a dal som restart
lenze tu mi vyhadzuje chybu windowsu a dava moznost alebo spustit normalne alebo spustit a opravit chyby(odporucane)lenze obe moznosti su mi na nic kedze sa troska potrapi a potom opat restartne znova a znova
mam k laptopu aj recovery disk je mi na p dava mi len moznosti opravit particiu
opravit hdd
alebo opravit hdd s vytvorenim dvoch particii

ak odkliknem hocico tvari sa ze obnovuje( potom pyta driver cd a tu je zaujimave ze musim odklikavat overwrite( kazdopadne po restarte sa vratim zas na to ci opravit alebo spustit win a zas nic
prosimm surne dakujem
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

format + instalacia Windowsu :)
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: surne pomoc s vistou

Príspevok od používateľa cORP. »

ttyson napísal:takze mam tu kamosov novy laptop na ktorom som mu xcel presunut cca 20 gb pomocou particion magic z cecka na decko ale tam mi vypisovalo ze sa nezhoduje program no napriek tomu osm to odklikal
potom som particion magic odinstaloval
a disk managmente som zrusil 20 gb a urobil z neho gecko a dal som restart
lenze tu mi vyhadzuje chybu windowsu a dava moznost alebo spustit normalne alebo spustit a opravit chyby(odporucane)lenze obe moznosti su mi na nic kedze sa troska potrapi a potom opat restartne znova a znova
mam k laptopu aj recovery disk je mi na p dava mi len moznosti opravit particiu
opravit hdd

ak odkliknem hocico tvari sa ze obnovuje( potom pyta driver cd a tu je zaujimave ze musim odklikavat overwrite( kazdopadne po restarte sa vratim zas na to ci opravit alebo spustit win a zas nic
prosimm surne dakujem
alebo opravit hdd s vytvorenim dvoch particii nema si an tom booku skrytu particiu s obsahom windowsu ? nebudep oskodene to ? ako odporuca obelix vsetko zalohuj a naformatuj na cisto asi sa to tam ceel zaserkalo :wink:
Napísať odpoveď