Ja som kukaval len Uragan na STV1 to sa este dalo kukat ale jak to preslo na Markizu tak to stratilo na "krase"...Hurikan som vobec nekukal nebavilo ma to a Susedia su vpoho najme kombinacia "Sladka + Ildi + Lacko"
Sice som videl vsetky diely no zasmial som sa mozno 2x. Marcin absolutne nevie hrat (nevravim v divadle, tam vie), Ildiko mi je protivna, Tluckova a Lacko mi tam pripadaju normalni a nevidno na nich ze to hraju, kdezto na Marcinovi je to viditelne.
ale sak na tom sa nemate kosit od nevidim do nevidim,...
ja to berem tak, ze sa proste sem tam pousmejem, nie je to vyslovene vtipne, ale je to zabavne, niekedy,.. tiez si myslim ze to mohli spravit lepsie a v poslednych dieloch sa uz ani nepousmejem, ale tak niektore situacie su predsa len komicke (nie kozmicke:D) a ucel to splni,..
po tazkom dni celkom dopohody relax,...
U nas na dome to sledujeme seci!! Vzdy ked vide nova cast, vacsinou v utorok rano na nete uz ked idem na ranajky do kuchyne vidim ako seci beru zasoby a idu pozerat:DD je to pecka! Stale sa da na tom zasmiat a aj ked niekedy idu hlboko, je to na uvolnenie a u mna to tuto funkciu splna na 100%
Hurikan ci jak sa to volalo uz krachol, tak sa zase Tv Markiza snazila vymysliet nieco "originalne a vtipne" cim sa snazila napodobnit neaky kvalitiny serial. Tento styl humoru sa mi vobec nepaci.
Osvedceny velmi primitivny a trapny humor v podani Krausa a Marcina, ktory nieje takmer nijako obmienany v kombinacii s "UZASNOV" slovenskov serialovov tvorbov... co ineho mohlo vzniknut ako hlboko podpriemerny "sitcom" pozeratelny len zo sackom na grcanie.
pato987 napísal:je trapne ked pustia ten nahraty smiech k nieecomu co nieje smiesne
tak s tymto musim suhlasit. casto krat tam pustaju ten umely smiech. kde ho netreba. a vobec keby tam ten smiech nebol tak by to bolo asi lepsie. ten smiech je ako upozorneni na to aby sa ludia smialy. ved ludia sa maju smiat na tom co ich pobavi
Hej slovakom staci malo...ale aj na to aby ste mali o com pisat, pardon kritizovat. Pisat bulshit a pri tom pozerat kazdu cast, vy ste na smiech a nie ten serial...Kto to ale na drhej strane navrhuje na grammy nech sa u mna hlasy a ja sam mu dam facku... moj nazor je ten, ze je to skvele odreagovanie a hlavne tu skomolenu slovencinu milujem:D
JohnFrusciante napísal:tak s tymto musim suhlasit. casto krat tam pustaju ten umely smiech. kde ho netreba. a vobec keby tam ten smiech nebol tak by to bolo asi lepsie. ten smiech je ako upozorneni na to aby sa ludia smialy. ved ludia sa maju smiat na tom co ich pobavi
Tento umely smiech sa pouziva aj v zabavnych relaciach atd.. Ked som bol na natacani Bonzacika tak nam ten uvadzac povedal ze nam teraz pustia nahravky z Aj Mudry Schybi. Potom to pekne zostrihaju a je tu ultra vtipne ehm trapne .